Steikimisleping koostamise arutelu

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • adam_q
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1453

Re: Steikimisleping koostamise arutelu

ma ootan nüüd paari juristi kommentaare veel, siis saab edasi liikuda

Comment

• overgrow
      Jube Noob
      • Nov 2010
      • 109

Uuri juristidelt, kas stakemine pole mittetäielik kohustus VÕS mõttes. Õpin küll ise haldusjuhtimist aga õiguse aineid ka olnud ja minu arust läheb stake mittetäieliku kohustuse alla.

§ 4. Mittetäielik kohustus

(1) Mittetäielik on kohustus, mille võlgnik võib täita, kuid mille täitmist ei saa võlausaldaja temalt nõuda.

(2) Mittetäielik kohustus on:
      1) hasartmängust, välja arvatud loa alusel korraldatavast hasartmängust ja loteriist tulenev kohustus

Comment

• adam_q
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1453

me anname siin praegu laenu investeerimise eesmärgil ju (lepingutega võib kokku leppida peaaegu mida iganes) ja kui investeering nihu läheb, siis see on laenuandja risk. lepinguga määratakse täpselt kindlaks kuidas miski olukorra puhul käitutakse, seetõttu ma ei näe põhjust üldse viidata mittetäielikule kohustusele
        Last edited by adam_q; 05.07.11, 13:07.

Comment

• Cheating
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2009
          • 447

Ja samas oleks abiks ka selline asi mida mainis Con ühes scammi teemas.

Tee teinekord ette teema ära kellele ja kuidas jne. las olla nädalake üleval ennem kui rahad ära kannad. Foorumikasutajad teevad korraliku background checki sulle ette ära. Kui kandidaat on asja väärt siis ei tohiks tal midagi selle vastu ka olla. Üleüldse võiks rohkem nii läheneda stakemistele. Äkki isegi reegel teha vm? Iga scammer soovib PM'is e. foorumi seljataga asja ära ajada.

Comment

Working...