Raamat: SIT'N GO STRATEEGIA

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • H2O
    Õpihimuline Mängur
    • Nov 2008
    • 362

Raamat: SIT'N GO STRATEEGIA

Tere,

Nimelt siis tahakski küsida, mis see raamat endast kujutab. On see hea, keskmine, halb raamat? Kuidas on raamatul eestikeelne tõlge Hea/halb?
    Kasutasin küll otsingut, aga ei leidnud selle raamatu kohta juttu siit foorumist, kuigi ma arvan mul jäi midagi kahesilma vahele.

Tegu selle raamatuga: http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/...ateegia/390183

Ty
  • rasmer
    Vana Tegija
    • Oct 2009
    • 1306

Re: Raamat: SIT'N GO STRATEEGIA

Raamat iseenesest on väga hinnatud SNG raamat. Otsi näiteks 2+2'st selle kohta, peaaegu kõik kiidavad. Mul kohalik variant 2/3 loetud, mõned vead on sees olnud, aga üldiselt olen kõigest aru saanud ja midagi häirinud ei ole.

Comment

• H2O
      Õpihimuline Mängur
      • Nov 2008
      • 362

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
      Raamat iseenesest on väga hinnatud SNG raamat. Otsi näiteks 2+2'st selle kohta, peaaegu kõik kiidavad. Mul kohalik variant 2/3 loetud, mõned vead on sees olnud, aga üldiselt olen kõigest aru saanud ja midagi häirinud ei ole.
      Ty, aga kuidas esmamulje selle 2/3 loetud osaga on, et kas tegu ikka edasijõudnud mängiatele mõeldud raamatuga, või algajatele midagi?

Comment

• rohelinekonn
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 3808

lugesin selle raamatu ingliskeelset varjant omajagu aega tagasi ja tõesti oli hea raamat. Soovitan kindlasti.

Comment

• erplander
          ekrelander
          • Oct 2008
          • 1029

Mis laadi vigu mõtled? Tõlkevead, trükivead või midagi muud?

Üldiselt on raamat tõlgitud mängijatele arusaadavas keeles, pokkeriterminid on välja toodud nii, nagu nad on levinud kõnekeeles, mitte mingis hillitsetud kirjakeeles. Seega peaks olema mõnevõrra mugavam lugeda, kui neid teisi tõlkeraamatuid.

Comment

• mikk2468
            Vana Tegija
            • Nov 2009
            • 1039

ei tea, kas tõlkija biidib nüüd silmad kinni SNGsid:D

Comment

• erplander
              ekrelander
              • Oct 2008
              • 1029

Algselt postitas H2O Vaata postitust
              Ty, aga kuidas esmamulje selle 2/3 loetud osaga on, et kas tegu ikka edasijõudnud mängiatele mõeldud raamatuga, või algajatele midagi?
              Tegu on rohkem ikkagi edasijõudnud mängijatele, mitte päris algajatele mõeldud raamatuga, aga on täiesti sobiv esimeseks pokkeriraamatuks algajale mängijale, kes eelistab sng-sid cashimängule.

Comment

• H2O
                Õpihimuline Mängur
                • Nov 2008
                • 362

Oki tänud vastajatele, ilmselt tuleb ära osta, ja läbi lugeda.

Algselt postitas mikk2468 Vaata postitust
                Ilmselt jättis tõlkimistöö seljataha ja leiva toob lauale SnG´dega :D:D

Comment

• erplander
                  ekrelander
                  • Oct 2008
                  • 1029

