Davy stake vol I [McFoldberg]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timukasr
    Vana Tegija
    • Nov 2008
    • 1099

Re: Davy stake vol I [McFoldberg]

Statsid on igatahes korras (WTSD vb tsipa väiksem, aga see võib variane olla). Keep it up!

Comment

• McFoldberg
      Grinder
      • Nov 2008
      • 731

Nädala kokkuvõtte aeg. Venis seekord küll eriti pikale, kuid sai täna öösel üpris kaua mängitud lihtsalt...
      Ning tulemused?

[img width=750 height=386]http://img224.imageshack.us/img224/1975/28detsembergrafph9.png[/img]

[img width=750 height=241]http://img244.imageshack.us/img244/7721/28detsemberlc7.png[/img]

Ei saanud see nädal just väga palju mängida, kuna jõuluajal olin tsivilisatsioonist eemal. Siiski arvasin, et nädalavahetusel peaks olema piisavalt aega, et BR viia 400$-ni. Nädala alguses tehtud sess läks hästi, kuid nädala teine pool midagi head ei tõotanud. Pärast 3.5k-d kätt oli nädal +10$ seisus ja suht lootusetuna (kui mitte et võimatuna) tundus 400$-ni jõudmine. Guinessi turniiril failisin ka, ehk sealt midagi juurde ei tiksunud. Kuid jah, täna öösel tehtud sess oli see, mis kastanid tulest välja tõid.

Kuiv run muutus nipsti ühel hetkel üliheaks runiks. Sete lendas nagu muda ning vastastel oli ju loomulikult ülepaar, mida ta mingil juhul ei foldi. Mis nii viga pokkerit mängida? Märkamatult ja iseenesest need dollaripoisid minu kätte jooksid. Samas päris 100% rahul ei saa olla (muidugi oleks midagi väga mäda, kui ma 100% rahul oleksin endaga), kuna ei suutnud isegi seda hädist 5.2k käelist nädalat veatult mängida. Vähemalt 2 BI-d läks nutuste playde taha. Ehk ikka pole päris see enesedistsipliin saavutatud, mida tahaksin. Eriti kummalise nähtusega on tegu, kuna jupp aega suudan normaalselt mängida ja siis üheks sekundiks kaob keskendumisvõime ära ja saan kohe molli ka. Aga paras ka mulle. Kaua peab vigu tegema, et neist õppida? Eks ole näha.

Igatahes... Nüüd ootab mind siis ees see kuristik, millest algselt üle pidin hüppama. Ainult ma suutsin komistada ja pea ees sisse kukkuda esimesel katsel. Nüüd aga väike julgestusnöör ka, ehk on abiks. Tõlge: uuel nädalal hakkan NL25-s mängima. Ärevust ja värki on ka veidi sees, aga enesekindlust samas ikka hulganisti rohkem. Aga jah, seekord tegu sellise positiivse ärevusega pigem, et mänguisu ja uue ning huvitava vallutamine... Mitte selline kerge failimisfoobia nagu projekti alguses oli. Kogemustepagas kasvab ajaga, muud ei oska öelda.

Väga suuri eesmärke ei julge uueks nädalaks seada. Nimelt alustan homme veidi rahulikumalt, ehk 6-tabledes NL25-s, mitte 9-tabledes. Lihtsalt igaks juhuks, et uue tasemega harjumine rahulikum oleks ja värki. Eks näeb, mis päeval 9-tablemisele üle lähen. Seega jah, väga suurt käte arvu oodata ilmselt ei ole. Aga no ütleme mingi aru ikka ära... Näiteks 7k kätt järgmine nädal? Teeme nii, 7k. Alla selle ei tohiks küll mitte mingil moel tulla. Summaarset tulemust ei julge ka paika panna, kuna sooviks lihtsalt uue tasemega ära harjuda ja mitte poolt BR-i hoobist jälle ära kaotada. Aga mingi latt tuleb ju panna. No ütleme siis näiteks, 125$. Peaks ka reaalne olema, kui suudan rahulikult oma standard mängu mängida.

