Sõber põleb! 100$ tulekahju kustutamiseks!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Sõber põleb! 100$ tulekahju kustutamiseks!

irwwwwwwwwwwwwwww

Aga kahjuks pean sullle kurbusega ütlema, et sa panid selle puzzle natuke valesti kokku ning seega su teooria ei pea vett :) Mingil määral õigus aga ikka natuke mööda :)

Comment

• antnx
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3102

Tahaks kah selliseid sõpru endale.

Anyone?

Mis mõttes? Et sa ise staked? Või et sind staketaks?

Comment

• antnx
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3102

vähe sellest et staketakse, vaid jälgitakse mängu kah!

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas antnx
          vähe sellest et staketakse, vaid jälgitakse mängu kah!
          kui tekib uus vaba koht (hetkel 1 koht juba reserveeritud) siis annan kindlasti teada.

Comment

• Keegikolmas
            Julm Donk
            • Oct 2008
            • 65

Ranka silma all sooviks isegi mängida.
            Kas sul kunagi on plaanis ka samaviisi MTT- mängijaid stakeda, või SnG?
            Või äkki on võimalus sind nn vaatajaks palgata?
            Vaatad, elad kaasa, otsid vigu, neid niikui nii nagu sigu :D

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

SNG/STT (ja kõikide muude turniiride) õpetaja ma ei ole, sest ma olen seal ise kaotav/null mängija :D

Parem vastupidi - keegi võiks mind turniiridel jälgida :o

Comment

• Keegikolmas
                Julm Donk
                • Oct 2008
                • 65

No samas, kui sa mind jägiks, ja tooksid kõik enda aspektid minu mängustiili kohta välja.
                Siis kindlasti oleks meil nii mõndagi mille üle argumenteerida ja lõppkokkuvõttes õppiksime mõlemad :D

Comment

• antnx
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3102

Aga ranka kas siis ma olen järjekorras?

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

ma ei oska seda ausalt nii öelda :(

sest praegu on niigi üks inimene "järjekorras", sest temaga oli meil eraldi diil ja lubasin tegelt teda ammu stakeda. Aga tema rahad tulevad ühest teisest allikast ja seega ta ei puutu selle diili "kasumisse".

Ehk peaks tegema mingid konkurisd, kui vaba koht tekib, sest nii oleks aus teiste suhtes.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Nädal on möödas ja aeg teha kokkuvõte.

Eelmine nädal mainisin:
                      Algselt postitas ranka
                      Päris kindlasti sõber viimased päevad jooksis paremini kui tavaliselt aga kahjuks pean kurvastusega tõdema, et kui ta jätkab oma vanal kursil siis ta väga kaugele ei jõua
                      Ja tulemused olidki käes, sõber kaotas nädala esimese poolega kogu kasumi ja juba algne investeering hakkas kahanema. Madalaim bankrolli punkt oli 70$ juures. Ma ei saanud hävingut pealt vaadata ja vaatasin kiirelt sõbra mängu üle. Ja sõber oli laupäeva hommikuse seisuga täpselt NULL viga parandanud. Ehk teisisõnu eiras IGAT minu eelmisel nädalal antud nõuannet. Ise teab, kui nii jätkab, siis ei saa temast mitte kunagi head mängijat või isegi mitte halba võitvat mängijat!

Laupäeval andsin talle veel paar juhtnööri ning ütlesin, et kui sa sõimata ei taha saada, siis on sul viimased kaks päeva aega oma vead ära parandada. Lubas, et annab endast parima ja kohe me näeme, mida ta peab silmas "endast parima all" (selle postituse kirjutamise aeg ma ei ole veel sõbra nädalavahetuse tulemusi vaadanud).

[b]Kontoseis seisuga 10/19/2008, 21:06 - $101.86
                      Ehk siis seenädal miinust pea 70$ ning kuu kokku +$1.86, millele lisandub ka rakeback. Samuti pean sõbrale meelde tuletama, et ta pokkeripunktid "raiskaks ära" (mängiks nende eest turniire) enne kuu lõppu, sest muidu kuu alguses nullitakse ära pokkeripuntkid ning jääb kaudsest rahast ilma.

Graafik ja statid vahemikus 10/13/2008 - 10/19/2008

Kontrollisin ära ka viimased kaks päeva ning ei muutust :[ Eelkõige olen pettunud sellest, et sõber ei saa aru positsioonist ning selle eelisteks. Aga paraku on positioon Hold'emis kõige tähtsam mänguosa :( Samas endalgi meenub, et positsiooni eeliste mõistmiseks ja arusaamiseks kulus päris palju aega.

Alla mina ega sõber ei anna enne kui sõber on busto või meie hauas. See nädal ma uusi soovitus ei anna -- just vastupidi. Ehk andsin eelmine nädal liiga palju soovitusi ja see võis sõbral kuuli kokku lasta. Seega selle nädala põhiteemaks jääb - POSITSIOON ja nädala lõpus proovime miskit progressi leida.

Ja tegelt võib väikese vabanduse sõbrale ka leida - ta oli terve nädala palavikus ning see pokkerimängule ja õppimisele eriti hästi ei mõju!