Algselt postitas mikk2468 Vaata postitust
                  Heh, ma biitisin neid juba aastal 2007 üsna normaalselt. Siis mitu aastat polnud neid mahti pea üldse mängida. Kuni eelmise aasta lõpus mingi periood üritasin starsis vahelduseks turbo 9man sng-sid (jälgisin ka ühe edukaima $16 9man regulari Jay Weezey mängu üsna põhjalikult, kui ta selle $10k profiti ühes kuus prop beti tegi 2+2's), aga kuna ma flippamises pole kunagi eriti osav olnud, siis nendega erilist edu polnud. Üldse on starsis nii absurdne jooks, et ma ei kujuta tõesti ette, et kellelgi saab veel absurdsem olla. Tüüpiline nähtus on, et saad mõnesaja rahaga plussi ja siis imetakse see ülimalt peenelt tagasi. Kusjuures teed endiselt samasugust perfektset ABC-mängu, loed mängu ja vastaseid kui raamatut, lähed sisse suuremas või väiksemas edus, aga vahet ei ole, kõik tõmmatakse ära, mis tõmmata annab... Kui püüad volüümi tõsta, et absurdsest jooksust läbi murda, läheb asi veel jaburamaks. Muidugi põhi-biidid sätitakse mullimänguks ja heads-upiks. Ja no matter, mis laadi sng-sid üritad starsis, kas heads-up, 9man, 45man, sama sündroom tekib igal pool. Muudes tubades pole seda nii haigel kujul kohanud, aga huvitav on näha, kaua selline über-sick run kesta saab.

Naljakas on, et sõber, kes on üsna hea sng-de mängija, vaevleb selle sündroomi küüsis pikemat aega full tildis. Oleme ka jälginud üksteise mängu, korra ta vaatas isegi teamvieweriga kogu mu sessi 6 laual (muidu tavaliselt mängin 10 kaupa) ja selle käigus tõmmati ära kolm või neli 3-auterit ja üks 2-auter (KK vs 33), väiksematest asjadest rääkimata. Juhtus olema täiesti standard igapäevane starsi jooks.

Samas käisin nädal tagasi ühe teise sõbra pool, kellele meeldib mängida kuni 60-taalaseid 45- ja 18man sng-sid starsis. Tegin tema juures kuus 18man sng-d, millest kaks võitsin ($60 ja $38 sisseostuga), kuna oli igati normaalne jooks, selline, millist oma kodus terve aasta jooksul üliharvadel päevadel kogenud.

Aga räägiks nüüd edasi Moshmani raamatust.
                  Last edited by erplander; 25.01.11, 04:45.

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

Algselt postitas erplander Vaata postitust
                    Heh, ma biitisin neid juba aastal 2007 üsna normaalselt. Siis mitu aastat polnud neid mahti pea üldse mängida. Kuni eelmise aasta lõpus mingi periood üritasin starsis vahelduseks turbo 9man sng-sid (jälgisin ka ühe edukaima $16 9man regulari Jay Weezey mängu üsna põhjalikult, kui ta selle $10k profiti ühes kuus prop beti tegi 2+2's), aga kuna ma flippamises pole kunagi eriti osav olnud, siis nendega erilist edu polnud. Üldse on starsis nii absurdne jooks, et ma ei kujuta tõesti ette, et kellelgi saab veel absurdsem olla. Tüüpiline nähtus on, et saad mõnesaja rahaga plussi ja siis imetakse see ülimalt peenelt tagasi. Kusjuures teed endiselt samasugust perfektset ABC-mängu, loed mängu ja vastaseid kui raamatut, lähed sisse suuremas või väiksemas edus, aga vahet ei ole, kõik tõmmatakse ära, mis tõmmata annab... Kui püüad volüümi tõsta, et absurdsest jooksust läbi murda, läheb asi veel jaburamaks. Muidugi põhi-biidid sätitakse mullimänguks ja heads-upiks. Ja no matter, mis laadi sng-sid üritad starsis, kas heads-up, 9man, 45man, sama sündroom tekib igal pool. Muudes tubades pole seda nii haigel kujul kohanud, aga huvitav on näha, kaua selline über-sick run kesta saab.

Naljakas on, et sõber, kes on üsna hea sng-de mängija, vaevleb selle sündroomi küüsis pikemat aega full tildis. Oleme ka jälginud üksteise mängu, korra ta vaatas isegi teamvieweriga kogu mu sessi 6 laual (muidu tavaliselt mängin 10 kaupa) ja selle käigus tõmmati ära kolm või neli 3-auterit ja üks 2-auter (KK vs 33), väiksematest asjadest rääkimata. Juhtus olema täiesti standard igapäevane starsi jooks.

Samas käisin nädal tagasi ühe teise sõbra pool, kellele meeldib mängida kuni 60-taalaseid 45- ja 18man sng-sid starsis. Tegin tema juures kuus 18man sng-d, millest kaks võitsin ($60 ja $38 sisseostuga), kuna oli igati normaalne jooks, selline, millist oma kodus terve aasta jooksul üliharvadel päevadel kogenud.

