"Yes" thread

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tarmo
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 316

Re: "Yes" thread

Alustasin mingi kuu aega tagasi trios ühte pisukest projekti $0->>> kui keegi viitsib lugeda minu donkamisest siis aga palun :) Esimesed 1,2k kätt oli täiesti kohal tammumine aga nuh sai nats minema!
    http://tarmooza.blogspot.com/
    T

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

FPP pro.

Olen viimase ca 40h jooksul 26h pokkerit mänginud, tuli isu peale.
      teenisin 47 000 FPP-d ja mängisin 24k kätt selle ajaga.

Minu jaoks kindlasti saavutus mille jaoks näen enamasti 2 nädalat vaeva

Comment

• Lutzky
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1829

efektiivne pingutus, obv

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

Algselt postitas ESTPatrick
          FPP pro.

:o :o :o :o

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

FPP pro.

Neid FPP-si tuleb ikka mõnuga siis selles limiidis supernovana.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas TIGRANO
              Neid FPP-si tuleb ikka mõnuga siis selles limiidis supernovana.
              Naljakas on kuulda, et FPP-sid tuleb mõnuga. Minugpooles tulgu million FPP-d aga ma ei mängi ju FPP-de pärast! Dollar on see kõige tähtsam!

Comment

• UdusOlevSiil

NL-10s oli enne tänast väga must kuu. Tänase päeva alguses oli graafik kuskil -85$ kandis.

By metsapullu

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Algselt postitas ranka
                  Naljakas on kuulda, et FPP-sid tuleb mõnuga. Minugpooles tulgu million FPP-d aga ma ei mängi ju FPP-de pärast! Dollar on see kõige tähtsam!
                  FPP võrdub ka siiski lõppude lõpuks dollariga. Seega nii ei saa väita.

Pigem saad väita, et ma ei mängi FPP'de pärast, tähtsaim on winrate ja pride!

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas ranka
                    Kõik on tähtis

Mul tuli hea mõte, iga kord, kui saad Starsist 250 000 FPP täis ja võtad 4k $ kanna need mulle ;D

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

Algselt postitas ranka
                      Mina kui FPP pro karjääri algusastmetel, hindan kõrgelt antud võimalust mängida põhiliselt fpp-de pärast

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas TIGRANO
                        Kõik on tähtis

Mul tuli hea mõte, iga kord, kui saad Starsist 250 000 FPP täis ja võtad 4k $ kanna need mulle ;D
                        Ma mõtlesin seda, et ma mängin, et teenida mänguga dollareid ja see on põhiline! See, et kõrvalt jookseb lisahüved FPP-de näol on teise järguline ning ma ei lähe lauda, et täna teha 1000 FPP-d või 1000 kätt või $1000 vaid, et teha parimat mängu. Siis need $1000 ja 1000 kätt ja 1000 FPP-d tulevad ise-enesest.

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

FPP pro.

btw, kas Sul on MAXIMUM 12 lauda lahti? Sul tundub sedasi tulevat ligi 1000kätt/h.
                          Ma ise mängin NL25's 12 lauaga ning mul tundub see keskmine tulevat sinna 700 käe kanti pidevalt.

Kuigi tõesti NL25's lagunevad lauad ülitihti ja pean pidevalt vahetama ja kohati on küll 12 lauda lahti, kuid 3'es neist olen alles waiting listis vms.
                          Lisaks võib veel vahe tulla sellest, et NL25's mängitakse way rohkem multiway potte, mis võtavad kõvasti rohkem aega, kui mingid lühikesed blindide heitlused mid stakesides.
                          Kuid kas tõesti tuleb nii suur vahe nendest kahest faktorist?

Eelmine nädal oli kuidagi ülilaisk ja ei mänginud pea üldse, nüüd on vaja umbes 17k kätt mängida selle lühendatud nädalaga, kui tahan Goldstarina püsida. 700kätt/h ja 1000kätt/h vahel on suht suur vahe selle saavutamisel :)

Comment

• Keiss
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1592

9 päeva järjest plussis. Yes! Rekord siiani 15 päeva. Kas keegi on ka arvestust pidanud ning mis sel juhul rekordid on? ;D

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Algselt postitas Keiss
                              9 päeva järjest plussis. Yes! Rekord siiani 15 päeva. Kas keegi on ka arvestust pidanud ning mis sel juhul rekordid on? ;D
                              Päevi ei tea, aga NL25's õnnestus 12 sessiooni järjest plussis olla, siis tuli üx paratamatu miinus, sest liiga sügavale dongati mind see sess.

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

Algselt postitas RudiTurbo
                                btw, kas Sul on MAXIMUM 12 lauda lahti? Sul tundub sedasi tulevat ligi 1000kätt/h.
                                Ma ise mängin NL25's 12 lauaga ning mul tundub see keskmine tulevat sinna 700 käe kanti pidevalt.

Kuigi tõesti NL25's lagunevad lauad ülitihti ja pean pidevalt vahetama ja kohati on küll 12 lauda lahti, kuid 3'es neist olen alles waiting listis vms.
                                Lisaks võib veel vahe tulla sellest, et NL25's mängitakse way rohkem multiway potte, mis võtavad kõvasti rohkem aega, kui mingid lühikesed blindide heitlused mid stakesides.
                                Kuid kas tõesti tuleb nii suur vahe nendest kahest faktorist?

Eelmine nädal oli kuidagi ülilaisk ja ei mänginud pea üldse, nüüd on vaja umbes 17k kätt mängida selle lühendatud nädalaga, kui tahan Goldstarina püsida. 700kätt/h ja 1000kätt/h vahel on suht suur vahe selle saavutamisel :)
                                pigem 16-24, efektiivne multitabler ratiot HEM -st leida ei oska, kuid pakun et harva oli alla 17 laua lahti

Comment

Working...