Vot tak. Eks näeb, äkki on järgnevatel päevadel rämedalt lucki ja saan ka milestone käe sisse sebida ennast. Igasugused boostid boonuste näol on alati teretulnud.

Bankroll 28. detsembril: 411.95$

Comment

• BuildUp
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2547

Kui jooks on kuum, siis soovitan kindlalt proovida seda levelit, mida sa algselt alustasid ehk NL25. Tuleb rohkem raha ja saab br uppida kiiremini.

Mul endal vedas tohutult, just kui hakkasin ülesse liikuma NL10st NL20 oli mul ülihea jooks ja sain ühe õhtuga tehtud 170$.

Aga igastahes edu! :)

Comment

• McFoldberg
          Grinder
          • Nov 2008
          • 731

Aeg teha siis ülevaade detsembrist.

[img width=750 height=386]http://img140.imageshack.us/img140/5116/detsembergrafga5.png[/img]

[img width=750 height=239]http://img140.imageshack.us/img140/3981/detsemberfo3.png[/img]

Detsembri esimese nädala tulemused tuleb ise juurde liita, kuna HEMi databaas kadus mingi oraga ära pärast seda. Ehk reaalselt NL10-s 3.9k kätt veel ja kasum +21$ suurem.

Detsember on eelkõige siiski positiivne kuu, kuna november oli totaalne katastroof. Tundus, et läbikukkunud ettevõtmine see Davy projekt üritada Trio NL5 jobust NL25-e mängijat teha, kuid hea run NL10-s andis lootust juurde. Kaotused suutsin tasa teha ning uus lävepakk NL25-e jaoks oli 400$, mille ka kokku sain. Viimased paar päeva olen siis NL25-s maadelnud ja täiesti rõve ikka, kuidas mu tulemused seal on. Endiselt olen veendunud, et peaksin biitima seda, ehk alla veel ei anna. Aga nii kui jala NL25-e seadsin tuli kohe ora (graafikult ka hästi näha, viimased paar k kätt kus räme rollercoaster on, see on NL25). Aga igatahes suutnud seal kauem vastu pidada kui alguses ning sihi- ja meelekindlust on ka.

Jaanuari eesmärgid siis:

+ 40k kätt
          + Beatida NL25-e normaalse winratega
          + Vähemalt kahekordistada BR

Bankroll 31. detsembri seisuga: 376.55$

Comment

• McFoldberg
            Grinder
            • Nov 2008
            • 731

Järjekordne nädal möödas. Seekord sai see veedetud NL25-s.

[img width=750 height=387]http://img384.imageshack.us/img384/1589/4jaanuargrafzf5.png[/img]

[img width=750 height=239]http://img237.imageshack.us/img237/803/4jaanuarwc7.png[/img]

Eesmärgid:

7k kätt: Prevail
            +125$: FAIL!!!

Rõve mäng on see pokker ikka.

Nädal algas kohe rõvedalt, hull deja-vu tunne oli. Täpselt sama langus, mis selle projekti alguses NL25-s. Õnneks suutsin tagasi üles mängida ja oli tunne, et nüüd kõik ok. Enesekindlust piisavalt, mingit hirmu uue leveli ees ka polnud... Et siis täie hooga peale! Aga noh, kahjuks ei läinud hästi edasi, vaid rõve run jätkus. Või õigemini jätkub, kuna pole lõppu leidnud veel.

Kindlasti ei saa väita, et ma 100% veatut mängu olen näidanud see nädal... Kuid siiski olen üldjoontes enda mänguga rahul. Rahaliselt pole see downswing hetkel nii suur (3 BI 8k käe peale), aga see lõpmatuseni break-even mängimine tüütab juba veits ära. Üritan küll endale sisendada, et tegelt biidin seda levelit, aga kui tulemused vastupidist väidavad, siis kaua ma niimoodi jätkata suudan? Homme õhtul uurin pikemalt ja sügavamalt selle nädala käsi, et ikka kindel olla, et tegu pole minu idiootsusega järjekordselt.

