$$$ küsib HU SnG stake - probleemid lahendatud
Collapse
X
-
Re: $$$ küsib HU SnG stake
Ei teagi kui viisakas oleks öelda, et loodetavasti on siis juhtunud temaga midagi:(
ilmselt ikka ebaviisakas.
Samas 3 päeva peale esimest korda küsimist on vähemalt (sisselogituna) foorumis käinud.
Comment
-
Ilmselt enamik juba mõtlevad, et nagunii midagi ei juhtu, IP-ban foorumist pohui ja menti ei viitsi nagunii keegi minna.. Ja nii need asjad juhtuvadki
E: Ei ole kuidagi viidatud teema algatajale, kuna siiski põhjus on teadmata veel.Last edited by kjmrc; 21.06.11, 09:13.
Comment
-
Ma hakkaks kõvasti naerma kui $$$ praegu üle laseb, aga 99% olen kindel, et asjale on mingi põhjendus miks update pole tulnud.
Comment
-
Sharkscopest vaatasid seda v? SS ei träki Full Tilti peale 17. maid enam peaaegu et üldse. Loodan ka väga, et asi laheneb.Algselt postitas atsetoon Vaata postitust17. mai on viimati mänginud, nii et ilmselt suvepuhkus või bustoland.
Comment
-
Jep sama, mäletan minu esimese HU stake ajal oli tema veel üks steikijaidki ja igatepidi tundub okei peremees. Keegi siit foorumist ei suhtle temaga? Saaks küsida, et mis värk on ja long runis saab asja lahendada isegi ju. Tean isegi seda tunnet ju (if thats the case), et ei julge otsustavalt vastu astuda jamadele, aga kui see esimene samm ära teha ja välja tulla urust hakkavad asjad ka lahenema.
Gl $$$
Comment
-
sama arvamus ka minul.Algselt postitas k2snakalle Vaata postitustMa hakkaks kõvasti naerma kui $$$ praegu üle laseb, aga 99% olen kindel, et asjale on mingi põhjendus miks update pole tulnud.
Comment
-
-
mind ka huvitaks?Algselt postitas k2snakalle Vaata postitustmis lood asjadega on?
SharkScope näitab seda, et pelas 17.May viimati aga samas 23. may ja 30. may postitas siia veel graafikuid ja asju. Kindel, et ta ei fakenud seda graafikut? Mida tegelt ju sitaks lebo teha.
Comment
Comment