$$$ küsib HU SnG stake - probleemid lahendatud

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • $$$
    Vana Tegija
    • Mar 2009
    • 1072

Re: $$$ küsib HU SnG stake

Pole juba pea pool aastat kellegile võlgu olnud. (Enamus polnud pokkerivõlad, vaid söögi ja üüriraha)
    Andule maksin tagasi kogu stake algsumma obv.

Comment

• $$$
      Vana Tegija
      • Mar 2009
      • 1072

Saatsin käsnale sõnumi faces, et ta siia postiks, et confirmida. Mida requestis -andres- . Kuigi ta käis viimane action seal oli 3. juuni. (võin ka talle tehtud ülekannetest screenshote teha, kuigi see ei puutu stake teemasse absul) Ilmselt sm112 või noname võivad confirmida, et selle teemaga on kõik korras.

Andult sain ilmselt msnis blocki. Ei tea täpselt küll miks, aga eks see mu ülbe suhtumise süü ole ;( .

Kui te ei usu, mu netipangast tehtud screenshote, siis palun küsige talt ise üle, et need vastavad tõele.
      Kuna rikkusin stake reegleid, siis kandsin tagasi ka kogu stake algsumma. Küll päris suure hilinemisega, aga tegin seda esimesel võimalusel. Oli kohustusi ka teiste inimeste ees.

Ütlen veelkord, et palun vabandust ja mul on siiralt kahju, et olen teinud lollusi. Usun, et olen neist õppinud. Saan aru, kui inimesed mind ei usalda. Samas, maksin tagasi kogu stake summa isegi kui stake oli ligi 200dol miinuses ja olen alati oma kõik võlad tagasi maksnud, seega ei ole minu arust kohane, et mu kasutajal on vastav tiitel.

Comment

• Batu
        Räme Fish
        • Jan 2012
        • 19

Tubli

Comment

• sm112
          Grinder
          • Jun 2009
          • 776

Kinnitan, et pole minu teada kedagi tahtlikult petnud ja tekkinud võlgnevused maksis esimesel võimalusel ära, minnes ekstra selle jaoks tööle :)

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
            Saatsin käsnale sõnumi faces, et ta siia postiks, et confirmida. Mida requestis -andres- . Kuigi ta käis viimane action seal oli 3. juuni. (võin ka talle tehtud ülekannetest screenshote teha, kuigi see ei puutu stake teemasse absul) Ilmselt sm112 või noname võivad confirmida, et selle teemaga on kõik korras.

Andult sain ilmselt msnis blocki. Ei tea täpselt küll miks, aga eks see mu ülbe suhtumise süü ole ;( .

Kui te ei usu, mu netipangast tehtud screenshote, siis palun küsige talt ise üle, et need vastavad tõele.
            Kuna rikkusin stake reegleid, siis kandsin tagasi ka kogu stake algsumma. Küll päris suure hilinemisega, aga tegin seda esimesel võimalusel. Oli kohustusi ka teiste inimeste ees.

Ütlen veelkord, et palun vabandust ja mul on siiralt kahju, et olen teinud lollusi. Usun, et olen neist õppinud. Saan aru, kui inimesed mind ei usalda. Samas, maksin tagasi kogu stake summa isegi kui stake oli ligi 200dol miinuses ja olen alati oma kõik võlad tagasi maksnud, seega ei ole minu arust kohane, et mu kasutajal on vastav tiitel.
            Respect, 5+.

Comment

• noname
              Purjus foorumlaste kaitseingel :P
              • Oct 2009
              • 2366

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
              Kinnitan, et pole minu teada kedagi tahtlikult petnud ja tekkinud võlgnevused maksis esimesel võimalusel ära, minnes ekstra selle jaoks tööle :)
              +1
              Mina ka rahad kätte saanud!

Comment

• kjmrc
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 4541

Tubli! Madisel on mida õppida siin :D

Comment

• andu_andu
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 4050

$$$ lugu mulle msnis oli järgmine:
                  "Lugu ise on selline, et mul oli kontol kuskil 130doltsi alles koos rb-ga ja mul oli downerist täielik mental juba, tahtsin nädalast pausi teha, sõber, kes pole mind kunagi üle lasknud küsis laenu ja lubas nädala pärast 100% tagasi maksta. Ma ausalt mõtlesin, et see on paem mulle kui raha kontol lihtsalt hoida, sest siis ma võiksin lampi igavusest mängima hakata vms. Obv pole ma seda raha sellest hetkest saadik näinud=/:(
                  mingi fkn mõttetu summa ka nii mark olla :/ "

Peale seda lubas tööle minna ja raha ära maksta. Nagu ülal näha siis maksis kogu algstake tagasi, kuigi enamus rollist oli diilisiseselt juba kaotatud. Valisid väga õige aja, et asjad lõpuks korda ajada ja sellest siia foorumisse teada anda ! Minul pretentsioone temale enam pole.

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

tere tulemast inimeste sekka! respect ka vanema generatsiooni poolt!

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Väga kena, et jamad lahendatud. Jääb üle loota, et Eesti Meister loeb seda teemat õppematerjalina.

Comment

• lenC
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 6440

Re: $$$ küsib HU SnG stake - probleemid lahendatud

Rõõm kuulda, et korras. Võtsin häbipleki maha, muutsin teemanime ja editisin su pärisnimed välja. Varu veits aega ja võida kasutajate usaldus tagasi kvaliteetsete postitustega enne järgmist stake soovi.

Comment

• k2snakalle
                          Pokkerihai
                          • Dec 2008
                          • 2545

Re: $$$ küsib HU SnG stake - probleemid lahendatud

Olen ka ise $$$-lt kõik võla kätte saanud juba ammu :)

Comment

• $$$
                            Vana Tegija
                            • Mar 2009
                            • 1072

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                            Väga kena, et jamad lahendatud. Jääb üle loota, et Eesti Meister loeb seda teemat õppematerjalina.
                            Kui minu arvamust tahad teada, siis pole asjad võrreldavad. kui Madist sunnitakse kogu stake summat tagasi maksma on see imo liigkasuvõtmine, sest otseselt stake reegleid ta ei rikkunud.
                            Nagu alaealisena teise kasutajaga mängimine on küll väga rändom. Isegi siin foorumis on väga suure respectiga alaealiseid grindereid praegu.

Comment

• VisaHing
                              mees nagu orkester
                              • Dec 2009
                              • 6718

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                              Kui minu arvamust tahad teada, siis pole asjad võrreldavad. kui Madist sunnitakse kogu stake summat tagasi maksma on see imo liigkasuvõtmine, sest otseselt stake reegleid ta ei rikkunud.
                              Nagu alaealisena teise kasutajaga mängimine on küll väga rändom. Isegi siin foorumis on väga suure respectiga alaealiseid grindereid praegu.
                              No ma tegelikult arvan, et siin on asi siiski numbrites.

OK see paarsada dollarit ei tapa veel kedagi juhul kui ta peab selle kinni maksma reeglite rikkumise tagajärjel.
                              4000 EUR on siiski hoopis midagi muud.

Comment

Working...