Elu ja Pokker

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • antnx
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3102

Elu ja Pokker

Mõtlesin ,et oleks huvitav teada kuidas on pokker teie elu paremaks/halvemaks teinud?

Milliseid pokkeritarkusi on võimalik elus kasutada ja kas see on õnnestunud?

Kas pokkeri mindset käib mingil määral ka elu kohta ja ntx mindseti raamatust võib osata ka paremini elu elama õppida?

Kas pokker on aidanud teid paremini inimeste tundmaõppimisel ja nendega toime tulemisel?

Kas +EV ja -EV võib kasutada ka päriselus ning selle põhimõtte järgi elada?

Kas pokkerimängijad saavad elus paremini hakkama kui mingid suvalised töllid?

TULD
  • zyxxx
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 453

Re: Elu ja Pokker

Mind on see mõtteviis küll kõvasti aidanud, sest kui oled igapäevaselt äris tegev inimene, siis ei ole vaja paralleele kaugelt otsida. Samuti igapäevases tavaelus, sest downswingid ja upswingid eksisteerivad ka igapäevaselt ja elus lihtsalt on perioode kui üks või teine olukord meenutab väga pokkerimängu kõveraid :)

Näiteks on praegu enamikel äridel downswingi aeg, sest on paras ikaldus ja ole sa kui osav tahes, edukas on väga keeruline sellises olukorras olla. See tuleb lihtsalt oma parimaid oskusi ja teadmisi rakendades üle elada ja loota, et downswing lõpeb enne kui bankroll ;D

Mida siis veel? Eraeluliselt? Kui ikka satud mitme nõmeda naise otsa järgemööda ja oledki kuival - jällegi downswingi teema, halb õnn oli, tuleb edasi üritada. ;D Samas tuleb heita hetkeks pilk ka endale ja vaadata, et äkki on endale tekkinud mingi deffekt ;D

Neid paralleele võiks tuua siia ka ilma naljata veel mitu lehekülge. Igaljuhul on see minu elufilosoofiat palju muutnud ja arvan, et paremuse suunas :)

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Mina täna just vaatasin, et rahakotis oli ainult 3 buyin´i.

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

mul oli veel v2hem, olin sunnitud freerollima klubis. tasus 2ra

Comment

• CTXrix
          Grinder
          • Oct 2008
          • 689

;D See tavaeluga paralleelide tõmbamine on mulle ka täiega külge hakanud - biidid ja suckoudid ja coinflipid jms on kõik 24/7 olemas, eriti ülikoolielus...alles hiljuti tuli üks eksam sellise suckoudiga ära, et ise ka ei usu

Comment

• arvamusliider
            Jube Noob
            • Oct 2008
            • 183

Igatahes igasuguste kahtlase väärtusega vidinate ostmine on muutunud kergekäeliseks. Vabanduseks ikka see, et mis seal vahet, kas mingi tohman tõmbab riverisse jälle 2 oudise ära või pigem ostan endale midagi meelepärast.

Downswingi elan poodeldes läbi, siis on jälle ruumi tõusuks. ;D

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Kui nüüd tõsisemalt rääkida, siis ma olen rohkem hommikuti seksima hakanud.

Comment

• TaaviK
                FPP Pro
                • Nov 2008
                • 248

Algselt postitas alaska
                Kui nüüd tõsisemalt rääkida, siis ma olen rohkem hommikuti seksima hakanud.
                endaga obv

Comment

• Foux
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 486

Sõpru, kes pokkerist mitte midagi tegelt ei tea, sõiman ma pederasti asemel donkideks. Ja siis nad nagu "wtf"

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Rohkem hakanud arvutama päris elus pot odds (mõtlema riski/rewardi suhtele) :)

Comment

• marguzz22
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1458

Pokker elu paremaks küll nüüd ei tee, võibolla kui teeniks 100K sellega kuus, siis. Aga üldiselt on pokker väga julm mäng ja sa võid kõik õigesti teha, aga ikka kaodata. See tekitab ka elus palju probleeme, või kui downswing on käsil, selline halb tunne ja ei suuda mõelda muule kui pokkrile. Ma näen vahest käsi isegi unes pärast pikka sessiooni. Aga üldiselt mingeid pokrist võetud konseptsioone elus küll ei rakenda ;D

Comment

• antnx
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3102

Ise kasutan sõna standard suhteliselt palju viimasel ajal. Kui midagi valesti või pekkis on siis - standard

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Ja obviously on sõna "obviously" nii standard nüüd kõnekeeles

Comment

• Keiss
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1592

Minu elu on pokker ikka kohutavalt palju muutnud ehk teinud paremaks. Mulle ei sobi kellast kellani tööaeg ning varahommikused töölejooksmised ajasid mind kohutavalt tilti!!! Tänu pokkerile naudin seda, et olen oma elu peremees ning miski ei saa sellest parem olla.

Kui nüüd aga naljast rääkida siis eile jäin suuskamist vaadates magama ning kui naine üles ajas ütlesin talle unesegaselt, et ta mind ei kiusaks rohkem muidu panen ta ALL INI! Käte nägemine unes on standard ning seda igasuguste swongide puhul.

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

Algselt postitas ranka
                              Ja obviously on sõna "obviously" nii standard nüüd kõnekeeles
                              mulle on sõnavarasse ilmunud sõna: standard

Comment

Working...