Elu ja Pokker

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • krayzie
    Grinder
    • Oct 2008
    • 706

Re: Elu ja Pokker

Algselt postitas Rage
    mulle on sõnavarasse ilmunud sõna: standard
    +1

Comment

• lebovend
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2420

oijaaa, kuda vahepeal m6ned idioodid/idiootsused ajavad "tilti".

Comment

• BuildUp
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2547

Mul on pokkeriga peale raha teenimise veel üks eesmärk. Nimelt ma olen teinud küll palju sporti ja osa võtnud ka muudest erinevatest asjadest, aga ma pole kunagi nende asjadega kuhugile välja jõudnud. Ma olen koguaeg olnud mingi keskvälja mängija ning mul ei ole ka erilisi saavutusi ette näidata.
        Ükskord ma mõtlesin siis välja, et ma saavutan oma edu pokkeris. Kui ma olen lõpuks NL100 jõudnud, siis ma usun, et ma saan lugeda ennast edukaks mängijaks pokkeris. :)

Ja sõnad - "standard" ning "obvious" on obviously põhisõnavaras. ;D

Comment

• timukasr
          Vana Tegija
          • Nov 2008
          • 1099

Standard ja obvious on obv sõnavaras. Lisaks 2p2 foorumist checkboximine on käe sisse jäänud. Lisask kasutan igapäevases jutuajamises sõnu donk, tilt jne.

[x] standard

Comment

• kollane
            Pokkerihai
            • Nov 2008
            • 2031

Algselt postitas marguzz22
            Pokker elu paremaks küll nüüd ei tee, võibolla kui teeniks 100K sellega kuus, siis. Aga üldiselt on pokker väga julm mäng ja sa võid kõik õigesti teha, aga ikka kaodata. See tekitab ka elus palju probleeme, või kui downswing on käsil, selline halb tunne ja ei suuda mõelda muule kui pokkrile. Ma näen vahest käsi isegi unes pärast pikka sessiooni. Aga üldiselt mingeid pokrist võetud konseptsioone elus küll ei rakenda ;D

+1

Comment

• ok2aa
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1903

naine teab tänu pokkerile märgatavalt rohkem roppusid sõnu

Comment

• -andres-
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4546

Algselt postitas ok2aa
                naine teab tänu pokkerile märgatavalt rohkem roppusid sõnu
                Rofl!
                Suckoudid ja biidid lisavad argielule vürtsi :D.

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

1. Tarbin sitaks : käin comarketi asemel kaubamajas
                  2. Jala ei käi enam. Takso, auto, mootorratas
                  3. vett ei joo, süüa ei tee.
                  4. puhkan sitaks rohkem
                  5. Käin tihti opeliga teeninduses
                  6. Naistele meeldivad tohmanid opelimehed.
                  7. tavaelus mõtlemine ei ole muutunud, proovin üldse mõtlemise targemate inimeste hooleks jätta
                  8. Koolis kasutan standartselt luckbox meetodit, magistris on nii võimalik.
                  9. Stressi ei ole absoluutselt enam, mitte et enne oleks olnud
                  10. huumorit on igapäevaselt kordades rohkem

http://www.youtube.com/watch?v=DtD5JofA0kk - Oluline on jääda Hulkrakseks

Comment

• jrgn hell
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 3328

Enne kartsin ka, aga nüüd kardan täiesti paaniliselt isaks saamist, sest see lööks kuldm*nni igasugusele vabadusele otse p*rrse ja ma ei suudaks niisama minema ka jalutada, ma arvan. Kui olen napilt pääsenud, siis on nagu uus sünnipäev olnud

muid ajsu ka. Pärats modifyin pikema vastuse, kohe ei liea inspiratsiooni

Comment

• taipupole
                      Lõpuboss
                      • Oct 2008
                      • 2181

Tänu ESTPatrickule: peab meeldima. Kasutusel ka igapäevakõnes.

Comment

• jrgn hell
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 3328

Kõige suurem plus( AND IT´S A FUCKING MAJOR ONE ) on pokkeriga see, et mul on outse.

