Turniir kestis südaööni. Teine koht kasinni-jooma regsi Saluri järel. Üllatavalt kaua kestis ikka turka. No ja siis nägin ära, et WCOOP-ile nii või naa ei jõua ja hakkasime korralikult nottima. Lasime toopi ikka tublisti, nii et finaallauda enam ei mäleta. Kui turka oli läbi, pidid sõldikud ju hädasti kasinni minema. Ma ei tea mis häda mul sinna auto peale hüpata oli ja nendega kaasa minna. Oktoobris saab alles kasinnikeeld läbi. Tinutasime Asian Expressis veel ja siis koju ära.
Spetsiaalselt läksin rattaga turnale, et jõuaks pärast kiiresti koju vändata. Ratas jäi Waimu juurde, pusa unustasin ka sinna, sügisel särgiväel käia pretty nice.
Mängimata jäänud turkade rahad võin tagasi kanda või siis teha mingi muu turka, aga ei tundu eriti sobilikke olevat selle raha eest.
Võibolla sobiks WCOOP-51 $215 1 rebuy ja 1 addon. Addoni paneks siis oma raha eest.
Komapäeval teen $215 turka ära, peale seda on 2 veel jäänud ja ongi kogu moos.
Kust ma teadsin, et 24 osavõtjaga turniir kestab 10 tundi. Oleks varem välja kukkunud, oleks ilusti kella 18-20 vahel koju jõudnud ja saand turkat mängida.
Comment