Ja kogu graafik/statid:

Comment

• Marek K.
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1477

Ei ole vist jah hästi asi õnnestunud mul, see kole kole haigus ja kuigi nädala lõpus tegin kindlalt asju 100% soovituste järgi. Aga uuel nädalal töö juures ilmselt nagunii igav, siis loen hunniku materjali läbi ja üritan endale ikkagi midagi selgeks teha. Praegu sitt üldiselt julmalt keeb, moment tuli just 2 korraliku bad beati järjest, ei viitsi isegi moment rääkida, sest ajas hullult närvi :P Aga jah, peab ütlema et nl10 ikka nii tohutult varieeruv, et siin peab tõsine hiromant olema, et ennast elusalt läbi puurida. Aga loodame kõike paremat ja et selle nädala jooksul ära ei sure. Hoidke pöialt kõik :P

JA ÜTLEN ÜHE KULDSE ASJA VEEL: mulle juba lapsepõlvest saati tehtud sellist ajupesu, et tähtis pole võit vaid osavõtt. POLE ka ime miks ma pokkerit ei suuda beatida =|

Comment

• Marek K.
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 1477

ahjaa, seda tahtsin ka veel öelda, et kui järgmine nädal ära ei sure (kas siis ise või bankroll), siis üritan teha ka ühe väikse sessivideo, siis vaatame uuesti üle kas online pokker on rigged ja saate kommentaarida, mida teen valesti.

Comment

• Davy
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1341

Algselt postitas rankapoeg
                            Ei ole vist jah hästi asi õnnestunud mul, see kole kole haigus ja kuigi nädala lõpus tegin kindlalt asju 100% soovituste järgi. Aga uuel nädalal töö juures ilmselt nagunii igav, siis loen hunniku materjali läbi ja üritan endale ikkagi midagi selgeks teha. Praegu sitt üldiselt julmalt keeb, moment tuli just 2 korraliku bad beati järjest, ei viitsi isegi moment rääkida, sest ajas hullult närvi :P Aga jah, peab ütlema et nl10 ikka nii tohutult varieeruv, et siin peab tõsine hiromant olema, et ennast elusalt läbi puurida. Aga loodame kõike paremat ja et selle nädala jooksul ära ei sure. Hoidke pöialt kõik :P

JA ÜTLEN ÜHE KULDSE ASJA VEEL: mulle juba lapsepõlvest saati tehtud sellist ajupesu, et tähtis pole võit vaid osavõtt. POLE ka ime miks ma pokkerit ei suuda beatida =|
                            Kohe esmaspilgul tundub, et ronid liiga palju showdownile (subjektiivselt 22-23% on selline ok, kuigi su won $ on üle 50ne % ja see on hea, äkki variatsioon), teiseks ei ole su jooks ka liiga hea viimased viis tuhat kätt olnud ja halva jooksuga showdonile tihti ronida ei ole ilmselgelt asi mida teha tuleks:).

Flopi ja turn agression on ka võrdne, hmm ei tea millest see nüüd täpselt tuleb, kas double barreldad liiga palju(fishide vastu ABC! kui nad cbetile ei foldi siis ka second barrelile nad ei taha suurt foldida, neid ei ole mõtet bluffida) eks ranka vast analüüsib teemat.

BB fold to steal 73% ? Huhu minuarust päris mikrodes blind def on ka suht kahtlane teema ja stealida ka seal raske kuna kõik liiga loosed. Äkki ütled oma bb winrate, kui see üle -100bb /100 käele on siis tuleks kindlasti üle mõelda oma BB strateegia.

Comment

• antnx
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3102

Ise kah ei üritaks väga stealida BTN-ilt või CO. Nl10 callitakse sealt pos raisi any2-ga. Oma kogemusest tean

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Davy
                                Flopi ja turn agression on ka võrdne, hmm ei tea millest see nüüd täpselt tuleb, kas double barreldad liiga palju(fishide vastu ABC! kui nad cbetile ei foldi siis ka second barrelile nad ei taha suurt foldida, neid ei ole mõtet bluffida) eks ranka vast analüüsib teemat.
                                Flopi ja turn (ja üldse tänavate AF) kohta ei saa mitte midaig öelda, sest see oleneb puhtalt su stiilist ja mänguoskusest. Aga headel mängijatel peaks olema flopi ja riveri AF, kõige suuremad, sest hea mängija betib flopis palju ja riveril ta teab, kas ta on beat (siis foldib) või kui on ees (siis raiseb) ning vahel harvem ka callib. Aga see on ka "suhteline", sest osade stiil ongi riveril callida enamus bette maha, kuna neid bluffitakse rohkem jne.

Algselt postitas Davy
                                BB fold to steal 73% ? Huhu minuarust päris mikrodes blind def on ka suht kahtlane teema ja stealida ka seal raske kuna kõik liiga loosed. Äkki ütled oma bb winrate, kui see üle -100bb /100 käele on siis tuleks kindlasti üle mõelda oma BB strateegia.
                                Positsiooni ei tunne, siis tõenäoliselt mängib ka BB 19% käsi ning callib juurde ka, kui tehakse väike raise. Seega kahtlustan "passiivsed blindi defense" ja hetkel ei ole mõtet sinna kallale minna. Tehku oma positsiooni tundlikus korda ning natuke tightimaks ka, siis kui posist aru saab peaks juba ise kupu all tuli põlema hakkama, mis selgitab, et Out of Position olla ei tohiks ja lõppeb see blindi üleliigne kaitse.

Comment

Working...