ReinZ87 stake $3.50 18 & 45-man sng @ PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • MTTSNG
    Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
    • Sep 2011
    • 621

Re: ReinZ87 stake $3.50 18 & 45-man sng @ PokerStars

Kasutaja BARBACOA ehk?
    Saatis mulle ka PM, et stake vaja (7 posti kasutaja) nüüdseks blokeeritud. Tema tulemused pidid väitetavalt mu pikali kukutama.

Comment

• JohannesJ
      Grinder
      • Jun 2010
      • 684

mulle saatis ka PM-e :D
      jäime kullaaugust ilma :(

Comment

• GigantPoker
        Bännitud
        • Mar 2012
        • 61

Kahtlen aga küsin üle, kui msni tuleb.

Comment

• raidov
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2009
          • 436

Mis huumor :D :D

Comment

• armand0
            Õpihimuline Mängur
            • Mar 2010
            • 358

Algselt postitas GigantPoker Vaata postitust
            Kahtlen aga küsin üle, kui msni tuleb.
            Mida sa ikka küsid?

Fakt on see, et "Eesti parim mängumees" ei hujja Pokkeriprodes microgrinderitelt stake(eriti veel läbi pmi) ehk ära tule siia kägu ajama.
            Kui nö Eesti parim mängumees vajaks stake mis on väga ebatõenäoline siis jookseks pool PP foorumit oma sulliga tema poole.

Suht närvi ajab, kui mingid newcomeritest peetrused Gigantpokerid ja pokerisheriffid piiderdavad siin foorumis.

Sorry for OT !

Comment

• GigantPoker
              Bännitud
              • Mar 2012
              • 61

Algselt postitas armand0 Vaata postitust
              Mida sa ikka küsid?

Fakt on see, et "Eesti parim mängumees" ei hujja Pokkeriprodes microgrinderitelt stake(eriti veel läbi pmi) ehk ära tule siia kägu ajama.
              Kui nö Eesti parim mängumees vajaks stake mis on väga ebatõenäoline siis jookseks pool PP foorumit oma sulliga tema poole.

Suht närvi ajab, kui mingid newcomeritest peetrused Gigantpokerid ja pokerisheriffid piiderdavad siin foorumis.

Sorry for OT !
              Mida sa plämad siin, üleval on konkreetselt minu poolt välja õeldud miks ja mismoodi mees siia stake küsima tuli.

Comment

• armand0
                Õpihimuline Mängur
                • Mar 2010
                • 358

Mida sa plämad siin, üleval on konkreetselt minu poolt välja õeldud miks ja mismoodi mees siia stake küsima tuli.
                No vaata mida sa räägid.Arvatavasti see su sama sõber võidab 90% 18manidest.Ja ta mängib high-stakes turnasi esiteks ükski loll jörr ei pane kogu oma bankrolli kohe maja alla.Mille eest ta maksusi maksab , arvatavasti bensu ostab ja muid kulutusi ?
                Arvatavasti su sõber on Patrick Antonius, ostis terve lossi ja nüüd tahab NL10st ennast highstakesi grindida uuesti.

Mul ka sõber Bill Gates vajas nuudlipakki raha eile. Aga ma küsin üle äkki vajab teist pakki juurde.

Selliseid jehoovasid ja kergeusklikuid on liiga palju.

EDIT : Ja selgita kuidas sa defineerid parim ? Kas ta poseeris rohkem Õhtulehe ja Postimehe kaanel kui meie austatud EPT 3nda koha omanik ja gsopi võitja hotcocacola ?
                Last edited by armand0; 27.03.12, 17:21. Põhjus: pläm.

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Siinkohal tuletaks ka meelde, et Eesti üks parimatest SNG/MTT mängijatest sai 5k€ steigi ulmeliselt kiirelt kokku ja nüüd parim ei saanud s***i ?

Comment

• GigantPoker
                    Bännitud
                    • Mar 2012
                    • 61

Algselt postitas armand0 Vaata postitust
                    No vaata mida sa räägid.Arvatavasti see su sama sõber võidab 90% 18manidest.Ja ta mängib high-stakes turnasi esiteks ükski loll jörr ei pane kogu oma bankrolli kohe maja alla.Mille eest ta maksusi maksab , arvatavasti bensu ostab ja muid kulutusi ?
                    Arvatavasti su sõber on Patrick Antonius, ostis terve lossi ja nüüd tahab NL10st ennast highstakesi grindida uuesti.

Mul ka sõber Bill Gates vajas nuudlipakki raha eile. Aga ma küsin üle äkki vajab teist pakki juurde.

Selliseid jehoovasid ja kergeusklikuid on liiga palju.