Ei hakka rääkima, kuidas viskan raha potti ja elu on kuld, aga mul on vähemalt võimalus, et kui ma leian endas selle jõu ja inspiratsiooni ( sest see teekond on ikkagi raske, aga fun ja oi kui huvitav ), on mul võimalus saada paari aastaga oma aja peremeheks ja suhteliselt hea elu peale. Miks debiilikud hakkavad Amwayd müüma ja muud sellist paska teevad. Sest nende töö kohta ei saa öelda TÖÖ. Inimesed ei taha teglikult tööl käia. Kui nad saavad isegi natuke vähem raha, mitte tööl käies, mis sest et raiskavad päevast ja ööst rohkem tunde papi kokku ajamise peale, on nad nõus üritama sõpradelel selgeks teha, et on täiesti fuking eluliselt vajalik läbi minu affiliatei liituma ja endale aastane seebi- ja makaronivaru kokku osta. Et soovita veel 3le sõbrale ja 2000€ ongi iga kuu taskus. 99% get Jack Shit.
                        Sama case on ilmselt varaste, diilerite ja maffiasõduritega, kes saavad mitte tööl käies normaalset raha ja mingit tumedat respecti, ise aru saamata, et nad on tööl 25h päevas, 400 päeva aastas, sest kogu aeg tuleb üle õla vaadata, et sind aksti ei lööda, makse peale ei panda või maha ei koksata.
                        Sama case on ka pokkeriga, AGA Sa oled mängust sõltuvuses ( s.t. Et sulle meeldib see mäng, mis sest et see ajab sind vahel tiliti, sa mängid seda ikka rõõmuga enamasti. ) Sa ei anna küll ühiskonnale otseselt pokkeriga midagi ( kuigi kuna sa oled oma aja peremees, saad sa teha ilmselt rohkem head, kui enamus nine-to-five jobikaid. Ole ainult mees ja võta kätte! näiteks varjupaigas koertega ( kes on muiud 24/7 peaaegu oma puuris kinni ) jalutamas käimine on fucking rewarding tunne ikka, kui sa näed ja tunned seda siirast rõõmu, kui kutsa jookseb nagu tuul ja pärast saba liputab ka niuksub, kui ära hakakd minema ), aga sa ei võta ka midagi, sest see teine vend kes su vastas lauas on, on ka seal vabatahtlikult ( v.a. need toweri aasia microgrinderid, kes ühe accounti tagant terve perega 5/5 mängivad ja on otsustanud nokia tehase asemel seal karjääri teha. Nende elu suckib ikka sajaga! Nii toweris, kui ka Nokia tehases... ). Ja sellest tuleb ka järgmine punkt. Iga $ või € on su enda teenitud ( suckoutid välja arvatud ). Nii raha ei tule, et sa tööd ei tee selle nimel. Boonused ja rakebacki sa oled ka ikagi välja teeninud. Kunagi kui Magistraalis teeehituse peal töötasin, tuli raha kogu aeg sama vähe. Vahet polnud, kas tegid tööd, magasid põõsas, või sõid sadamakai ehitusel kalameestega tursamaksa ja jõid BocKi.
                        Seega loodan iga hinna eest ennast pokkeriga ära elatada tulevikus, või vähemalt proovida. Mina arvan et Ranka, kes Padjatehases töötades lõunapauside ajal söömise asemel Sklanskyt luges, peaks, endal kuldsed kindgad jalas, sinna sama liini peale ronima, ja tehases ringi sõites " IN YOUR FACE, MOTHERFUCKERS" karjuma. Ding -dong sobib ka http://www.youtube.com/watch?v=PRTvdcPtzHM

ship it!

Comment

• ESTPatrick
                          Olümpsi Mägi Aivar
                          • Nov 2008
                          • 5572

Algselt postitas taipupole
                          Tänu ESTPatrickule: peab meeldima. Kasutusel ka igapäevakõnes.
                          Standard

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Rohkem raha ja vaba aega ning FUN. Praegu mõtlen, siis on ikka hea meel, et töölt sai ära tuldud. Pärast vastan pikemalt

Comment

• antnx
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3102

Jrgn Hellile vastuseks:

Comment

• jrgn hell
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 3328

Algselt postitas antnx

kuna see on nii mitmekülgne laul ja hea sõnumiga, siis seleta lahti ka, millist osa sa siit täpselt mõtled. Seda ei suutnud välja lugeda

Comment

Working...