Oye.
Ma ei tea kas ma vajan siin pikemat tutvustamist.
2010 EMV teine koht
Muidu SNG kunn
Kõik varasemad diilid on plussiga lõppenud, leida võib siitsamast foorumist.
Plaan järgmine:
Mängida "Dirty dozen" Jackpot SNGsid Olympic Online keskonnas. Buyiniks on seal 2.40$ ja kui võidad 4 tükki järjest kukub jackpot alla, mis sellel tasemel on 2000$. Teen väikse ürituse, diili orienteeruvaks kestvuseks saab olema nädal aega, siis peaks sotid selged olema.
Kuna rake on tappev, tavapärase 10% asemel 20%, siis ma ei ole kindel kas seal mänguga on võimallik plussi jääda. Igatahes üritan toorelt esikohti pressida ja jackpoti koju tuua.
Diil ise siis standard tingimustega, kogu kasum 50-50 ja steigitud raha tagasi, kui stake jääb miinusesse, siis tagastan allesoleva raha. Vajaminev summa 200$ ja osakuid müün 5$ kaupa.
Kuna arvatavasti kõigil seal kontot pole, siis võite kanda raha mulle PokerStarsi Svenza (Tartu)
või Moneybookersisse (saatke PM)
Olympic Online kasutaja : ValusDonk,
(kuna ma seal varem ülekandeid pole teinud, ei tea öelda kaua see aega võtab)
Osakud broneerida ja ära maksta siinsamas topicus.
GL ja tänan tähelepanu eest.
Broneeringud
1. runnar 10 osakut - 50$ Stars makstud
2. kuco 6 osakut - MB makstud
3. teet90 4 osakut - 20$ Stars makstud
4. hotcocacola 20 osakut - MB makstud
Ma ei tea kas ma vajan siin pikemat tutvustamist.
2010 EMV teine koht
Muidu SNG kunn
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Kõik varasemad diilid on plussiga lõppenud, leida võib siitsamast foorumist.
Plaan järgmine:
Mängida "Dirty dozen" Jackpot SNGsid Olympic Online keskonnas. Buyiniks on seal 2.40$ ja kui võidad 4 tükki järjest kukub jackpot alla, mis sellel tasemel on 2000$. Teen väikse ürituse, diili orienteeruvaks kestvuseks saab olema nädal aega, siis peaks sotid selged olema.
Kuna rake on tappev, tavapärase 10% asemel 20%, siis ma ei ole kindel kas seal mänguga on võimallik plussi jääda. Igatahes üritan toorelt esikohti pressida ja jackpoti koju tuua.
Diil ise siis standard tingimustega, kogu kasum 50-50 ja steigitud raha tagasi, kui stake jääb miinusesse, siis tagastan allesoleva raha. Vajaminev summa 200$ ja osakuid müün 5$ kaupa.
Kuna arvatavasti kõigil seal kontot pole, siis võite kanda raha mulle PokerStarsi Svenza (Tartu)
või Moneybookersisse (saatke PM)
Olympic Online kasutaja : ValusDonk,
(kuna ma seal varem ülekandeid pole teinud, ei tea öelda kaua see aega võtab)
Osakud broneerida ja ära maksta siinsamas topicus.
GL ja tänan tähelepanu eest.
Broneeringud
1. runnar 10 osakut - 50$ Stars makstud
2. kuco 6 osakut - MB makstud
3. teet90 4 osakut - 20$ Stars makstud
4. hotcocacola 20 osakut - MB makstud

TC
Comment