Mindset ja muu

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Uniquest
    Grinder
    • Oct 2008
    • 615

Re: Mindset ja muu

Algselt postitas Imric
    Tundub, et sa ei saanud minu mõttest absoluutselt aru.
    Ma arvan, et sain. Ma vaidlen sellele lihtsalt täielikult vastu. Minu meelest on just võitvad mängijad need, kes foorumeid mängitud käte kirjeldustega täidavad. Kaotajad eelistavad bad beat foorumeid. Esimesed siis postitavad käsi, sest leiavad, et nad võisid vea teha ning kahtlevad selles, kui hästi nad mängisid. Viimased näevad peamiselt käsi, kus neil ei vedanud.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas ranka
      See tunne on standard.

Võitvad mängijad ülehindavad oma oskusi ja alahindavad õnne osakaalu (hakkavad halama, et nad ei beadi mängu ning ainult hea jooksuga võidavad). Kaotajad alahindavad oma võimeid ja ülehindavad õnne (donkide lemmikväljend: Teistel joppab/jookseb kaart paremini kui mul, mitte kunagi ei hiti jne)
      Algselt postitas imric
      FYP
      Nüüd on minul küll kuul koos.

Sa siis väidad, et võitvad mängijad peavad end paremateks mängijateks, kui nad tegelikult on? Ja kaotajaid siis peavad end halvemateks, kui tegelikult on?

Comment

• jukuke
        Räme Fish
        • Dec 2008
        • 10

poker on sport nagu iga teinegi . Kaotus vähendab usku oma võimetesse mis muudab tulemuse halvemaks , võit suurendab enesekindlust . seega isegi võib olla tõene et võitjad peavad ennast paremaks kui on ja kaotajad halvemaks kui on :)

Comment

• Uniquest
          Grinder
          • Oct 2008
          • 615

Algselt postitas jukuke
          poker on sport nagu iga teinegi . Kaotus vähendab usku oma võimetesse mis muudab tulemuse halvemaks , võit suurendab enesekindlust . seega isegi võib olla tõene et võitjad peavad ennast paremaks kui on ja kaotajad halvemaks kui on :)
          Kui inimene juba endale tunnistab, et ta millegagi hakkama ei saa, siis:
          a) ta lõpetab
          b) ta püüab ennast arendada
          c) ta on sõltuvuses ja vajab abi

Pole veel näinud kedagi, kes halaks tulemuste pärast, samas süüdistaks oma halba mängu kuid ikkagi väidaks, et ta ei püüa ega tahagi paremaks saada. Annaks leida sellist komplekti. Tavaliselt on ikka üks või teine: mängija räägib, et ta peaks oma mängu kallal veel töötama VÕI on Fortuuna ta maha jätnud;D

Comment

• Cremer
            FPP Pro
            • Oct 2008
            • 214

Õnnestumiseks on vaja rahategemise soovist enamat - R. Branson

Enamus tegelasi ütlevad mingist ajast, et nad ei mängi enam raha pärast vaid võistlusliku elemendi pärast. I dont play for the money, I play for the competition. Mig.com, Bel0wab0ve jne jne jne.

Endal on ka see komme, et koguaeg cashier lahti ja imetled või siis kirud, et 3ndat päeva number sama kohapeal või siis lausa kerges miinuses. Aga see pole üldse oluline nii lühikese aja jooksul - sellega võiks sama case olla, mis pangaga - et pead oma pin kalkulaatori kusagilt välja otsima, et panka minna jne. :) See kõik pole üldse oluline kui sa vähegi suudad ujuda, sest volume on see, millel turniirimäng tegelikult põhineb. Vaadake näiteks sellise legendaarse tegelase nagu xmachine888 OPRi :) Aige mootor :D

Comment

• Keiss
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 1592

Nõustun kõigega, mida your_naked_man kirjutas. Ainult ma ise lasen üldiselt saba jalge vahel minema lauast, kus tunnen, et kõik re-raisevad-ck-raisevad jne õhuga. TT-ga,TPTK, ülepaariga jne võiks ju vastata küll, aga jah see tavaliselt lõpeb halvasti. Seega minimaliseerin kahjumid, lähen lauda, kus tunnen end kindlalt ning suudan kaotatu tasa teha.

Ma ise olen maratonsesside mees. 1-2h mängu juures ma tavaliselt lähen alles soojaks. Inimesed on erinevad järelt, omal ajal kui kõvasti spordiga tegelesin siis oli minu spetsialiteediks ka ikka pikamaajooks samal ajal kui sprint huvitanud mind absoluutselt.