Huvitav ongi see, et enda arvates olen uue leveliga jumala hästi ära kohanenud. Lauad on imo lausa paremad kui NL10-s, enesetunne on hea, enda arvates mängin enam-vähem normaalset pokkerit... Aga jah, tulemus on ora. Huvitav on see, et cardrun on vaata et ülihea. Eile ei jõudnud ära lugeda palju pocketeid sain, lihtsalt lendas neid. Aga mida ma nendega post-flop peale hakkan kui laud kõik orra keerab? Setidega ka enamjaolt sellised lood, et flopan mingi kõrge pocketiga top seti kui flop mingi Q 5 2 rainbow. Et jah, suht keeruline siit kuidagi raha saada.

Üldiselt sorry, et whinen. Pole tavaliselt selline tüüp, kes väga viriseks. Ei meeldi endale ka kuulata pikka emomist sellest kui unlucky ollakse, kui kellelgi mingi halb run on. See ju igale pokkerimängijale tuttav ja aktuaalne teema... Ning see juhtub nii või naa meie kõigiga. Et jah, üritan lihtsalt selle perioodi läbi grindida, lootes, et asi ikka runis, mitte minus. Eks tulevane nädal näitab täpsemalt. Kui järgmise nädalaga ei suuda NL25-s kasumit näidata, siis tuleb ilmselt leppida reaalsusega, et ei biidi seda levelit. Kuigi jah, seda ei taha küll ise uskuda ja tunnistada. Õnneks pole see run BR-le veel ülilaastavalt mõjunud.

Bankroll 4. jaanuaril: 341.65$

Comment

• BuildUp
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2547

Kuigi ranka ütleb, et see pole oluline, mainin siiski, et sul on NSD samasugune nagu mul ehk räiges languses pidevalt, SD on plussis ja winning on kokkuvõttes break-even. See on räige jama. :-\

Comment

• Aristotep
                Grinder
                • Oct 2008
                • 605

Mul on sama lugu. Kuigi ennast ausalt öeldes need jooned ei häiri. Peaasi, et raha juurde tuleks. :)

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas BuildUp
                  Kuigi ranka ütleb, et see pole oluline, mainin siiski, et sul on NSD samasugune nagu mul ehk räiges languses pidevalt, SD on plussis ja winning on kokkuvõttes break-even. See on räige jama. :-\
                  Seega ärge uurige neid jooni ;D

Comment

• McFoldberg
                    Grinder
                    • Nov 2008
                    • 731

Imo on iva just selles, et SD pole piisavalt plusis... Premium kätega ei jõua SD-ni ning see nädal pidanud tithi raskeid folde tegema, millega üpris suure poti ära annan...
                    Aga uus nädal nüüd käsil. Kohe alustan paaritunnise sessiga, eks näeb, kas run on normaliseerunud.

Comment

• McFoldberg
                      Grinder
                      • Nov 2008
                      • 731

Jup, uus nädal käsil.

[img width=700 height=362]http://img178.imageshack.us/img178/9084/5jaanuargrafyi9.jpg[/img]

Hale.
                      Tagasi NL10-e maale.
                      BR: 257.55$

Uus shot jällegist siis kui 400$ peale olen saanud ennast.

Comment

• McFoldberg
                        Grinder
                        • Nov 2008
                        • 731

Aeg siis teha väikene ülevaade jällegist.

[img width=700 height=363]http://img504.imageshack.us/img504/3804/11jaanuargrafmw0.png[/img]

[img width=700 height=220]http://img339.imageshack.us/img339/187/11jaanuarbj8.png[/img]

Väga pikalt kahjuks millestki rääkida pole seekord. Nädal algas fataaloraga, kui suutsin niigi kaua kestnud NL25-e ora lõpetada totaalse vabalangusega. Õnnneks BR liiga masendavasse seisu ei langenud. Tuli hakata teist korda ennast NL10-s üles ehitama. Lootsin selle nädala lõpuks uuesti selle numbri 400+ peale viia (Bankrolli st.), kuid ei olnud väga palju aega mängimiseks. Bändiga sai esimest korda stuudios käidud ja see temaatika võttis enamuse nädalast. Ühe NL10-e sessi jõudsin teha nädala alguses ja teise täna. Eriti kuiv ja igav on see NL10 ikka, lauavalik ka kõvasti halvem kui NL25-s. Aga mis parata, peab veel kasvama, et suurtele lastele mõeldud karuselliga sõita.

