Fixed limit holdem

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rmartin
    Klubi Liige
    • Dec 2008
    • 175

Fixed limit holdem

Tere,
    olen suht algaja mängija ja seetõttu ehk ka vähe naiivne küsimus, kas fixed limit on mõttetu mäng?
    Nimelt sobran siin foorumis ringi, kõik väga abiks ja kõva aga jutt peamiselt no limit mängu kohta.

Ise mängin fixed limit laudades aga foorumi põhjal tundub, et olen see viimane mees Maarjamaal kes seal veel toimetab. Või mitte?

tervitades,
    Martin

• Davy
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1341

Re: Fixed limit holdem

fixed limitit on üsna võimatu biitida low stakesis rake tõttu...seetõttu keegi seda ei mängi ka eriti. Tseki Naxeri blogi, kui pole veel jõudnud, seal on fixed limititist pikemalt juttu. Teiseks ta on siiski üsna igav mäng võrreldes no limit holdemiga :)

Comment

• Maheaatom
      Grinder
      • Oct 2008
      • 958

Ma olen mänginud pokkerit onlines üle viie aasta ning kui mängin Texast, siis 95% fixed limit (ja shorthand). Ei kurda. Ja igavusest rääkides...minu arvates on Texas Holdem üldse meeletult igav mäng. Kui võrrelda näiteks Omahaga :)

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas rmartin
        Tere,
        olen suht algaja mängija ja seetõttu ehk ka vähe naiivne küsimus, kas fixed limit on mõttetu mäng?
        Nimelt sobran siin foorumis ringi, kõik väga abiks ja kõva aga jutt peamiselt no limit mängu kohta.

Ise mängin fixed limit laudades aga foorumi põhjal tundub, et olen see viimane mees Maarjamaal kes seal veel toimetab. Või mitte?

tervitades,
        Martin

Mitte ükski pokkerimäng, mida saab skilliga beatida ei ole mõttetu ega igav. See on täiesti maitse asi - kelle jaoks pakub omaha pinget, kellel adrenaliin tõuseb fixed limits ja kes naudib 7-card studi ning vihkab elu eest No-Limit Hold'emi. See on täiesti maitse asi...

Aga kahjuks tänasel päeval on Fixed Limit Hold'em vähem populaarsem mäng, kui ta oli 4-5 aastat tagasi ning seetõttu kõrgemates limiitides on hea laua leidmine raskendatud. Ja saitidel, kus on väiksem liiklus ja läbikäidavus võivad üleüldse puududa kõrged lauad.

Seetõttu "rahalisest" seiskohast ning tuleviku peale mõeldes oleks parem käia kaasas populaarsemate pokkerivormidega, milleks on kindlasti tänapäeval NLHE (No Limit Hold'em) ja PLO (Pot Limit Omaha), kus leidub nii actionit, raha ning fishe ka väga kõrgetes limiitides ja pea igal saidil.

Comment

• Nozzu
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1140

Algselt postitas rmartin
          Ei, sa oled eelviimane :P Viimane olen mina. Mingi aastakese juba FL tagunud. Tagunud? Kas ma ütlesin tagunud? Äköö, toksinud olen ma seda. Ja mitte just kõige edulisemalt. Kui tahad mu käekäigust täpsemat ülevaadet saada, tseki blogi.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Ma arvan, et nozzu unustas:

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Samuti Olavike tegutseb Fixed limiti 6 maxis :)

Comment

• Marks111
                Jube Noob
                • Nov 2008
                • 111

Mängin ise fixet limit 5/10 ja kasumid pole seal väiksed(niiet ikka väga igav pole ja kõikumised ka suured) aga mängijate tase on küll näiteks partys ja paljudes teistes kohtades suht kehv.
                olen proovind ka väiksemaid limiite mängija ja seal mängimine ajab küll hulluks.Kui bankroll vähegi võimaldaks siis soovitaks alustada 2/4 seast seal ka ikka tase kohutav
                aga saab juba mingit mõttega pokkerit mängida.
                5/10 ei tasu kindlasti mängida FullTiltis sest seal on igas lauas vähemalt 3 regulari ja üldine tase ka hea(fixeti tase parem kui pokerstarsis).
                Mängin veel nolimit HU cashi ja nolimit tournasi aga minuarust on ikka fixet kõige huvitavam

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Marks111
                  5/10 ei tasu kindlasti mängida FullTiltis sest seal on igas lauas vähemalt 3 regulari ja üldine tase ka hea(fixeti tase parem kui pokerstarsis).
                  Ma ei tea, kuidas fixedis on aga näiteks 400NL No-Limitis anna leida FR lauda, kus on alla 6 regulari. Ja 6maxis see olukord vist ka parem ei ole, et 50% on vähemalt regularid. Seega see vähemalt 3 regulari tundus mulle natuke naljakas -- aga mine sa tea, fixedis on rake suurem ja ehk ühte regulari peab üleval hoidma rohkem fishe?

