Iff tegi kiire programmi mis arvutas välja et kui 15% kordadest saaks esikoha, siis miljoni korra kohta võidaks 498 korda 4 järjest. Ehk siis 2000 turna kohta peaks ära tulema reaalselt.
lol @ 15% esikohti 12-mehe sng-des
Tõesti nii naiivselt usud, et su 9-mehe sng-de statistika kehtib 12-mehe omades, hoolimata mõnevõrra biiditavamast fieldist?
Siit näeb, et ülivähesed, sisuliselt maailma parimad sng-mängijad võivad jõuda 15% esikohtadeni 9-mehe omades.
Seega 12-mehe omades parim protsent, millele võid loota, on 12, mitte mingil juhul üle selle. Ma olen ka valmis kihla vedama kuni 100$ peale, et su 1. kohtade protsent jääb alla 12,00%.
Haters gonna hate :)
Vaatasin 3$ 18 man SNG lõpu positsioone. Esikohaprotsent kõige kõrgem, see tähendab e tsuhtumine on õige vähemalt. Ise arvan et 12 mani puhul jääbki täpselt sinna 12% kanti.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Täisidikad on koos. KT on min raise UTG ja insta call allin. Kolm korda calliti A7ga tuimalt allin ära, any ace is good poiste jaoks, kaks pildikaarti. Bluffida on peaaegu võimatu, varastada samamoodi...
svenza, sa 3x jarjest ntx 18man oled v6itnud? ainsatki korda, paaril korral, kymnel ja rohkemal korral? uudishimu :)
ise olen yle 20000sng lifetime teinud, ja hetkel ei meenu ainsatki korda, kus oleksin 4 korda jarjest v6itnud. ehk on olnud, see ei muuda pointi. 3seeriaid on mul kyll olnud. Yle kymne kindlasti. Jutt siis 9+man SNGdest.
Üks ulme seeria tuleb meelde kus 20ses blokis tuli 9 võitu ja 1 teine koht. Seal tuli ikka päris tuimalt neid võite järjest. 16$ 18 man omad siis. Kui aega ja viitsimist on siis pärast tuhnin, äkki leian üles.
aga. kui aega saad, siis vaata jargi. paris huvitav. endal k6ik HH vana arvuti surmaga seoses havinud. ja yldse, kas HEM saab sellist infot enda mangitud turniiride kohta?
Comment