Petis?!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Ballahollic
    Õpihimuline Mängur
    • Mar 2011
    • 388

Re: Petis?!

Eriti laheda koha peal sain tyybiga jutule. Alustasime lambist trios samat turkat. Seal chatis siis korraks vastas. "Kandsin sulle ju triosse rahagi tagasi mida sa enam hämad". Tegelikult pole midagi kandnud. Rohkem mees ei vasta ka.

Comment

• Ballahollic
      Õpihimuline Mängur
      • Mar 2011
      • 388

Huvitav, mees callis kahe mehe AI-i preflop 35s ja võitis just. Vastu olid AQs ja JJ.

Comment

• fyte
        Pokkerihai
        • Jun 2010
        • 3378

Imestada pole midagi, kui tegu mehega, kes konstantselt busto ja viib läbi 10 euriseid skämme.

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Müüa raamat "100 nippi kuidas vältida petta saamist", 24€ koos postikuluga eesti piires.

Lisaõppetunni annan tasuta juba siis, kui pakki ootate.

Comment

• armand0
            Õpihimuline Mängur
            • Mar 2010
            • 358

Algselt postitas alaska Vaata postitust
            Müüa raamat "100 nippi kuidas vältida petta saamist", 24€ koos postikuluga eesti piires.

Lisaõppetunni annan tasuta juba siis, kui pakki ootate.
            Meeldiks just vastupidine versioon sellest raamatust ? Ma usun, et pp Pokud ja muud scammerid suudaks teha sellise raamatu ja saaks ausalt raha.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas nomatter Vaata postitust
              Privaatsõnumitele ei vasta? Ei käinud eile õhtust saati foorumiski!

Ma ütlesin, et ma tagastan Sulle raha, saatsid veel mitu kirja peale seda, vastuseks mulle mitte midagi.
              Jõudsime vahepeal ka selgusele ju ps'des et telefoninumber oli vale - seetõttu Sul smartposti sõnumit ei ole.

Nüüdseks oled saatnud mulle oma pangarekvisiidid ja teen peale tööd sulle ülekande ära ja panen raamatu õigele telefoninumbrile teele.
              Eks pärast otsusta ise, kas tagastad mulle raamatu eest raha või mitte.

Ehk annaksid ka oma käitumisele selgituse?
              Ignoreerimised, probleemile lahenduse mitte otsimine, minuga mitte otse suhtlemine? Sul on olemas mu telefoninumber ja msn, millelt Sa saaksid mind kiiremin kätte, kui foorumis!
              Kas ei ole natukenegi tuttavad järgnevad tsitaadid eelnevad (pärit hinnavaatlusest järgnevad):

KarliKi:
              Seda teemat lugesin alles siis, kui olin maili saanud telefonitsi ja netti jõudsin.
              Mingit pettuseteemat minu poolt küll ei ole olnud

KarliKi:
              Ma ütlesin et ma ostan sult telefoni tagasi, selle peale vastasid sa, e t tagasi müüd selle hinnaga mis sina ostjalt said, mitte sellega millega mina sulle müüsin.
              Tattnokk raisk, ega teemategija viga siin ei nähta:)

KarliKi:
              pole ma kuhugi kadunud??
              aga sinu valetamine ja vassimine on juba liialt kahtlane, loed ehk eelnevaid ps'e ja leiad üles ka selle kus pakkusin tagasiostmist.

Asi on juba natuke liiga üle käte, telefon lambist peale sinu kätte sattumist enam ei tööta ja müüsid edasi ja kahe silma vahele jäi ka tagasiostu pakkumine.

Comment

• armand0
                Õpihimuline Mängur
                • Mar 2010
                • 358

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Kas ei ole natukenegi tuttavad järgnevad tsitaadid eelnevad (pärit hinnavaatlusest järgnevad):

KarliKi:
                Seda teemat lugesin alles siis, kui olin maili saanud telefonitsi ja netti jõudsin.
                Mingit pettuseteemat minu poolt küll ei ole olnud

KarliKi:
                Ma ütlesin et ma ostan sult telefoni tagasi, selle peale vastasid sa, e t tagasi müüd selle hinnaga mis sina ostjalt said, mitte sellega millega mina sulle müüsin.
                Tattnokk raisk, ega teemategija viga siin ei nähta:)

KarliKi:
                pole ma kuhugi kadunud??
                aga sinu valetamine ja vassimine on juba liialt kahtlane, loed ehk eelnevaid ps'e ja leiad üles ka selle kus pakkusin tagasiostmist.

Asi on juba natuke liiga üle käte, telefon lambist peale sinu kätte sattumist enam ei tööta ja müüsid edasi ja kahe silma vahele jäi ka tagasiostu pakkumine.

http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewto...f79d1e33cd57f3
                kindla stiiliga vend.

Comment

• Jäämees
                  Vana Tegija
                  • Jun 2011
                  • 1182

Huvitav, et kõik petturid sõimavad kõiki petetuid tattnokkadeks ja on üldse rauast munadega mehed oma repliikides

Comment

• sorm
                    Pokkerihai
                    • May 2009
                    • 1511

Lugesin selle tegelase kohta ja ikka päris haigelt toimetanud. Kui tahaks koostada listi ta scammidest ja see internetti postitada, siis see ei oleks võimalik, sest internetis saaks ruum otsa.

Comment

• Loksutaja
                      Õpihimuline Mängur
                      • Jun 2010
                      • 448

http://www.vangla.ee/8086 ja siis Karli Kiin

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Jätkame Karli Kiini teemalist juttu siin: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...aus-26-05-2012!

Sama tegelane.

Comment

Working...