Comment

• Marks111
                    Jube Noob
                    • Nov 2008
                    • 111

Algselt postitas ranka
                    Ma ei tea, kuidas fixedis on aga näiteks 400NL No-Limitis anna leida FR lauda, kus on alla 6 regulari. Ja 6maxis see olukord vist ka parem ei ole, et 50% on vähemalt regularid. Seega see vähemalt 3 regulari tundus mulle natuke naljakas -- aga mine sa tea, fixedis on rake suurem ja ehk ühte regulari peab üleval hoidma rohkem fishe?

Läks meelest öelda et teen jah 6 maxi ja kui lauas on vähemalt 3 regulari + mina siis juba 4playerit ja siis on 2 mängijat healjuhul mingid keskmise taseme mängijat.
                    Ja minumeelest on Party laudades põhi regularid ka nullis mängijad või vähemalt mulle tundub nii :-\ ei kasuta partys pokertrackrit ka et näha.
                    Praegu igastahes eelistan ilma rakebackita Partyt kui rakebackiga FullTilti.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Läks meelest öelda et teen jah 6 maxi ja kui lauas on vähemalt 3 regulari + mina siis juba 4playerit ja siis on 2 mängijat healjuhul mingid keskmise taseme mängijat.
                      Ja minumeelest on Party laudades põhi regularid ka nullis mängijad või vähemalt mulle tundub nii :-\ ei kasuta partys pokertrackrit ka et näha.
                      Praegu igastahes eelistan ilma rakebackita Partyt kui rakebackiga FullTilti.
                      Ok, kui 6max, siis suht standard.

Aga mis tähendab ilma rakebackita?? Ma ise arvaks, et fixed limiti mängijale on rakeback ÜLI TÄHTIS ning ilma selleta ma keelduks mängimast. Või saad miskeid muid hüvesid?

Comment

• Marks111
                        Jube Noob
                        • Nov 2008
                        • 111

ilma rackebackita jah Partys.
                        Party tase on tunduvalt softim kui FTP ja see kaalub mul FTP rakebacki üle
                        FTP suudan näitata 5/10 breakeven mängu aga Partys on 5/10 kergelt beatitav.
                        Aga plaanis on PS uuesti tagasi mängima minna, oli vahepeal bannitud teatud põhjustel.

EDIT: mängin kuus max 20k kätt ja rakeback 2k kanti

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

ilma rackebackita jah Partys.
                          Party tase on tunduvalt softim kui FTP ja see kaalub mul FTP rakebacki üle
                          FTP suudan näitata 5/10 breakeven mängu aga Partys on 5/10 kergelt beatitav.
                          Aga plaanis on PS uuesti tagasi mängima minna, oli vahepeal bannitud teatud põhjustel.

EDIT: mängin kuus max 20k kätt ja rakeback 2k kanti
                          Aga kas Partys sa ei saa üldse rakebacki aga muidu oleks võimalus saada? Kui jah, siis miks omale rakebacki ei sebi ning aualt -- lase sealt 100% tõenäosega jalga. Kui sa FTP-s oleksid break-even ja Partys 5/10 kergelt beadid ning rakebacki saad 2k, siis ma võtaks FTP. Pole jälginud Prima, Toweri fixed limiti laudu aga kuna nendes tubades on bontsikud suured (koos kaudse rakebackiga võid 60% rakest tagasi saada), siis oleks see sulle kõige magusam variant.

Stars oleks üli hea, kui viitsid palju mängida, sest fixedis tuleb VPP-sid päris kiirelt.

Comment

• Marks111
                            Jube Noob
                            • Nov 2008
                            • 111

Algselt postitas ranka
                            Aga kas Partys sa ei saa üldse rakebacki aga muidu oleks võimalus saada? Kui jah, siis miks omale rakebacki ei sebi ning aualt -- lase sealt 100% tõenäosega jalga. Kui sa FTP-s oleksid break-even ja Partys 5/10 kergelt beadid ning rakebacki saad 2k, siis ma võtaks FTP. Pole jälginud Prima, Toweri fixed limiti laudu aga kuna nendes tubades on bontsikud suured (koos kaudse rakebackiga võid 60% rakest tagasi saada), siis oleks see sulle kõige magusam variant.

Stars oleks üli hea, kui viitsid palju mängida, sest fixedis tuleb VPP-sid päris kiirelt.
                            Muidu kunagi sai küll mingite diilide abil rakebacki aga mul see acc on sellisel ajal tehtud millal mind ei huvitanuki rakeback :)
                            Partys beatin 5/10 päris hästi.Ja minemeelest on seal 3/6 ja 5/10 tase põhimõtteliselt sama kui ma FTP või starsis läksin 3/6st 5/10 mängima siis tundis nagu teine tera.
                            Ja Ongames olen ka kunagi mängind aga seal päeval pole ühtegi lauda vist.
                            No Pokerstarsis olin supernova teel kuni selleni kui bänni sain.Kardan veits PS taset ka. :-X

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

PS ei ole jah kõige parem lahendus aga seal on vähemalt laudu.

Praegu viskasin TB-le ja pilgu peale ja 6max fixed suht dead. Kuni 1/2-eni on laudu, siis 1 2/4 lauda ning üks 10/20 laud. Nii, et TB-s sul ka midagi teha ei oleks :(

Seepärast ongi minbeti meeste elu nii kibe.

Comment

Working...