Marek Vassilko pettis 1k$

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Spewmonkey
    Seina Augustaja
    • Oct 2008
    • 2293

Re: Marek Vassilko pettis 1k$

Algselt postitas Firzen Vaata postitust
    Jep, soovitasin ja tean inimest mõni aasta juba neti vahendusel. Ei osanud arvata, et tegu võib olla scammeriga, aga eks elu õpetab. Tal peaks ka siin foorumis kasutaja olema ning ehk ta ka midagi vastab siia.

DaBeat kasutaja ees on muidugi väga häbi, et taoline asi juhtus.
    Ära käi järgmine kord nii kergekäeliselt "lasi nl600" veksleid välja. Ja kust see "väga hea mängija" väide tuleb?
    Ma olen 99% kindel, et Marek ei biitind üle nl50 midagi 888-s, pole kindel kas rakebackita sedagi.
    Last edited by Spewmonkey; 17.07.12, 16:43.

Comment

• TaistoJ
      Grinder
      • Aug 2010
      • 787

Imo Mupsik polnud just kõige teravam pliiats 888sas tõesti. Vanu sampleid enam pole, kuid mäletamise mööda polnud tõesti nii printer midagi.

Comment

• virukunn
        Pokkerihai
        • Jul 2010
        • 2036

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
        Ära käi järgmine kord nii kergekäeliselt "lasi nl600" veksleid välja. Ja kust see "väga hea mängija" väide tuleb?
        Ma olen 99% kindel, et Marek ei biitind üle nl50 midagi 888-s, pole kindel kas rakebackita sedagi.
        Ma tahaks ka teada, kust need nl600 väited tulid. Aga kui ta meile skype grupis iba ei ajanud, siis 50 biitis küll ilusti ja teenis korralikult raha, seega arvan ka, et pidi ikka kõva põhjus olema miks ta praegu oma maine potist alla lasi.

See Firzeni kompenseerimise jutt on küll bs imo. Ma oleks ise samamoodi teda kõigile soovitanud. Ega ma sellega mingit vastutust ei võta, aga kui mu arvamust küsitakse siis ma ei saa vait ju olla. Stakeja on siiski see kes need riskid võtab ja ainukesena need korvab. Või ma küsin ka 10lt sõbralt kuhu pensioni 3. sammas teha ja kui 5 neist soovitab ühte kohta ja sinna panengi ja see bustosse läheb, siis peavad 5 sõpra kambapeale mulle pensionit maksma hakkama v ?

Comment

• Spewmonkey
          Seina Augustaja
          • Oct 2008
          • 2293

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
          Ma tahaks ka teada, kust need nl600 väited tulid. Aga kui ta meile skype grupis iba ei ajanud, siis 50 biitis küll ilusti ja teenis korralikult raha, seega arvan ka, et pidi ikka kõva põhjus olema miks ta praegu oma maine potist alla lasi.

See Firzeni kompenseerimise jutt on küll bs imo. Ma oleks ise samamoodi teda kõigile soovitanud. Ega ma sellega mingit vastutust ei võta, aga kui mu arvamust küsitakse siis ma ei saa vait ju olla. Stakeja on siiski see kes need riskid võtab ja ainukesena need korvab. Või ma küsin ka 10lt sõbralt kuhu pensioni 3. sammas teha ja kui 5 neist soovitab ühte kohta ja sinna panengi ja see bustosse läheb, siis peavad 5 sõpra kambapeale mulle pensionit maksma hakkama v ?
          Ta on nl200-nl600 mänginud küll, aga võitmine on omaette teema.

Väike vahe on selles, et sa ei saa isiklikku kasu Mareki soovitamisest/grindimisest.

Comment

• pafka666
            IP Olümspi
            • Jul 2009
            • 429

Poleks obv seda soovitamise teemat tõstatanud, kuid antud juhul on konkreetne majanduslik huvi mängus ehk kogu teema ei olnud ju nö aitan sõpra ja kostan ta eest paar head sõna. Tegemist ju konkreetselt raha teenimise eesmärgil soovitamisega ja antud juhul on tema pealt ju ka raha teenitud väidetavalt päris pikalt.
            Loomulikult ei peaks vastutus olema 100% aga mingi osa oleks ilus korvata. Samuti pole siin mingit lepingulist alust raha nõuda vaid pigem moraalne asjaolu aga eks see Firzeni enda otsus lõpuks.

Comment

• Heroiin
              Bännitud
              • Jul 2012
              • 198

Tegin eile siia foorumisse kasutaja. Mitte sellepärast, et siia teemasse postitada muideks. Seda vist eile polnudki veel.