Ühest poolest ma siiski vähemalt arenen... Nimelt täna mängisin esimest korda 12-l laual, mitte 9-l. Ehk jah, saab kiiremini NL10-e aja läbi grindida (äkki nüüd jääb viimaseks korraks). Arvestades, et novembris, kui Davy mind värbas, olin Starsis ka 6-e lauaga hädas, siis asi seegi. 12-l laual mingit ora ei ole, ei teki tunnet et mäng kannataks ja ajahätta ka ei jää. Ehk jah, asi seegi.

Järgmise nädala eesmärgid siis:

* 10k kätt
                        * BR 400+$

Bankroll 11. jaanuaril: 301.30$

Comment

• McFoldberg
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 731

Ei ole broke ja ei ole surnud. Lihtsalt eriti ora nädal oli ja pokkeri jaoks põhimõtteliselt aega ei olnud.

[img width=700 height=362]http://img209.imageshack.us/img209/5497/18jaanuargrafxb9.png[/img]

[img width=700 height=226]http://img237.imageshack.us/img237/8643/18jaanuarwk2.png[/img]

Ei tasu arvata, et olen alla andnud ja mängutahe kadunud or smth. Pigem vastupidi, praegu tahet rohkem kui varem kuna jaanuariks siiski eesmärgid seatud, mille täitmine raskeks kisub. Ehk challenge on vähemalt. Lihtsalt jah, eelmine nädal tõesti ei olnud aega, kuid loodan jaanuari lõpuga suuta siiski tasa teha selle. See nädal loodan taas uue shoti NL25-s võtta ja lõppude lõpuks ka prevailida. Sest noh... kaua võib? Veebruar juba läheneb ju...

Bankroll 18. jaanuaril: 326.70$

Comment

• McFoldberg
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 731

[img width=700 height=361]http://img144.imageshack.us/img144/7823/25jaanuargrafoz2.png[/img]

[img width=700 height=198]http://img523.imageshack.us/img523/586/25jaanuarst2.png[/img]

Kool muutub aina oramaks, aga õnneks siiski mingi arvu käsi sain mängitud.

Jaanuari eesmärkideks oli 40 k kätt ja BR viia 750$-ni... Ja noh, selge on see, et seda ei juhtu.
                            Nii pikk breakeven run et jube. NL10-st nii kopp ees... Nii uskumatu kui see ka pole, siis lauad kõvasti halvemad kui NL25-s. Aga noh, NL25 tuleb välja teenida ja seda pole ma suutnud. Üritan iga päev enda mängu läbi analüüsida kuid mingeid hiiglaslikke leake küll ei leia. Jah, ka see nädal sai vist kaks korda overpairiga seti vastu broke mindud kui on obvious et ma beat... Kuid siiski enesedistsipliin märksa paremaks läinud, kuna neid folde ka märks arohkem teinud, kui olen kindel et vastasel set. NL10-s see suht lihtne, kuna kõik TAGid ka eriti läbinähtavad. Aga jah, eriti midagi öeldagi pole. Suht pettunud endas, kuna kaks kuud juba möödub diili algusest aga pole endiselt suutnud midagi eriti teenida. Katastroofi ka pole, kuna überfaili (broke minemist) pole põhjust karta... Aga kuram, tahaks nagu näidata, et ma pole päris tard ja et tegu ikka Davy jaoks kasumliku diiliga.

Egas midagi. Järgmine nädal tuleb lõpuks BR taas 400$-ni viia ja järgmine shot võtta NL25-s. Ja silverstariks peaks ka saama järgmine nädal.

