M:Herman Miller Embody töötool
Collapse
X
-
Re: M:Herman Miller Embody töötool
tegelt isegi 1250 eur kuna KM ka juurde.Algselt postitas adam_q Vaata postitusttehke mulle patsid pähe, markeriga täpid näkku, pange kleit selga ja kutsuge mind Pipiks, aga 1000 EUR tooli eest on julm julm julm
Kuidagi väga palju jah. Oleks siis nuti-tool vms ;D
Comment
-
toolil ja Toolil ei ole nii suur vahe kui autol ja AutolAlgselt postitas pastilaa Vaata postitustminge Lamborghini esindusse ja hakake ohkima, et kuidagi jube kallid hinnad auto kohta
Comment
-
+1Algselt postitas alaska Vaata postitustIstumine on enivei uus suitsetamine.
Comment
-
On ikka.Algselt postitas sadakrooni Vaata postitusttoolil ja Toolil ei ole nii suur vahe kui autol ja Autol
Comment
-
Tool on oksjoonil
http://www.osta.ee/index.php?fuseact...4&_src=desktop
Comment
-
Odavalt saadud, ise maksin sama tooli eest €1,700 (27K EEK) :(Algselt postitas adam_q Vaata postitusttehke mulle patsid pähe, markeriga täpid näkku, pange kleit selga ja kutsuge mind Pipiks, aga 1000 EUR tooli eest on julm julm julm
Nuts tool, ise olen 6a keskmiselt ma arvan mingi 10h päevas kasutanud ja asi on ikka nii heas konditsioonis nagu oleks just pakist välja võetud... 12a garantiid n shit. Autot ma kasutan max 30 min päevas, see võib €500 'ne ka olla (sel ajal oligi kui tooli ostsin, Sierra ftw!). Tol ajal oli jube sitt tool enne seda ja selg koguaeg valutas, peale seda no problems. Vahepeal RUG-i tooli peal päev otsa grindinud, siis ikka tunda andnud päeva lõpus.
Comment
-
Kui lõpphinnaks kujuneb €100 siis lähebki selle hinnaga müüki ja vsjo?Algselt postitas jukku323 Vaata postitustTool on oksjoonil
http://www.osta.ee/index.php?fuseact...4&_src=desktop
Ja kas neid Embodysid erinevaid sorte ka vms? Pildi pealt tundub nagu su kangas oleks veidi teistsugune, kuigi mul ka musta värvi...
Comment
-
Ta on kohustatud müüma iga hinnaga, kuna pani alghinna nii väikse ja ei pannud piirhinda. Oleks pannud ala 250 alghind ja 500 piirhind, siis ntx 480 euri-se lõpphinna puhul ta ei pea müüma.Algselt postitas Codecci Vaata postitustKui lõpphinnaks kujuneb €100 siis lähebki selle hinnaga müüki ja vsjo?
Ja kas neid Embodysid erinevaid sorte ka vms? Pildi pealt tundub nagu su kangas oleks veidi teistsugune, kuigi mul ka musta värvi...
Mother of god. 1700 EUR? :DDD RIP kaine mõistus.Algselt postitas Codecci Vaata postitustOdavalt saadud, ise maksin sama tooli eest €1,700 (27K EEK) :(
Nuts tool, ise olen 6a keskmiselt ma arvan mingi 10h päevas kasutanud ja asi on ikka nii heas konditsioonis nagu oleks just pakist välja võetud... 12a garantiid n shit. Autot ma kasutan max 30 min päevas, see võib €500 'ne ka olla (sel ajal oligi kui tooli ostsin, Sierra ftw!). Tol ajal oli jube sitt tool enne seda ja selg koguaeg valutas, peale seda no problems. Vahepeal RUG-i tooli peal päev otsa grindinud, siis ikka tunda andnud päeva lõpus.Last edited by VisaHing; 26.02.15, 20:28.
Comment

Comment