Kelluulu otsib 180man turbo steiki
Collapse
X
-
Re: Kelluulu otsib 180man turbo steiki
WTF? Sa ei küsi sellist küsimust, kui sa oled stake all, eriti kui sa väidad, et HEM paneb puusse. Ma palusin sul mõned päevad tagasi panna oma käed siis foorumisse, et saaksin testida PT4. Esiteks on nii aus, ja teiseks saad oma probleemi lahendada.Algselt postitas lambitont Vaata postitustmiks?
Ära valesti aru saa: ma ei mõtle midagi halvasti, aga selline küsimus tekitab mul sellise reaktsiooni. Mitte keegi ei taha su low-stakes turniiristrateegiat ära varastada ega sind abusema hakata.
Comment
-
Pakutakse free coachi/leakide otsimist :)Algselt postitas lambitont Vaata postitustmiks?
Comment
-
ya, eriti kaheksastes.Algselt postitas karupoeg Vaata postitustpedeed tõmbavad koguaeg oma 50% kokku lõppfaasis :(
kas sa headsuppi nägid? kui AA vs Q9 oli? :D
Comment
-
yea - see oli keris. flop blank ning turn ja river headshotid. Mitu korda top 8-9 seas ka olnud 8stel, kus õnnejumalad on vingerpussi mänginud. (küll kordub üleeilne ka 8stesAlgselt postitas lambitont Vaata postitustya, eriti kaheksastes.
kas sa headsuppi nägid? kui AA vs Q9 oli? :D
aga overall peaks praegu mingi BE või väike pluss olema tänasega ja?
Comment
-
yea, päris täpselt ei tea. tundub nii tõesti.Algselt postitas karupoeg Vaata postitustyea - see oli keris. flop blank ning turn ja river headshotid. Mitu korda top 8-9 seas ka olnud 8stel, kus õnnejumalad on vingerpussi mänginud. (küll kordub üleeilne ka 8stes
aga overall peaks praegu mingi BE või väike pluss olema tänasega ja?
mulle meeldib cashieri vaadata peale sessi. säilib see üllatusmoment.
Comment
-
Selleks käed, et PT4 testida. :DAlgselt postitas ranka Vaata postitustMa palusin sul mõned päevad tagasi panna oma käed siis foorumisse, et saaksin testida PT4.
Aga päriselt, siin muidu ei saagi steiki küsida, kui oma käsi ette ei näita?
'Menu - Request- Playing History Audit' ei aja asja ära, kui soov kontol toimuvat näha? Seda faili raske läbi uurida aga konto tulemus ikka näha ja sealset infot saab ka töödelda, kui vaja. Turniirid netipõhistes träkkerites näha.
Minu arvates käed isiklikud asjad steiki kontekstis, kui asjaosalised nii tunnevad.
Comment
-
imo ei ole vaja nii ründav olla, ühe parima suhtumisega steigitav siin ju. Iga päev korralikult mängib ning annab kohe feedbacki jne. Netis on ju kõik graphid saadaval või ei? Samahästi võiks öelda, et anna oma konto paroolid. Kui küsitakse, et "miks", siis vastan, et "WTF??? päriselt? mängid minu raha eest ja ma tahan näha kuidas seis on".
Comment
-
done tänaseks.
ei jooksnud kuumalt, kaotasin täna koguaeg tähtsates kohtades ja ausalt öeldes väga ei mängind oma A mängu välja ka.
aga kõigest sellest hoolimata suutsin ikkagi väikest kasumit näidata. Bankroll $1,392.45
olen üsna väsind, lähen puhkan välja ja homme jätkub.
maksimaalselt 3 nädalat veel minna!
Comment
-
Et oleks viimane kord kui ma sellist küsimust loen.Algselt postitas lambitont Vaata postitustmiks?
Kui tahad ausat vastust siis kui ma oleks enne staket näinud seda videot siis ma poleks sind stakenud.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustPakutakse free coachi/leakide otsimist :)
Comment
-
uploadin ja saadan pmAlgselt postitas kuco Vaata postitustC: ketta peal on kataloog HM2Archive ja seal on pokkeritoa, aasta, kuu ja päeva kaupa katalogiseeritud käed.
ma lihtsalt pean ütlema, et kuco brutaalne lajatus häirib mind tugevalt praegu.
ma ei tea kas ma tahan edasi mängida, kui inimene ei tahagi, et ma tema raha eest mängin
Comment
-
Algselt postitas lambitont Vaata postitustma lihtsalt pean ütlema, et kuco brutaalne lajatus häirib mind tugevalt praegu.
ma ei tea kas ma tahan edasi mängida, kui inimene ei tahagi, et ma tema raha eest mängin
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
Comment