Bankroll 25. jaanuaril: 342.60$

Comment

• marguzz22
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1458

ma ei soovitaks 400 rolliga veel nl20 minna, samas võibolla ok ka, igatahes mind ajas jube tilti kui kaotasin 4buyin et seda uuesti nl10 grindima pean ja ei tahtnud enam nl20 ära minna, ise plaanin 600 lasta rolli, muidu praegu sama case nagu sul

Comment

• McFoldberg
                                Grinder
                                • Nov 2008
                                • 731

Eile sai kuu läbi ning aeg teha siis väikene ülevaade...

[img width=700 height=362]http://img111.imageshack.us/img111/2410/jaanuargrafqr7.png[/img]

[img width=700 height=223]http://img228.imageshack.us/img228/1359/jaanuaray3.png[/img]

EESMÄRGID

# 40k kätt - FAIL
                                # Beatida NL25-e normaalse winratega - FAIL (0.01 PT/BB)
                                # Vähemalt kahekordistada BR (ehk siis 753.10$-ni) - FAIL

Ehk jah, mingit mitmeti mõistmist siin olla ei saa. Jaanuar oli haledalt põrunud kuu.

Kuu alguses sai mindud NL25-e, mis oli mu teine shot sel levelil. Tundus täiesti biiditav, aga ei saanud ikka moororit käima. Ja siis suutsin paarisaja käega üle 3 BI kaotada ning tuli kolida tagasi NL10-sse. Once again. Ja issand kui rõve see oli. No tõesti, lauad kõvasti halvemad kui NL25-s, regularid kõvasti tightimad ja fishid on kas shortstackid või neid polegi. Eriti hull shortstackerite armee on NL10-e ära vallutanud.

Kahjuks ei saanud ka väga palju käsi läbi mängida, kuna kool on suht oraks muutumas. Ja aina hullemaks läheb, kuna eksamite aeg hakkab kevadega lähenema. Igatahes oli vaja NL25-e kaotused tasa teha (once again) ja varsti järgmine shot võtta. Noh, seekord see tasa tegemine oli vaevaline. 10k käeline breakeven run hakkas motivatsioonile juba üpris tõsiselt mõjuma ning NL10-e lauad ei aidanud kaasa. Arutasime Davyga, et mis küll teha...

Otsustasime võtta järgmise shoti. Sest jah, Davy nõustus muga NL10-e laudade orasuse teemal. Ning loll ja põikpäine nagu ma olen, ei tahtnud ma uskuda, et NL25-e ei beadi. Tõesti, uskumatuna tundus, et nii haledalt kottidesse seal sain. Niisiiis, see nädal sai NL25-e proovitud (ja täna mängin veel, nädala ülevaade tuleb hiljem õhtupoole, kus pikemalt siis NL25-e tripist). Esimesed 2k kätt breakeven run jätkus, kuid siis sattusin heateri otsa ning suutsin jaanuari isegi väikesele plusspoolele viia. Samuti suutsin bankrolli n.ö. rekordtasemele viia. Ja lõppude lõpuks tuli ka see nurjatud silverstar ära. Ehk jah, kuu lõpp andis vähemalt veidi lootust.

Eks näeb, kas veebruar on lõpuks see kuu, mil suudan jääda NL25-e regulariks ja hakata lõpuks normaalselt selle projekti raames teenima. Kokku olen hetkel mänginud 60 328 kätt, ehk 60% esimesest faasist (profit 50-50) läbitud, kuid erilisi tulemusi pole... Seega jah, oleks aeg lõpuks näidata, et Davy investeering polnud asjata.Eks näeb, kui veebruaris peaks väga palju aega tekkima, siis võib 100k isegi täis saada, kuigi ilmselt lükkub siiski Märtsiks.

VEEBRUARI EESMÄRGID:

# 30k kätt
                                # Püsimajäämine NL25-e, ehk no more NL10
                                # Vähemalt 375$ kasumit (ehk NL25-e biitmine 2.5 PT/BB-ga)
                                # Rohkem aega pühendada enda mängu arendamisele (videod, artiklid jne)

Bankroll 31. jaanuaril: 461.90$

Comment

Working...