Aga räägiks nüüd edasi Moshmani raamatust.
                    sa peaksid mingi mindseti raamatu nüüd ära tõlkima

Comment

• rasmer
                      Vana Tegija
                      • Oct 2009
                      • 1306

Mis laadi vigu mõtled? Tõlkevead, trükivead või midagi muud?
                      Trükivigu mõtlesin pigem jah. Kõige humoorikamana jäi silma, et kas mitte lk 111 käenäites ei peaks teise 27 asemel olema AA ?

Comment

• erplander
                        ekrelander
                        • Oct 2008
                        • 1029

Trükivigu mõtlesin pigem jah. Kõige humoorikamana jäi silma, et kas mitte lk 111 käenäites ei peaks teise 27 asemel olema AA ?
                        Hm, vaatasin üle, see on tõesti päris halb möödapanek küljenduse käigus sisse tulnud. Originaalis on:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• reggie
                          Pokkerihai
                          • Jun 2009
                          • 1705

Raamat on hea ja selges keeles. Eeldab, et sa tead terminoloogiat aga samas ei poe saamatu ning absurdselt keerulise sõnastuse taha, seega on loetav ka algajatele. Mina olen täheldanud, et sisuline külg toimib micros ennekõikke donnidel, sng-del kuni 10 taalani on metagame, millest läbinärimine on keerulisem kui enamus asju. Peale selle on raamatu näited nagu ikka stiilis "teeme siin yhe pisikese 216 taalase sng.." ehk siis failitud on eelduga nagu sul oleks vastas mõtlev mängja. Muidu väga pro, soovitan.

Comment

• eluvaatleja
                            Jube Noob
                            • Nov 2010
                            • 135

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                            Raamat on hea ja selges keeles. Eeldab, et sa tead terminoloogiat aga samas ei poe saamatu ning absurdselt keerulise sõnastuse taha, seega on loetav ka algajatele. Mina olen täheldanud, et sisuline külg toimib micros ennekõikke donnidel, sng-del kuni 10 taalani on metagame, millest läbinärimine on keerulisem kui enamus asju...
                            reggie oleks nagu minu mõtteid lugenud, nõustun tema resümeega.

samuti ostsin ise selle raamatu ja lugesin 2 korda läbi, tegin eraldi märkmeid jne ning proovisin siis mängida, vaata minu blogist, mul seal graafik ja natuke teksti. tegin ka peete82 soovitust mööda, et mängida kõrgemal ja võtsin 6$ turbo sng turniire, tõesti on vastased seal kinnisemad, aga all- in id kisuvad ikka enamasti minu kahjuks minema.... üks asi veel, ma ei ole kunagi nii palju karjatanud kui just sng turniiridel kui järjekordne all- in minu vastu ära tõmmatakse...
                            Last edited by eluvaatleja; 18.02.11, 10:28.

Comment

• eluvaatleja
                              Jube Noob
                              • Nov 2010
                              • 135

aga kuna ma flippamises pole kunagi eriti osav olnud, siis nendega erilist edu polnud. Üldse on starsis nii absurdne jooks, et ma ei kujuta tõesti ette, et kellelgi saab veel absurdsem olla. Tüüpiline nähtus on, et saad mõnesaja rahaga plussi ja siis imetakse see ülimalt peenelt tagasi. Kusjuures teed endiselt samasugust perfektset ABC-mängu, loed mängu ja vastaseid kui raamatut, lähed sisse suuremas või väiksemas edus, aga vahet ei ole, kõik tõmmatakse ära, mis tõmmata annab... Kui püüad volüümi tõsta, et absurdsest jooksust läbi murda, läheb asi veel jaburamaks.
                              VÄGAGI tuttav tunne! kusjuures ma olen isegi ruuteri IP ära resettinud, aga kaardijooksu pole see mõjutanud. peaks ka seda sõbra arvutist mängimist proovima. sellised PIDEVAD rämpsu poolt ära tõmbamised teevad närvidele liiga. läksin uuesti fr.

Comment

Working...