***Official "asdais#da8usPjSaks" thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits

Re: ***Official "asdais#da8usPjSaks" thread***

welcome to my world .. and let the downswing begin :D?

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

$1/$2 No Limit Holdem
      2 players
      Converted at weaktight.com

Stacks:
      BTN Hero ($204.30)
      BB SoonToBeBum ($235.30)

Pre-flop: ($3, 2 players) Hero is BTN
      Hero raises to $6, SoonToBeBum calls $4

Flop: ($12, 2 players)
      SoonToBeBum checks, Hero bets $9, SoonToBeBum raises to $29.25, Hero calls $20.25

Turn: ($70.50, 2 players)
      SoonToBeBum bets $51, Hero raises to $169.05, SoonToBeBum calls $118.05

River: ($408.60, 2 players)

Final Pot: $408.60
      SoonToBeBum shows:
      Hero shows:

SoonToBeBum wins $407.60 ( won +$203.30 )
      Hero lost -$204.30

VÄRDJAS VÕTAB TIMEBANKI, ÜTLEB ET TAL ON QQ, HMM-ITAB JA OIGAB JA ÄHKAB JA VIIMASEL SEKUNDIL CALLIB JA ÜTLEB ET "YOURE RIGHT, MY STYLE DOESNT WORK" JA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA INSTA HIT N RUN JA ISE ON MINGI REGULAR ENDA ARUST

TÜRA NII TILT FUCKING ENDLESS DOWNSWING NII VÄRDJAS **** MÄNG BANNIGE SEE **** EESTIST ÄRA JUBA FUCKING MAX KAUR

[X] 0,017639086294416243654822335025381$/HAND

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHA TPÜRAAAAAAAAA VÄÖRDJAS MÄNG

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

irw :D, codecci tildid on alati kuldsed :d, kuid see on juba kõrgemast klassist :D
        tekst on muidugi haige.
        time banki võttis ta turnis ?:D

Comment

• rynno
          Grinder
          • Feb 2009
          • 511

codecci, mille peale sa muidu ta panid, et flopi raise'i ja turni suhteliselt suurt panust callisid ??? :-\ haigelt luckytud rida flopismudu ;D

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Algselt postitas rynno
            codecci, mille peale sa muidu ta panid, et flopi raise'i ja turni suhteliselt suurt panust callisid ??? :-\ haigelt luckytud rida flopismudu ;D
            TURNIL EI CALLINUD

MÕNUS AGRO MÄNG OLI, STANDARD VÕIMUVÕITLUS

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas hotcocacola
              irw :D, codecci tildid on alati kuldsed :d, kuid see on juba kõrgemast klassist :D
              tekst on muidugi haige.
              time banki võttis ta turnis ?:D
              SLOWROLL, MA PANIN ALL IN JA KUKK VÕTTIS TIMEBANKI JA OIGAS JA MUNES OMA 30 SEKKI

Comment

• your_naked_mom
                FPP Pro
                • Oct 2008
                • 212

4k under exepectation + selline sitane slowroll paneks mind ka capsiga kirjutama.

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

KAS MA OLEN IDIOOT??!?!?!?!?!?

TRA JAH SA OLED IDIOOT! ÕPI MÄNGIMA PARM!

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

Tra, mis coolerite limiit see NL50 on. 30k jooxul NL25's ei juhtu ka nii palju kui NL50's 5k jooksul.

Praegu juba olnud set over set, QQ vs KK flopil mõlemal setid. Flush vs flush, KK vs AA mitu korda.

¤"&/(¤#!

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Mnja see slowroll on üsna inetu,eile sain ka kahjuks siukse ebameeldiva elamuse osaliseks.Ja nimelt üks eestlane tegi seda mu vastu(nime ei mäleta) kui ma olin kaks paari flopanud.Flop oli miski A64(kõik ruutud) ja mul A4 käes,muidugi see oli minu poolt suht vale lyke,aga kuna ka olin preflop reraisend teda,see oli ka obv vale liccalt ego mäng.(üritand staks seda mitte kunagi enam teha,mõtetu liccalt).Ja yhes6naga tal oli KJ ruutud.Ja mees vihaselt mõtles ja möllas ja viimasel hetkel callis.No mai tia vbl ta kartis mu kolmikut vms ja oli viimase rahaga äki ja mõtles,et äki ei pea ta nut flush vastu.Aga siiski igaüks obv flopist ju insta calliks selle ära?...njha.

Comment

• Keiss
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1592

Alati ei pruugi veel slowroll olla. Kui vastane samal ajal chatib siis jah, aga mul on olnud olukordi, kus ühel ajal on tulnud vastu võtta raskeid otsuseid mitmes lauas ning mõte ei suuda liikuda piisaval kiirusel eriti kui on kõrval segavaid tegureid nagu telefon, naine või sisseununenud msn ja kohati on raskuseid isegi boardi jälgimisega ning olen sunnitud tihti ikka viimasel hetkel timebanki võtma või siis tegutsema. Samuti on olnud olukordi, kus pokkeriklient hangub mitmeks sekundiks ning kui uuesti tegutseda saan on võimalik kiirelt timebanke võtta vms. Seega ei saa alati vihastuda, et "nahuid sa mõtlesid veel oma nutsiga vms".

Aga mis sul Ranka juhtus, sa ju nii rahulik tavaliselt :)

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Vbl tõesti jah mitmes lauas korraga olles ei liigitaks sinna alla seda,aga siiski imelikult kaua läks.

Comment

• marguzz22
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1458

mulle käib slowroll nii närvidele, mis mõttes donk, sul on the nuts, calli maha ja mängme edasi-> saan sult kiiremini oma raha tagasi. Mida need mehed mõtlevad?Tahavadki munni mängida vms. Mis on selle slowrolli mõte? Närvi ajamine? Niisama äge olemine? Oh sain nüüd poti? ausalt kui lives keegi mind slowrolliks ma lööks noa kõrri

Comment

• rohelinekonn
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 3808

Selles asja mõte ongi et sa jumala närvi lähed. Siis teed kiire rebuy ja su mõtlemine on häiritud vihaga, mis võib panna sind valesi otsuseid tegema.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Keiss
                                Aga mis sul Ranka juhtus, sa ju nii rahulik tavaliselt :)
                                Kätt ma ei julge postitada aga ma tegin ikka väga-väga imeliku mängu. Inglise keeles kutsutakse seda Fancy Play Syndrome (FPS). Et miski minraisesin õhuga 4-5 korda ja siis callisin regulari shove ka otsa. Kas see on normalane? Miks ma seda tegin? Vahepeal oli mõte, et ma lähen viskan dressid selga, kossud jalga ning lähen teen ühe hilisöise viie tunnise sörkjooksu kenas talveöös karistuseks või nii.

Comment

Working...