väike soovitus, et sa võiksid ise tiba vähem prääksida. kõik (eriti need, kes sind isiklikult ei tunne) ei arva, et mahlakate sõnade teadmine ja enda arust oskuslik jutu sisse pikkimine sind lahedaks teeb. Potsataja p*tsi saatmine selle pärast, et tõe su reaalsete coachimisoskuste kohta välja ütles, on sobimatu hoolimata tema kommentaarist. aga seda on vist liiga raske mõista mehel, kelle 2012. aasta säravaimaks momendiks jääb lubadus Madis Eritile füüsiline märkus teha ja sellele järgnenud juhuslik kokkusattumine tänaval, mille käigus julgeti ainult suunurgast mökitada, et "äkki saad ikka rahad tagasi maksta".
Kui me ei ole just teatud tsooni sattunud, on meil võimalus igapäev teha suur hüpe ja muuta, kes me oleme. Ajalooline taust jääb aga seda saab nõrgestada/sisuliselt olematuks teha.
Ja ega Svenza pole süüdi, et poistest "asja" ei saanud mängumeestena, teooria võib juu pähe taguda(kui seegi jääb) aga reaalset tunnetust igalühel ei teki.
Ja ega Svenza pole süüdi, et poistest "asja" ei saanud mängumeestena, teooria võib juu pähe taguda(kui seegi jääb) aga reaalset tunnetust igalühel ei teki.
Alla ühe kuu või umbes üks kuu on muidugi ideaalne aeg, et selliseid järeldusi teha.
Nii ta on, ma apelleerisin sellele, et Svenza tuleb päris kindlasti oma oskuste ja muu edasiandmisega kenasti toime. Asi poiste taga(vähene aeg või ka mittesobivus sellele alale).
Kuulge, minge persse, tegelt ka.
Nii, alustame sellest staari-Matust. Saan tänaval kokku, hakkab mingit sitta jahuma mulle. Tühi klaasistunud pilk ees nagu viimasel äraaetud narkaril või kogu elu kaotanud degen gämbleril. Üritan tondile selgeks teha, et peaks nagu rahasid maksma hakkama. Ja jahub jälle mingit umbluud. Siis tulin arusaamisele , et ta ei olegi täiemõistuslik inimene, kohtus tunnistatakse see vend süüdimatuks. Ta ajas nii palju arulagedat juttu suust, et ma ei saand enam muffigi aru.
Pealegi, kas keegi pakkus mulle mingit diili, et saaksin mingi % kui ahvilt raha kätte saan??? Mitte kedagi ei paistnud huvitavat. Siis mõtlesingi, et kui investoritel on pohui, miks mina üldse tõmblema peaks? Tõmban kesklinnas Matule molli 20 inimese nähes, lendan ise menti, saan mingi pasa kaela ja mille nimel??? Sellepärast et mingile tattnokale midagi tõestada. Tra, see vend on tegelt ka mingeid aineid tarbinud, minu keemiaalased teadmised kõrged ei ole, ainet ei suuda tuvastada.
Ja sheriff trahiinlane, sulle ma kusen kõrge kaarega pähe kui kusagil nägema peaks. Või kui oled samasugune puudega hälvik nagu Matu, võid rahulikult minema roomata. Ja kes foorumis veel julgesid sõna võtta, tulge päris elus ka "juttu rääkima". Ära hakkavad tüütama need foorumi tölpad. Tra, kui ma tambin, siis asja eest. Kuse-Eritise peksmine oleks juba lapse või naisterahva peksmisena tundunud. Ma ei tea, kui te lähedalt näete seda inimest, okse tuleb peale.
karupoeg ja isutuba, võtke ritta sheriffi kõrvale. Mida trat te topite oma nima kuhu pole vaja ja kiidate idiooti takka??? Tulge räägime juttu õlleklaasi taga. Näpud sahtli vahele, järgmine kord ehk mõtlete järgi, enne kui kirjutama hakkate foorumisse. Pole ma veel elus näinud ühtegi venda kes kasiinos ka kõvatama hakkaks. Tundub , et kodus trussarites arvuti taga ja Delfis jäätegi elu lõpuni +1 panema.
väike soovitus, et sa võiksid ise tiba vähem prääksida. kõik (eriti need, kes sind isiklikult ei tunne) ei arva, et mahlakate sõnade teadmine ja enda arust oskuslik jutu sisse pikkimine sind lahedaks teeb. Potsataja p*tsi saatmine selle pärast, et tõe su reaalsete coachimisoskuste kohta välja ütles, on sobimatu hoolimata tema kommentaarist. aga seda on vist liiga raske mõista mehel, kelle 2012. aasta säravaimaks momendiks jääb lubadus Madis Eritile füüsiline märkus teha ja sellele järgnenud juhuslik kokkusattumine tänaval, mille käigus julgeti ainult suunurgast mökitada, et "äkki saad ikka rahad tagasi maksta".
Kui sa oled täie mõistuslik inimene ja vastutad oma sõndae eest, siis sina saad küll lõuga, TONT!
Svenza jutt täiesti õige, MatkaMatu on täesti omadega sassis. Ja mingisugune väärikus peaks ikka meestel olema - üpris kergekäeliselt kõrenditele sisse ei sõideta. See ei ole selline kuritegu, et need põhimõtted ei kehtiks kõrvalisel isikul, lisaks on tegu süüdimatu olendiga. Kui on tegu väkoga või vanainimeste peksjaga on asi teine.
Svenza jutt täiesti õige, MatkaMatu on täesti omadega sassis. Ja mingisugune väärikus peaks ikka meestel olema - üpris kergekäeliselt kõrenditele sisse ei sõideta. See ei ole selline kuritegu, et need põhimõtted ei kehtiks kõrvalisel isikul, lisaks on tegu süüdimatu olendiga. Kui on tegu väkoga või vanainimeste peksjaga on asi teine.
Comment