75k kätt
2/3 neist nl100
1/3 neist nl50
rake $3317,18
kuskil oktoobri keskpaigast, ehk siis ajast mil mängin toweris ja soetasin HM'i.
enne seda sai umbes samapalju käsi ilmselt starsis mängitud, aga millegi pärast mul pole noid käsi.
Oot sa ei tea, mitu VPPd sul oli? Muidu ju lihtne jagamistehe vaja teha lihtsalt :) Ma ise pakun, et $20K per 100K VPP. Üks vana, kes tegi 3M VPP, maksis $600K reiki. Aga jah, ta oli SNG vend ja turnad ning SNGd on rakebacki osas allahinnatud Starsis võrreldes cashiga.
Oot sa ei tea, mitu VPPd sul oli? Muidu ju lihtne jagamistehe vaja teha lihtsalt :) Ma ise pakun, et $20K per 100K VPP. Üks vana, kes tegi 3M VPP, maksis $600K reiki. Aga jah, ta oli SNG vend ja turnad ning SNGd on rakebacki osas allahinnatud Starsis võrreldes cashiga.
Rankal vist ei anna seda täpselt arvutada, sest just NL200 ja NL400 vahel on muutus VPP ja reigi suhtes.
$15,629.30 rake eest sain 75,321 punkti. Seega 1 VPP saamiseks pead maksma $0.2075 raket ehk siis 100,000 VPP (supernova) jaoks pead maksma $20,750 raket :o :o :o :o :o
Comment