IRBabooooni NL 30 6max stake 888 pokeris

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: Otsin NL 30 6max stake 888 pokeris

blää...ei vaadanud kuupäeva lol

Comment

• I R Baboooon
      FPP Pro
      • Jan 2010
      • 235

Teen siis esimese kokkuvõtte. Pikka juttu ei viitsi teha, stake on alanud hästi, mänguga hakkan juba vaikselt harjuma, enesekindlus kasvab.
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Lasen küll kenasti üle EV, kuid mingeid ulme suckoute teinud pole enda arust. Üks käsi ka, kus siis kena EV difference tuleb, ma ei tea kui õigesti ma seda kätt peale MP calli mängisin, kuid equityt oli mu käel piisavalt ja see call oli kahtlane tema poolt, ainult flushidest/ridadest tema range küll koosneda ei saanud.

Last edited by I R Baboooon; 29.09.11, 20:48.

Comment

• I R Baboooon
        FPP Pro
        • Jan 2010
        • 235

Nii, järgmised 2000 kätt sai siis 1 sessiga ära tehtud, midagi enneolematut minu jaoks... Korra oli isegi 9 lauda lahti, aga siis sain aru, et see liiga palju ning stakejale ka eriti ei meeldi ning mängin ikka 6 lauaga edasi.

Üks käsi ka, millega ma rahule ei jäänud, ei oska ikka overpaire foldida nii wet flopil... 70/20/0.5 vastane, aga 10 kätt aint... Siin peaks flopi küll foldima, liiga palju käsi, mis meid biidivad, nõrgematega oleks ta vast kohe shovenud ka.

Comment

• noname
          Purjus foorumlaste kaitseingel :P
          • Oct 2009
          • 2366

Algselt postitas I R Baboooon Vaata postitust

Üks käsi ka, millega ma rahule ei jäänud, ei oska ikka overpaire foldida nii wet flopil... 70/20/0.5 vastane, aga 10 kätt aint... Siin peaks flopi küll foldima, liiga palju käsi, mis meid biidivad, nõrgematega oleks ta vast kohe shovenud ka.
          Sellisel flopil just pigem liiga palju käsi vastasel,mis meid ei biidi.
          10.käe kohta AF 0.5 ei näita midagi ja ma siin küll 30bb vastu ei foldi.

Comment

• emmimees
            Klubi Liige
            • Aug 2010
            • 2719

Re: IRBabooooni NL 30 6max stake 888 pokeris

Ei tahaks ka sellise stäki vastu foldida.

Comment

• I R Baboooon
              FPP Pro
              • Jan 2010
              • 235

Kuna koolis ja üldse on kiire olnud viimasel ajal, siis eriti mängida pole jõudnud. Seis on kurvaks läind, heater läbi ja mängu ei biidi. See nüüd terve stake seis siis....

Palju raha on kaotatud enda süül halva mängu tõttu ja siit üks ehe näide ka:
              Standard ülemõtlemine stiilis "Mu liin on nii retarded, et ta võib ka seal mingi pasaga lükata, sest mu ranges midagi tugevat pole ju...."

Comment

• The_Meer
                Grinder
                • Apr 2010
                • 765

ei näe et see väga suur viga on kui vastane tunneb squeesi nuppu ja on muidu agro

Comment

Working...