EDIT : Ja selgita kuidas sa defineerid parim ? Kas ta poseeris rohkem Õhtulehe ja Postimehe kaanel kui meie austatud EPT 3nda koha omanik ja gsopi võitja hotcocacola ?
                    Kas sulle jäi arusaamatuks mehel teatud põhjustel ei olnud muud valikut, kui otsida endale UUS eluase. Mitte ta ei vahetanud eluaset kallima vastu. Ei olnud valikut.

Ja kuidas ta oleks pidanud siit saama stake, kui ta teemasi isegi üles ei lastud sellepärast, et ta oli siin foorumis ilma postitusteta kasutaja. Käis ja küsis, kuna keegi ei võtnud tõsiselt lõi käega ja sai oma stake mujalt.

Parim ei tähenda mingeid hiigel ühekordseid hitte mis üldsude ees kajastatud on vaid winrate .

Comment

• GigantPoker
                      Bännitud
                      • Mar 2012
                      • 61

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                      Siinkohal tuletaks ka meelde, et Eesti üks parimatest SNG/MTT mängijatest sai 5k€ steigi ulmeliselt kiirelt kokku ja nüüd parim ei saanud s***i ?

Ja minu sõber sai ka ulmekiirelt.

Comment

• MTTSNG
                        Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                        • Sep 2011
                        • 621

armand0 jutus iva. Kui näiteks coca, Estpatrick, ranka, kesiganes ei oleks varem selle foorumi kasutaja ja siis tuleks siia, küsiks stake. Eeldan et pool foorumit võtaks kasvõi vanaema pensioni ära, et niihead mängijat aidata. Selline mängija muidugi, tutvustaks ennast ja räägiks probleemiks, mitte ei saaks kahtlase sisuga PM-e.
                        Mõttetu vaidlus.

Comment

• armand0
                          Õpihimuline Mängur
                          • Mar 2010
                          • 358

Samas, kui siin mõned nädalad tagasi, et oldud siin foorumis nõus keegi stakema ühte eesti kõige paremat mängumeest. Sai oma stake mujalt. Millal küll kontroll muutub mõistlikuks?
                          Ulmekiirusel ? Sa räägid endale nii haigelt vastu koguaeg.

EDIT. "Ja kuidas ta oleks pidanud siit saama stake, kui ta teemasi isegi üles ei lastud sellepärast, et ta oli siin foorumis ilma postitusteta kasutaja. Käis ja küsis, kuna keegi ei võtnud tõsiselt lõi käega ja sai oma stake mujalt."

Oi pljää ükski highstake turna&sng mängija ei alandaks ennast microstake mängijate ees, et nuruks neilt stake ja räägiks et ta võidab 90% 18manidest (highstakes?????).Kas sellel härral pole variatsiooni, et kohe 90% võidab.

"Parim ei tähenda mingeid hiigel ühekordseid hitte mis üldsude ees kajastatud on vaid winrate"

Ahsoo, et see vennike kellel on winrate NL2s 10,8bb/100le siis ta on parem kui ment 1bb/100le NL1000s. .
                          Last edited by armand0; 27.03.12, 17:39.

Comment

• GigantPoker
                            Bännitud
                            • Mar 2012
                            • 61

Mees pani siia teema üles ei lastud kuna oli uustulnuk ja ma ei tea mida ta siin veel tegi aga fakt on see, et ta küsis ja sai oma stake väljastpoolt netti ja seda ulmekiirusel.

Jutt on high stakes turniiridest. See kui kuskil on mingid micromehed, kes parema winratega on ei puudu üldse asjasse.

Ja sellest 18man 90% ei oska ma midagi muud kommenteerida peale selle kui high stakes 6playeris sinna kanti ta teeb küll aga 18plaers, wtf?

Comment

• GigantPoker
                              Bännitud
                              • Mar 2012
                              • 61

Sellesmõttes ma nõus sinuga.Juhul ui ta ei rääkinud asju lahti ja otse siis tema oma viga, et teda siin tõsiselt ei võetud.

Aga mu postituste mõte jääb samaks, et siin staketakse mingeid vendi, kes tõmbavad endale 40 posti kokku ja panevad teema püsti ja natuke mängivad ja siis on rahaga kadunud, või staketakse mängijaid, kes isegi ei räägi lahti, kuidas ja mismoodi stake tootlik oleks - ehk mingid kahjumlikud staked. Ega ma poleks muidu kommenteerinud, kui see teema siin aktuaalne poleks, et jälle keegi stake reegleid eiranud on.

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Jutt on high stakes turniiridest. See kui kuskil on mingid micromehed, kes parema winratega on ei puudu üldse asjasse.
                                Imo on siin päris kirkad tüübid koos ja vaevalt nüüd mingi eesti soost HS SNG/MTT tüüp märkamata jääb. Samas eks alati keegi ole ikka esimene.

Comment

Working...