Huvitavad nimed
Collapse
X
-
Re: Huvitavad nimed
Aasias kasutakse R asemel L-i põhjusel, et nende keel on lühike vms ja R-i on raske hääldada... Aga miks nad L-i asemel R-i panevad ei ole mulle senini kohale jõudnud. Nullib "mugavuse" efekti ära.Algselt postitas liewec Vaata postitustwan mirrion LIIGA HEA :D:D:D:D:D:D:D
That wasn't the case.Algselt postitas Sass Vaata postitustaga kus tead, äkki 4betibi lightilt :D Paljude fishide jaoks on 3b ja 4b vastavalt 3x tõste ja 4x tõste :D nende meelest julmalt õige aaga jah, meile naljakas muidugi
Comment
-
Mitte li asemel, vaid elli asemel.Algselt postitas Karikakar Vaata postitustkui oleks nii, siis peaks olema engrsh
Comment
-
Kunagi NL25 olles sattusin ta vastu mängima ja ajasime ka juttu paar sõna. Üks vähestest eestlastest fishidest, keda olen kohanud PS-is :P.Algselt postitas nalg Vaata postitustsõber mul :D
Comment
-
minu teada ta tegi siia hiljuti kasutaja ka, aga jh see on standard osade mu sõprade seas, kes teisi ei kuula ja lähevad 1-3 BI-ga nl25 jms limiite mängimaAlgselt postitas pastilaa Vaata postitustKunagi NL25 olles sattusin ta vastu mängima ja ajasime ka juttu paar sõna. Üks vähestest eestlastest fishidest, keda olen kohanud PS-is :P.
Comment
-

Comment