Mõistus otsas!?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • snixel
    Räme Fish
    • Aug 2011
    • 3

Mõistus otsas!?

Tere!
    Olen pikka aega olnud lugeja igasugustes foorumites ja lõpuks otsustasin ka kasutaja teha kõige asjalikumas.

Pöördudes siia oli mul tegelikult asja ka. Olen mänginud ligi 2 aastat ja enamasti Pokerstarsis. Rohkem mängin turniire (MTT). Ligi 35% suudan tulla rahadesse ja on ka olnud paar finaallauda, kuid mitte ühtegi võittu. Parim koht 7s (ei mõtle eestlastele mõeldud turniire ega satikaid jms). Olen selline regular, kuskil 20 turniiri nädalas ja enamasti kuni 11dollarit buyin. Asi siis selles, et hakkab tüdimus tekkima, kui ei suuda mitte ühte ainsat ka võitta, küll ei pea kaart või siis vastase müstilise õnne korral saan alati otsa. Paremad päevad tulen sinna 30-50koht, kehvemad jääb sipa rahakohast puudu. Olen palju lugenud, õppinud, mänginud ja mänginud ja mänginud. Pidevalt täiendan aga võitu ikka pole. Kõige loogilisem vastus oleks, et ei oska mängida, kuid ise arvan, et selle taha asi ei jää. Võibolla on kellegil veel nii ja oskab midagi kirjutada!? Tihti jääb küll selline mulje, et soft ei lase mul veel nii kõrgeid kohtasid saada.
    Nii naljakas kui see ka ei tundu mõtlesin juba, et äkki pole veel piisavalt mänginud, võibolla mingi norm vms.

Oleks tänulik igasugu info eest. Teise teema alt oli hea näha, et siiski on võimalik kõrgeid kohtasid saada Huvitav ka teada mitu aastat enne kulus kuni võit tuli.
  • ment52
    Politseidokumendiga kusjuures!
    • Oct 2008
    • 1270

Re: Mõistus otsas!?

Kui sa ligi 35% rahadesse jõuad, siis sa oled teisena parim mängija maailmas (hotcocacola järel) niiet jätka samas vaimus, küll ükskord ka finaallauas kaart pidama hakkab

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

ITM 35% ligi aga no profit ? ITM 20% on see võimalik aga 35% ? Pokerstarsi puhul on minu arust üle 16,66% ITM skilli näitaja ja kasumi puudumine lihtsalt variatsioon. Mõne õnn jookseb lihtsalt kohe paika ja teine peab leppima sellega, et ehk tema lastel või lastelastel jookseb see lõpuks paika.

Ment52, äa ole nüüd nii tagasihoidlik. Tegelikult oled ju sina nr.1

Comment

• snixel
        Räme Fish
        • Aug 2011
        • 3

30-35% vahele jääb jah aga see kõik turniirid satikad jne. Viimased pool aastat olen ära märkinud. Kasum on olemas, küll mitte suur aga siiski. Sõltub buyin-st kus rahadesse jõuan aga kõrgemaid kohti on vähe.

Olen suht võhik siin aga kui see ment52 on sama, kes pildil siis õnnitlused EPT finaallaua puhul!
        Last edited by snixel; 06.08.11, 23:52.

Comment

• isenseven
          Grinder
          • Sep 2009
          • 598

Algselt postitas snixel Vaata postitust
          30-35% vahele jääb jah aga see kõik turniirid satikad jne. Viimased pool aastat olen ära märkinud.

Olen suht võhik siin aga kui see ment52 on sama, kes pildil siis õnnitlused EPT finaallaua puhul!
          Ei ole see ment:D, aga hea runn viimased pool aastat :)

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Esiteks muidugi rohkem mängida. Osad turniirimängijad mängivad mitukümmend turnat päevas. Kui jääb mulje, et soft ei lase kõrgeid kohti saada, siis kõlab see nii, nagu saad pidevalt ees olles rahasid sisse ja vastane tõmbab kokku, mis kõlab nagu sa ei varastaks eriti ja mängid liiga tightilt. Aga muidu jah, suure fieldiga turnade mängijatel on tihti variatsioon väga suur, isegi aasta aega breakeven. GL.

Comment

• KristjanLaas
              Pokkeritark
              • Oct 2009
              • 6450

Lase kellegil HH üle vaadata, tihti võib olla su mängus leake (või siis kuskil mängufaasis), millest sa ise ei pruugi aru saada. Paha ei tee see kindlasti. Aga jah, variatsioon võib bitch olla, sinu 20 turniiri nädalas on siis kuskil 1000 turniiri aastas, seega 2000 turniiriseid BE stretche on headel MTT mängijatel varemgi ette tulnud.

Comment

• emmimees
                Klubi Liige
                • Aug 2010
                • 2719

Installi omale mikogo ja järgmine kord kui FT satud, jaga seda meiega selles teemas, siis kindlasti keegi oskab kommenteerida, mida vb valesti teed: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...ighlight=sweat

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
                  Installi omale mikogo ja järgmine kord kui FT satud, jaga seda meiega selles teemas, siis kindlasti keegi oskab kommenteerida, mida vb valesti teed: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...ighlight=sweat
                  Lihtsam ja kiirem on kasutada skype. Skypesse on screen-sharing feature sisse-ehitatud ning isegi väga halva internetiühendusega töötab see laitmatult. Lisaks kiirem ja mugavam, ise õpilastega kasutan ainult seda.

Comment

• snixel
                    Räme Fish
                    • Aug 2011
                    • 3

Tänud nõuannete eest, järgmine kuu võtan ette.

Comment

• sorm
                      Pokkerihai
                      • May 2009
                      • 1511

20 turniiri nädalas teeb umbes 1000 turniiri aastast ja kahe aasta jooksul siis 2000. Sellise sampli juures võiks muidugi mõni võit (või kõrgem, kui 7. koht) juba olla küll. Alati mudugi võimalik, et halb variatsioon ka 10 000 turniiri peale. Mida suuremaks turniiride hulk läheb, seda vähetõneäolisem see on. Ise mängin ka suht samasuguseid turniire ja 20+ turniiri päevas. Vahel peab kuu aega nugistama, et mõni soliidne tulemus tuleks. Samamoodi saan päris palju 30-50 kohti mingist 4000 mängijast.

Soovitan enda mängu natuke analüüsida. Kas sa HEM (holdem manager) kasutad? Kui ei siis soovitan, sest seal tegelikult päris suured võimalused enda vigu leida. Kui sul HH olems enda turniiride kohta, siis saad vaadata HEM abil, et kus suurimad kaotuased on ja kas need on alati ikka bad beat. Teine asi mille soovitan endale alla tõmmata on Poker Stove. See tarkvara annab võimaluse vaadata enda konkreetse käe tugevust vastase range vastu.

Tee tööd näe vaeva, küll siis tulevad need riverid sulle ka :)

Comment

Working...