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

Minul on kuidagi imelik viimasel ajal, 75% sessidest algavad väga järsu langusega ning siis terve sessi võitlen nulli tagasi ja tulevad ka suht pikad sessid, kui vahel kui lõpuks jooksma saan, nagu ka maratoni lõpus, siis teen väga head mängu just lõpuosas. Selline tunne, et esimese tunni jooksul mu aju ei ole veel mõttetega laudades ja teen igasugust nalja kohe ning laksti läheb kohe miinusesse ja tänu sellele, et ma miinuses alustan on tihti need hetked, kus olen peaaegu nullis tagasi ning siis tuleb mindseti laks, KRT MA PEAN SELLE POTI VÕITMA JA NULLI SAAMA, aga siis on hoopis vastupidi, mängin teatud käe üle ja LAKSTI tagasi jälle sügaval.
                Tundub, et minu mäng on halb viimasel ajal just suurelt mindseti tõttu ning see sai alguse natuke üle rolli mängimisest ning seal pärast väikese edu saavutamist halva jooksu kätte sattumist ning see ikka tõmbas mu Pokerstarsi BR'i päris kanni omadega. Pmst hetkel olen samas seisus, kus olin enne üle rolli mängu shotti, aga vahepeal käisin nii kõrgel ära, et siiski on kahju kaotatust. Aga olen jällegi kogemuse võrra rikkam ja tunnen, et võiksin isegi üle rolli mängimisest artikli kirjutada, sest sedasi mängides tekib nii palju mindseti tõrkeid, et A'gamest saab asi olema kaugel, eriti kui üx suure stackiga river valesti läheb.

Ning samuti on mul see asi, mida Tuul kirjeldas, kui olen just oma BR'i tipphetkel ja kõik on paremini kui kunagi varem, siis nagu ei julge laudadesse minna ja elu on lill ja laisklen. Aga kui olen kaotanud, siis ei suuda oodata, millal koju jõuan ja laudadesse saan, et ruttu end tagasi grindida.

Kuid Pro'd on just öelnud, et mängida tuleb palju, siis kui võidad ning vähe, siis kui oled kaotamas. Gus Hansen maniakk vist on teinud mingeid 36h sesse siis kui luckbox töötab :)

Comment

• virx747
                  Grinder
                  • Nov 2008
                  • 751

Iga päevaga saan üha rohkem aru, kui oluline on õige keskendumine ja sessiks häälestamine. Me teeme ühe sessi jooksul mitu tuhat otsust. Mõelda tuleks nii, et mitte ükski nendest otsustest ei ole vähem tähtis kui teine. Iga väike pott võib järsku kasvada suureks, iga kindlana tunduv võit võib ühe hetkega pöörduda kaotusseisuks. Edukad on need, kes need hetked ära tunnevad.

Kui me teeme nendest tuhandetest otsustest kasvõi 5% keskendumata, motoorselt ja pohhuistlikult, siis võime olla juba kaotavad mängijad. Arvan, et igaüks teab, kui raske on hetk, kui oleme hea fiilinguga lauda istunud ja otsustanud, et täna tuleb hea päev ning siis saanud esimeste minutitega paar karmi bad beati. Siit seisust on väga raske välja tulla ja enamuse otsuste jada on ilmselt juba rikutud.

Aga siin ongi koht, kus meil on võimalus enda professionaalsus proovile panna ja küsida enda käest miks me seda asja teeme ja kas ja mida tahame saavutada. Tähtis on asja näha pikas perspektiivis tervikuna ja aru saada iga hetke tähtsusest.

Ma ei teagi mida ma päris täpselt tahtsin tegelikult õelda, aga olen viimased sessid mänginud sellise mindsetiga ja tulemused on näha. Tegelikult niimoodi mängides võib isegi miinusega lõppenud sessi järel tunda rahulolu tunnet õigesti tehtud otsustest ja enda heast mängust. Nii veider kui see ka pole.

Comment

• Keiss
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1592

Mul on täpselt sama mis Rudil, et kui alguse pekki ise keeran siis on terve sess üks suur heitlemine ja higistamine ning seetõttu olen hakanud üle vaatama ja ümber hindama oma esimesi käsi või lausa ringe ning pigem foldin PF kui hakkan kohe rabelema.

Samuti olen 100% nõus selle lausega: kuid Pro'd on just öelnud, et mängida tuleb palju, siis kui võidad ning vähe, siis kui oled kaotamas. Gus Hansen maniakk vist on teinud mingeid 36h sesse siis kui luckbox töötab.

Ise samuti teen maratonsesse kui lucbox on põhjas. Lihtsalt fishid ja luckbox satuvad miskipärast ülitihti korraga samasse aega ning siis ainult oota ja võta papp vastu, kui see veel kontole mahub. Samuti kui on näha, et lauad on üli****d ja ning jooks veel hullem siis parem kohe lahkuda ja leida muu tegevus ning mitte vägistada. Teinekord tuleb tõesti tunne nagu mängiks ise kasinnis mingite lootusetute aparaatide taga ehk siis kui nii tunned siis parem klõpsti lauad kinni.

Mindset on ülitähtis ja mina näiteks PEAN sessi alustama nii, et toas oleks vaikus ja ise oleks pestud-kustud-klanitud. Muidu head nahka ei tule.

Comment

Working...