Sõber põleb! 100$ tulekahju kustutamiseks!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Marek K.
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 1477

Re: Sõber põleb! 100$ tulekahju kustutamiseks!

Algselt postitas Helmps
    sul koguaeg jutt jookseb downswingi ja tilti peale, kui kaotad.. naljakas juba :D
    Jah sest see mulle kõige südamelähedasem. Peab ju halama ja kiruma ja maandama ennast millegi najal, et suudaks uuesti püsti tõusta.

Comment

• Helmps
      Grinder
      • Oct 2008
      • 828

Algselt postitas rankapoeg
      Jah sest see mulle kõige südamelähedasem. Peab ju halama ja kiruma ja maandama ennast millegi najal, et suudaks uuesti püsti tõusta.
      kuid mõnikord ma komistan ja mõnikord ma kukun, niikaua kui mul hing on sees. ma tõusen jälle ülesse.

Comment

• blom
        Julm Donk
        • May 2010
        • 52

[QUOTE=antnx;7671]Mina ise viskan QK, JQ, KJ UTG-lt minema. Raisen ainult AJs/o AQs/o.

Limiidist ja laua vpip- st olenevalt tuleks otsustada kas mängida AJs UTG-lt.Kui laua VPIP on 20+ siis tuleks ikka mõelda kui UTG-lt AJ või KQ open raised ja mida sa siis teed kui donk positsioonis olles sind callib või nit reraiseb või hoopistükkis vastupidi

Comment

• con
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 1954

[QUOTE=blom;346741]
          Algselt postitas antnx Vaata postitust
          Mina ise viskan QK, JQ, KJ UTG-lt minema. Raisen ainult AJs/o AQs/o.

Limiidist ja laua vpip- st olenevalt tuleks otsustada kas mängida AJs UTG-lt.Kui laua VPIP on 20+ siis tuleks ikka mõelda kui UTG-lt AJ või KQ open raised ja mida sa siis teed kui donk positsioonis olles sind callib või nit reraiseb või hoopistükkis vastupidi
          Ärge kaevake neid vanu threade üles. See mida sa quoted on kaks aastat vaja ja selle kasutaja arusaamad on kindlasti muutunud, samuti on tekkinud/kogunud populaarsust preflop chartid(nt ranka tabel.)

Sinu jutu osas- täpsustaks. Kui laua vpip on 20 siis ei ütle see sulle suurt midagi. Avades AJ pead sa ikkagi lähtuma kõigist mängijatest eraldi(kas nt fish blindidel- kui loose ta on jne.) Muidugi stiilid jne erinevad aga kui erandit tahad teha siis võiks see põhjendus samalaadne olla.
          Last edited by con; 25.06.11, 00:22.

Comment

• KristjanLaas
            Pokkeritark
            • Oct 2009
            • 6450

heh, nüüd on soov seda teemat iga 2a. tagant bumpima hakata.

edit: con jõudis ette:(

Comment

Working...