FC Pokkeriprod 2012 ja 2013 aasta mängud

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Max
    Õpihimuline Mängur
    • Dec 2010
    • 339

Re: FC Pokkeriprod 2012 aasta mängud

Hooaja algul õnneks pole see probleemiks kuna mehi jagub. Suve algul ja peale pausi võib see keerulisemaks minna. Aga loodame Parimat ja toome täna võidu koju!!!!

Comment

• Pumper
      Klubi Liige
      • Mar 2009
      • 2359

Reigo võib asjad võtta siis, aga täna ründajaid on pole kindel kas mängida saab. st 6 vahetust juba on, arvestasin täna see nädal trenniskäinutega.

Comment

• Pumper
        Klubi Liige
        • Mar 2009
        • 2359

Karm mäng ikka oli, saime teisel poolajal paraja velo üles, aga ühtegi mammukest sisse ie vändanud ja närvid ka vedasid alt. Minu viga kohe kindlasti punast väärt ei olnud, väike tahtlik tonks oli, aga mingit käega lööki ma ise küll ei teinud. Täiesti shokk ikka oli kui see kohtunik punast näitas.

Mängu alguses olime natuke krambis ja sealt tuli ka see õnnetu trahvilöök, kus ühtegi vastast polnud läheduses ja omavahel peksite palli vastu kätt. Kahjuks karistati meie eksimus ära ja vastastel oli veel paar võimalust. Üldises plaanis olid meie kiirrünnakud väga teravad ja natuke jäi puudu, et Henri ei skoorinud. Teisel poolajal jälle polnud õnne, sest pall kohe kuidagi ei tahtnud sisse minna. Vastased ka suht ebasportlikud ja venitasid seal ainult. Pendla teenisime endale küll lollilt, kui ikka platsile minna siis peab valmis olema, mitta vastase seljas tõksuma seal. Üldiselt mängisime ikka väga hästi, oskasime palli vallata jne, ainus asi mida polnud oli värav. Ja nende kaartide üle vinguda on juba hilja, jalgpall on emotsionaalne mäng ja juhtub.

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

Ooot, räägi oma "ämbrist" täpsemalt?

Comment

• Pumper
            Klubi Liige
            • Mar 2009
            • 2359

Ämbrit polnud, väravavaht imes karistuslöögi endale sülest kahejalavahelt sisse. Aga 2 punast teenisime, 1 oli selline küsitav, aga teine oli lihtsalt närvid läbi ja mölin.

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

0:1 tuli vastu võtta. Pumperi kaardist ma aru ei saanud tõesti (vaevu isegi kollane niipalju kui mina nägin, hilisem pumpsi reaktsioon muidugi liigne) , aga Mitti teine kollane oli küll mõttetu. Kohtunik pani suht palju p*ska, aga tema mõnitamine ju midagi paremaks kunagi ei tee kui endal juba kollane all.

Mis mängu endasse puutub, siis väga äge võitlus oli ja vähemalt viiki olime väärt. Selles osas hea töö! Vastastest ka niipalju, et paaril noorel kuker oli suht äge suuvärk ja üks vend proovis küüntega nii minu kui Maxi soolikaid välja tirida - päris imelik hakkas.

Comment

• Postiljon
                FPP Pro
                • Sep 2011
                • 203

Minu sitt oli see tõesti 1:0. aga 2:0 ma ei tahtnud sisse lasta.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Pastilaaga absoluutselt nõus. Ses suhtes punane Pumperile oli liigne, aga see mis sa seal edasi majandasid oli küll liigne. Mitti mõlemad kollased ja kokku punane on täielikult hukkamõistmist väärt, mõlemad kollased kollased tulid rääkimise eest. Noh lõime posti, latti - teine poolaeg olime väga head. Ja vastased üsna igava 1 poolaja järgi kobistasid karistuslöögist värava ära. Sitt lugu, aga järgneb ka vist mingi trahv nende kaartide eest meile ?

Ja no muidugi super tõrje 2 poolaeg Markuse poolt, kes penalti ära võttis.