Ma ei tunne antud isikut eriti hästi, aga tean, et isa peaks tal ment olema ja ema õpilane. Elas kunagi minust kildi kaugusel, oli koolivend ka, aga palju varem.
              FB-s ühiseid tuttavaid 22.

E: Niipalju kui mina tean, siis antud tegelane ja ülejäänud family väga ausad tegelased.

Usun ja loodan, et see asi saab ruttu korda.

Comment

• eddi
                Vana Tegija
                • Oct 2009
                • 1200

Algselt postitas Heroiin Vaata postitust
                Tegin eile siia foorumisse kasutaja. Mitte sellepärast, et siia teemasse postitada muideks. Seda vist eile polnudki veel.

Ma ei tunne antud isikut eriti hästi, aga tean, et isa peaks tal ment olema ja ema õpilane. Elas kunagi minust kildi kaugusel, oli koolivend ka, aga palju varem.
                FB-s ühiseid tuttavaid 22.

E: Niipalju kui mina tean, siis antud tegelane ja ülejäänud family väga ausad tegelased.

Usun ja loodan, et see asi saab ruttu korda.
                Huvitav kasutajanimi, väga soliidse mulje jätab :D

Comment

• Heroiin
                  Bännitud
                  • Jul 2012
                  • 198

Nimi ei riku meest :P

Comment

• Firzen
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 605

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                    Ta on nl200-nl600 mänginud küll, aga võitmine on omaette teema.

Väike vahe on selles, et sa ei saa isiklikku kasu Mareki soovitamisest/grindimisest.
                    Graphid, mida mina kunagi ammu nägin olid tehtud nl600 pealt, aga ma ei mäleta enam palju neid käsi oli ja mis perioodi peale. Kui teadjamad vennad ütlevad, et ei mängind koguaeg seal siis nii on.

Algselt postitas pafka666 Vaata postitust
                    Poleks obv seda soovitamise teemat tõstatanud, kuid antud juhul on konkreetne majanduslik huvi mängus ehk kogu teema ei olnud ju nö aitan sõpra ja kostan ta eest paar head sõna. Tegemist ju konkreetselt raha teenimise eesmärgil soovitamisega ja antud juhul on tema pealt ju ka raha teenitud väidetavalt päris pikalt.
                    Loomulikult ei peaks vastutus olema 100% aga mingi osa oleks ilus korvata. Samuti pole siin mingit lepingulist alust raha nõuda vaid pigem moraalne asjaolu aga eks see Firzeni enda otsus lõpuks.
                    Otseloomulikult ma maksaks asja kinni, kui ma oleks mingit raha sealt vahelt teeninud. Kui sa esimest postitust korralikult lugesid siis mäletad, et ta gamblis kõik 1 päevaga maha ehk ei ole võimalik sealt midagi teenida - tegemist pole kasiinoga, kus makstakse välja % kaotustest.

Nii palju, kui ma sain informatsiooniga aidata, siis seda ma ka tegin (kasutajanimed, elukoht, fb jne).

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Tean, et asjasse ei puutu aga küsiksin üht asja.

Kas dabeat võttis ise ühendust, et sooviks kedagi stakeda või sina võtsid temaga ?

Comment

• DaBeat
                        Õpihimuline Mängur
                        • Feb 2010
                        • 404

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                        Tean, et asjasse ei puutu aga küsiksin üht asja.

Kas dabeat võttis ise ühendust, et sooviks kedagi stakeda või sina võtsid temaga ?
                        Tauri võttis ühendust.

Comment

• maarios
                          Julm Donk
                          • Feb 2010
                          • 89

Algselt postitas DaBeat Vaata postitust
                          Tauri võttis ühendust.
                          Tauri võttis ühendust, et sina võiksid stakeda kedagi ?? Nii jah ?

Comment

• BentleyMulsanne
                            Bännitud
                            • May 2012
                            • 499

Ma ei tea miks te neid stake üldse annate kuni nl10 ei ole mingi probleem stabiilselt päevas 20buyni plussis olla, kui tõesti on tegu pokkeriisandaga, mitte mingi ev ja tabeli onuga. Paar päeva ja bänku olemas.

Comment

• DaBeat
                              Õpihimuline Mängur
                              • Feb 2010
                              • 404

Algselt postitas maarios Vaata postitust
                              Tauri võttis ühendust, et sina võiksid stakeda kedagi ?? Nii jah ?
                              Jah.

Comment

• yolpa
                                Pokkerihai
                                • Jun 2009
                                • 2669

Tean ta tüdruksõpra ja annan ka kohe oma tuttavatele teada, äkki need panevad vähemalt naisele mõistuse pähe, et too petistega tegemist ei teeks.

Comment

Working...