Pakun Stake

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • imthcplant
    Grinder
    • Sep 2009
    • 737

Re: Pakun Stake

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
    minu meelest on see väga huvitav ja motiveeriv pakkumine diilis osajaletele, aga te peaksite ka paika panema min. turnade arvu, kuna võib juhtuda, et keegi kolmest on juba juhtimas väikse arvu mängitud turnadega ja otsustab, et kasum piisav, et niisama passida ja võitu oodata. kuuajase diiliga võiksid osalejatelt nõuda ntx 375 turnat, ehk siis 15 turnat iga päev 25 mängupäeva jooksul.
    elementaarne, et kõik 30 päeva inimene ei saa mängida. ja 15 turnat oleks ka min mida nõuda. pigem 20-30 päevas. aga edu pakkujatele ja hea meelega näeks ka positiivseid tulemusi.
    Pooldan täiesti... et peaks olema mingi arv mänge kuu lõpuks vähemalt mängitud.

Comment

• Cheating
      Õpihimuline Mängur
      • Mar 2009
      • 447

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
      minu meelest on see väga huvitav ja motiveeriv pakkumine diilis osajaletele, aga te peaksite ka paika panema min. turnade arvu, kuna võib juhtuda, et keegi kolmest on juba juhtimas väikse arvu mängitud turnadega ja otsustab, et kasum piisav, et niisama passida ja võitu oodata. kuuajase diiliga võiksid osalejatelt nõuda ntx 375 turnat, ehk siis 15 turnat iga päev 25 mängupäeva jooksul.
      elementaarne, et kõik 30 päeva inimene ei saa mängida. ja 15 turnat oleks ka min mida nõuda. pigem 20-30 päevas. aga edu pakkujatele ja hea meelega näeks ka positiivseid tulemusi.
      Tundub mõistlik.

Kõik ettepanekud on teretulnud!

Comment

• sorm
        Pokkerihai
        • May 2009
        • 1511

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
        imo halb idee.. kui mina stake küsin siis ma tahan võimalikult vähe stakeandjaga jms tegemist teha.
        tähtis on rahulikult a-gameda mitte pakkuda enterteinment value foorumile.

aitab kui korra nädalas/kuus saadab mailile tulemused.
        Minuarust lisa võistlusmoment on hea. Pokkeri is eon ju sellise iseloomuga mäng, kus on pidavalt vaja kellesyki parem olla. Pokkeritoad korraldavad ka ju igasugu rakerace, kus võita saab rohkem nn. rakebacki. Mis siin siis halba on, kui kolm venda kellele stake pakutakse peavad omavahel võistlema. Ma küll ei saa aru, kuidas peaks mingi lisavõistlusmoment segama sul rahulikult oma A game teha?

Comment

• sorm
          Pokkerihai
          • May 2009
          • 1511

Algselt postitas Cheating Vaata postitust
          POKERSTARS või FULL TILT teisi Saite enam lisama ei hakka!!
          Kas FT kogutud rakeback jääb mängijale või tuleb seda ka vastavate % pärast jagada? Hetkel on sõnastus, et starsis saadud bonused jäävad mängijale, kas nii ka FT? Pane igaks juhuks kirja, et hiljem segadust ei tekiks.

Comment

• variatsioon
            Pokkeritark
            • Nov 2008
            • 5849

Algselt postitas sorm Vaata postitust
            Minuarust lisa võistlusmoment on hea. Pokkeri is eon ju sellise iseloomuga mäng, kus on pidavalt vaja kellesyki parem olla. Pokkeritoad korraldavad ka ju igasugu rakerace, kus võita saab rohkem nn. rakebacki. Mis siin siis halba on, kui kolm venda kellele stake pakutakse peavad omavahel võistlema. Ma küll ei saa aru, kuidas peaks mingi lisavõistlusmoment segama sul rahulikult oma A game teha?
            sest mängijal tekivad valed eesmärgid.

aga jh.. ilmselt OP ei tahagi (max)+EV diili teha vaid rohkem gamblida ja loota random suurt hiti kuskilt turnalt.

Comment

• Cheating
              Õpihimuline Mängur
              • Mar 2009
              • 447

Kas FT kogutud rakeback jääb mängijale või tuleb seda ka vastavate % pärast jagada? Hetkel on sõnastus, et starsis saadud bonused jäävad mängijale, kas nii ka FT? Pane igaks juhuks kirja, et hiljem segadust ei tekiks.
              muudetud.

Comment

• Cheating
                Õpihimuline Mängur
                • Mar 2009
                • 447

Siiamaani tahtjaid vähe olnud.
                Võite julgelt proovida! :)

Comment

• Pahvak
                  Pastilaa?? Ei!
                  • Dec 2008
                  • 4431

Ma arvan, et NL2 mängijate mindset pole nii välja areneneud, et võistlusmoment oleks +EV. Murduvad liiga kergesti ja lisapinge ei aita sellele kaasa. Normaalsest profitist (lol) võib sellisel juhul ainult und näha.
                  Fullstacks have more fun.

Comment

• Vandalar
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3577

Kui võib arvamust avaldada, siis IMO on ka see võistlusmoment, mis esialgu võib hea mõttena tunduda, üsna halb ja sunnib eriti just kogenematut mängijat liiga palju results orienteeritud olema.

Comment

• imthcplant
                      Grinder
                      • Sep 2009
                      • 737

Ma ei saa aru keegi ei avaldagi soovi ??? Või tehakse PM teel seda ?.... Ainuke teema mis siin on on kriitika selle väikese lisa võistluse kohta...

Väga huvitav... Tavaliselt leidub ikka ohtralt soovi avaldajaid.

Comment

• Cheating
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2009
                        • 447

Algselt postitas imthcplant Vaata postitust
                        Ma ei saa aru keegi ei avaldagi soovi ??? Või tehakse PM teel seda ?.... Ainuke teema mis siin on on kriitika selle väikese lisa võistluse kohta...

Väga huvitav... Tavaliselt leidub ikka ohtralt soovi avaldajaid.
                        Mõned üksikud on ikka soovi avaldanud.
                        Scammerid on siit foorumist välja kolinud, ning vb sellepärast ongi postkast tühi :D

Comment

• kjmrc
                          Pokkerihai
                          • Aug 2009
                          • 4541

Ma oleksin huvitatud mängimisest AGA ma saan alles 11. aprill starsi ealiseks.

Comment

• Cheating
                            Õpihimuline Mängur
                            • Mar 2009
                            • 447

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                            Ma oleksin huvitatud mängimisest AGA ma saan alles 11. aprill starsi ealiseks.
                            Full Tilt sobib ka!

Comment

• kjmrc
                              Pokkerihai
                              • Aug 2009
                              • 4541

Seal mul hetkel teine stake pooleli :P :D

Comment

• Cheating
                                Õpihimuline Mängur
                                • Mar 2009
                                • 447

Kuna keegi enam huvi ei tunne, otsustan diili varem korraldada!

Comment

Working...