Comment

• camu
                    Super Moderaator
                    • Jan 2009
                    • 3411

Suured mehed ja ei oska siis suud kinni hoida...

Comment

• fyte
                      Pokkerihai
                      • Jun 2010
                      • 3378

See kohtunik oli tõesti üle mõistuse udu ikka, endalgi võttis närvi mustaks.. eriti kui penalt jäeti andmata, käsi karistusjoonel märkamata jnejne. Aga jah, kuigi päris mitmed vastased olid ülbed kuked, siis nad mängida ikkagi mõistsid. Sellele vaatamata arvan samuti, et viiki olime väärt.

Ahjaa, kuidas kurat lisaaeg ainult 3min oli? Tõsiselt wtf?! Nad venitasid paari-kolme palli toomisega juba nii palju umbes.. rääkimata mitmetest vahetustest, mis samuti aega röövisid.

Comment

• Karelkorm
                        Grinder
                        • Nov 2009
                        • 856

Ma arvan, et lasime esimesel poolajal neil liiga palju enesekindlust koguda. Oleksime pidanud kohe raskekahurväe sisse panema ja neilt mänguisu ära võtma. Teisel poolajal olid nad ikka mannetud ja surusime neid korralikult. Kui seda mängupilti oleks 2 poolaeg olnud, oleks ehk kolme punkti ka näinud. 10kesi oli mängupilt absoluutselt sama, mis 11kesi ja vastastele seal erilist sõnaõigust ei jagunud. Ebaedu

Comment

• Pumper
                          Klubi Liige
                          • Mar 2009
                          • 2359

Täpselt Karel suutis asja sõnadesse panna, alguses oli ka ju korralik koosseis, aga mingi kahtlane pinge valitses. 2. poolajal pinget polnud ja mäng oli nauditav, ainult värav ei avanenud. Kohtuniku kohta eriti vinguda midagi polnud minuarust, va see et ainult mina üllatusin kaardi värvi nähes.

Ja seda ka, et äärepoolikud ei pea koguaeg kaitses olema, vaid siis kui mängime oluliselt tugevama vastase vastu, kes surub meid ja peame kaitses olema surve all, täna oleksid võinud ääred juba 1. poolajal vabalt hõljuda eespool.

Comment

• TrvP
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jan 2012
                            • 409

Esimene poolaeg oleks pidanud jh rohkem pressi tegema... Karistuslöögi kinkimine oli minu viga, ei hoiatanud Margust, et tagant tulen. Eks tagantjärgi tarkus. Kui sooja sisse saime, siis kaitseliin tegi suhteliselt head tööd... (mulle ei meenu ühtegi standart olukorda, kus nad oleks rünnanud ja reaalselt ohtu kujutanud, et lüüa 2:0, v.a nurgalöögid).

Pumper, ma arvan, et olen suuteline rohkem tõusma (mõistuse piires muidugi) ja ka tagasi jõudma, kuna lõpus, kui tegime tugevat pressi, siis mitmes olukorras suutsin tagasi joosta. Eks trennis arutame seda ning kiirust saan veel arendada, et vastaste ründajaid üle joosta. See mäng ei olnud erilist probleemi kiiruse osas...

Arendame oma mängu ning järgmine ring osutame veel tugevamat vastupanu!

Peace!

Comment

• PraS
                              Julm Donk
                              • Jan 2011
                              • 65

Iga löök või löögiliigutus( ei pea mängijat tabama) on PUNANE kaart. Õpime ikka reeglid selgeks. See tõmblemine peale vilet ja enne kaarti oli samuti punast kaarti väärt.

Comment

• Max
                                Õpihimuline Mängur
                                • Dec 2010
                                • 339

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                                Iga löök või löögiliigutus( ei pea mängijat tabama) on PUNANE kaart. Õpime ikka reeglid selgeks. See tõmblemine peale vilet ja enne kaarti oli samuti punast kaarti väärt.
                                Ilus Jutt

Comment

Working...