peab vaatama jah :) See teisipäev tegelt käisin, aga see oli nii uitmõte, et ei jõudnu foorumisse panna. Järgmise nädala teisel poolel lähen Tartusse, seal läheb niigi joomiseks, ei tea kas jõuan nii palju juua ;D Kui ise peaksid minema, siis anna enda teemas teada, vbla tulen ikka
Ranka, see artikkel oli väga lahe. 5+
Üks küsimus veel, kas teatan teine kord ka kui finaallaua lähedal olen või alles siis kui finaallauas chipleader? ;D Äkki tüütab ära ;D Ei, tegelt ma nii õhku täis ei ole.
Kirjutasin tulemuse eelmise posti lõppu editisse.
Tulemuseks jäi jah 6 koht ja 1112 taala. ATs vs AA, üks suur stäkk CO'lt tõstis ja ma SB'lt AI
Viimased vähem kui kuu aega on lihtsalt liiga uskumatu olnud, kolm suurema turna final tabelit, millest üks esikoht, üks esikoha jagamine, ja üks kuues koht. Pluss Naxeri diil ja Olümpsist veel midagi. Varem olin vaevalt ühe kuupalga kokku ajanud pokkeriga 4-5 kuu jooksul.
Aah, jube mõnus tunne on ikka kui lõpuks koolipäev läbi on ning saab asuda päeva esimese eine juurde.
Veel mõnusam tunne on, kui saad eine juurde asuda pärast 4-5h rattasõitu, selja taga on 80-100 km ning kogu keha on nõrkemas. oioi , maailma kõige sitemad söögid olid ka siis Jumalikud :)
Pacificu võrgus toimuv 150$ GTD omaha hi turniir, kus sisseost on 5,5$. Tavaliselt on seal 15 inimest või 17 max ja raha jaotatakse kolme vahel.
Seekord aga :o :o :o :o :o OVERLAY
Antud sait www.paynorake.com on kõige fishisem. Hetkel olen aru saanud, et NL25-30 vms on hull.
Pm kandsin 10$ MBst sinna, et niisama vaadata, mis toimub jne. Kuna turnasid seal eriti ei toimu, siis läksin cashi. Tegin end 20$ peale, siis langesin 1,5$ peale ja lõin käega.
Järgmine päev sain 3$ rakebacki juurde (50% rakebacki on standard alguses ja siis teenid seda vaid juurde, hetkel mul 55%- seda makstakse iga päev !!!!)
Igastahes, tegin end 100$ peale, kandsin 25$ MBsse tagasi ning siis liikusin grindima NL100sse kahes lauas, shortstackina, ringlesin 100$ kandis.
Nüüd hommikul läksin taaskord 100ga kahte lauda, ehk 50 ja 50$.
Esimeses lendasin bustosse top 2 paariga, ta tõmbas rida, obv et riverisse :D
Teises lauas sain duubli 99 vs 55, siis paar väikest potti veel ning olin 100$ peal.
Leian buttonilt KK, raisen 4$, BB lendab full stackiga allini, ma instacall:
Enam fishisem ei saa olla :D
Comment