***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • difender
    Jube Noob
    • Sep 2011
    • 149

Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 20.00., neljap 20.00.

Tere!
    Mina olen siis see **** või pasteet või kuidas te mind kutsute omavahel.
    Tahtsin vabanda PP ees,et eile teil mängu perse keerasin oma saamatusega väljakul.
    Siiski oleksite võinud seda mulle peale mängu öelda mitte siin viha välja elada.
    Saan aru,et viimased kolm väravat oli minu süü.
    Ja keegi siin eespool kirjutajadest soovis minu kontakt andmeid siis palun väga siin on minu msn:rando000@hotmail.com.
    Kirjuta mulle ja räägime asjad selgeks.

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Algselt postitas difender Vaata postitust
      Tere!
      Mina olen siis see **** või pasteet või kuidas te mind kutsute omavahel.
      Oled veidi valesti asjadest aru saanud - Ranka mõtles selle siniste butsadega Pasteedi all mind siiski :).

Comment

• Reix
        Julm Donk
        • Apr 2011
        • 37

difender, ära nüüd nii väga karm ka enda vastu ole, ega me keegi pole mingid julmad proffid ja pole seda ka sündimisest saadik olnud, selleks saab harjutades, kui hästi läheb :D ja vaevalt sa need viimased kolm väravat nüüd 100 % enda süüks pead võtma.

Comment

• jozik
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2011
          • 437

Ohkama lausa võtab.

Vahest siin foorumis lähevad sõnad väga teravaks ja kuna laotakse nii mitu kihti vihjeid ja peent huumorit üksteise peale, et võib tekkida segadus ja väär arusaamad. Meie kaotuses kedagi küll nüüd süüdistada, ei saa. Üks väravavaht oli lombakas ( minu süü et ta sisse pandi ) ja teine oli lihtsalt sitt ( jällegi minu süü, peab kodust hantli komplekti hakkama tihedamini kasutama ). Kaitse tegi mis suutis ja esimese poolajal oli mehe eest väljas, aga eks üäike ja väledad vastased väsitasid ( eks natukene oli ka süüdi eelmise päeva tihe etanooli manustamine, et mõnel mehel oli väga suur vedeliku puudus, millest tingitult oli vaim kerge väsima, muidugi see mees tegi seekord mehetegusid selles suhtes respect aga ******* küll jäägu see viimaseks korraks kui eelnev õhtu korralikult võtta ) kesk väli möllas kas, vahest tulid asjad välja ja vahest mitte, ründajad täpselt samad sõnad.

Mis puutub fakti, et kõik meist ei ole nii käbedad palli tagujad kui teised, siis no kurat. Sellisel juhul ei tohiks mind platsilegi lasta. Olen üks suur lihapallike ( peamine koostis osa on rasv ) mis vaarub kahel oksal mööda platsi ( pall vastu jalga ja lendab jummal teab mis suunas ). Kõigile peab andma võimaluse. Mäletan oma esimest liiga mängu, jalad kui makaronid. Nüüd enamus meie meeskonnast omab seda kogemust ja trennis tuleb olla seda tublim. Peab harjutama ja üksteist juhendama. Treenerit meil ei ole ( loodame et see viga paraneb kiiresti ), seega on meil ainult sõbrad. Osad oskavad rohkem ja teised vähem. Igas trennis kui näed viga laita siis mine parem aita. Ehk rohkem konsturktiivset kriitikat. Kui ma löön palli valesti, tule ütle kuidas peaks paremini lööma ( arvestage ma vahest tahangi varbaga vinti lüüa, aastatega olen juba hakanud seda vinti ohjama ) ja kui ma seal väravas paska panen , siis ootan suunavaid juhiseid. Aga lahmima ka ei maksa hakata, pigem katsuda mõista ja aidata. Keegi meist pole sündinud jalgpalluriks va pastilaa muidugi. seega koos areneme.

pikk jutt lühidalt, mölisemise asemel ( mida on meie meeskonnas üllatavalt vähe ja peamiselt foorumis ) rohkem mõistmist ja üksteise aitamist.

Kõigile peab andma võimaluse

Comment

• difender
            Jube Noob
            • Sep 2011
            • 149

Selge.
            Ei mõista nii peent huumorit veel:)

Comment

• fyte
              Pokkerihai
              • Jun 2010
              • 3378

Algselt postitas jozik Vaata postitust
              Igas trennis kui näed viga laita siis mine parem aita. Ehk rohkem konsturktiivset kriitikat. Kui ma löön palli valesti, tule ütle kuidas peaks paremini lööma
              pikk jutt lühidalt, mölisemise asemel ( mida on meie meeskonnas üllatavalt vähe ja peamiselt foorumis ) rohkem mõistmist ja üksteise aitamist.

Kõigile peab andma võimaluse
              Väga õige. Paraku on näiteks Meelis päris kurjaks saanud kui talle öelnud olen, et lööks kiiremini peale kui võimalus on vmt.

Comment

• Pumper
                Klubi Liige
                • Mar 2009
                • 2359

Tavai ma tulen teile treeneriks. Olen 20+ aastat jalgpalli mänginud ja oman ka treenerikogemusi Tallinna Kalevi noortetreenerite asendamisel. Mis päevadel teil trennid on?

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                  Tavai ma tulen teile treeneriks. Olen 20+ aastat jalgpalli mänginud ja oman ka treenerikogemusi Tallinna Kalevi noortetreenerite asendamisel. Mis päevadel teil trennid on?
                  Soovitan Pumperit. Saate omale väga heade kogemustega treeneri ja ka mängija.

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Algselt postitas Pumper Vaata postitust

Trenniajad/päevad pealkirjas. Tuleb arvestada, et homme vist palju trenniminejaid pole, kuna rahvuskoondise mängu vaatamas paljud.

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

pumper (L)
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Pumper
                        Klubi Liige
                        • Mar 2009
                        • 2359

Wismaris väljas hetkel trennid või seal Toompea taga?

Comment

• jozik
                          Õpihimuline Mängur
                          • Mar 2011
                          • 437

Tore, et keegi tuleb karjuma meie peale =). Mina olen küll selline isikutüüp et kui kurjustada ja suunata, siis tegutsen paremini =). Jõudu ja jaksu treenerile ning olen valmis teda aitama oma võimaluste piires nõu ja jõuga.

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

wismaris ikka
                            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• inward
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 6275

Homme jääb ju minu teada trenn ära. Enamus lähevad staadionile/või jälgivad telerist Eesti : P.Iirimaa vahelist kohtumist. Ja neljapäeval hetkeseisuga on kinnitamata, kas toimub Toompea kunstm. väljakul trenn.

St Pumper, siis et iga teine N meil Wismaris trenni ei toimu, aga muidu on T ja N Wismaris kell 20.00.
                              Last edited by inward; 05.09.11, 14:46.

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

T ja N ikka

homme jääb trenn ära ja neljap ka?

Comment

Working...