Halb BR management

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • variatsioon
    Pokkeritark
    • Nov 2008
    • 5849

Re: Halb BR management

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
    Nii need elukutselised NL25 pelajad tulevadki :D
    :D

Comment

• Aadu
      Õpihimuline Mängur
      • Apr 2009
      • 326

Minu teekond oli selline:
      Nl10 - 10bi
      Nl25 - 20bi
      Nl50 - 25bi
      Nl100 - 30bi

Varsti siis Nl200 & 40bi

Comment

• kmatser
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • May 2010
        • 51

BR ongi pokkeri abc, kui see puudub pole kunagi võimalik edukaks pokkerimängijaks saada, ükskõik mis põhjuseid ka ei otsitaks

Comment

• antnx
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3102

Ei tea mulle meeldib korraliku BR-iga mängida siis pole scared money tunnet ja ohtu, et äkki lähen busti. Nl100 tuleb jälle mingi 15buy in downer siis võtab ikka veits nutuseks. Aga jah br on nii suur kuna tahaks üles liikuda.

Comment

• variatsioon
            Pokkeritark
            • Nov 2008
            • 5849

Algselt postitas kmatser Vaata postitust
            BR ongi pokkeri abc, kui see puudub pole kunagi võimalik edukaks pokkerimängijaks saada, ükskõik mis põhjuseid ka ei otsitaks
            mis sa selle bankroll man teed kui mängida ei oska? :D

Comment

• BuildUp
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2547

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
              mis sa selle bankroll man teed kui mängida ei oska? :D
              True, aga kui pokker on su ainus sissetulek ja bankroll management on vilets, siis mingi hetk tekib ikkagi scared money tunne ja see omakorda mõjutab mängu päris kõvasti.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Kosmonaut Vaata postitust
                Minu arust on see asi küll vastupidi. Mida kõrgemale jõuad, seda ühtlasemaks tase muutub, su edge vastaste suhtes on väiksem ja seega suuremad swingid. Rahalaudades on nii igaljuhul.

BRMi kohta rahalaudades: ise alustasin ka korraliku BRMiga alles NL10, enne seda olin donk ka :D, lihtsalt otsisin sobivat mängu. Tegin igasuguseid erinevaid asju NLHEst STUD/8 välja ja igas formaadis. Aga hea on kohe alguses (ma mõtlen Nl2st alates) hakata jälgima BRMi.
                Jup. Kui sa madalas limiidis võid mängida ainult häid kaarte, sitaks check-foldida. See tähendab, et lähed näiteks all-in kätega millel on pikemas perspektiivis 70%+ equityt siis swingid on suht väikesed. Küll aga pead kõrgemas hakkama rohkem bluffima, flippama jne, sest vastasel juhul lihtsalt sõidetakse sust üle ning kui sel juhul pead pidevalt olem aallinis näiteks 55% equitiga siis swingid on tunduvalt suuremad.

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Haiged nitid koos siin... Cashis 50 buy-ini on pretty much ükskõik mis limiidi jaoks (enne 5000NL) enam kui küll. Alla 100NL-i 30 buy-ini on juba maa ja ilm.

Selle nititsemisega te kaotate raha, sest selle asemel et olla ammu juba 200NL regular ja teenida $5K+ kuus veeretate te 50NL-is sente, sest 2NL-ist peale on vaja olnud 100 buy-ini iga limiidi jaoks enese proovilepanekuks, tõestamiseks vms bullshit.

Tähtis on osata limiitides üles-alla liikuda ja pidevalt nö. "shotte võtta". Kui oled 25NL regular, roll $1500 (30 buy-ini 50NL jaoks), siis miks mitte võtta näiteks 5-buyiniline shot, kaotad $250 ära siis mängid 25NL senikaua kuni on uuesti roll $1500 ja kordad sama protsessi niikaua kuni läbi läheb. Loomulikult on raske algul leppida sellega kui peab uuesti alla liikuma ja topelt vaeva nägema raha teenimiseks, aga seda tuleb õppida ja see on ka osa pokkeri skillist. Long runis toob selline suhtumine kõige rohkem raha sisse.

Comment

• k2snakalle
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2545

vaata selles ongi teema, et kui on olukord kui biidid 25NL limiiti ja pokker kujuneb ühel hetkel ainukeseks sissetuleku allikaks, siis on loogiliselt võttes parem natukene seal biiditavas limiidis mängida. Teenida ja hoida $$$. Siis mingi 4-6kuu elamisraha kõrvale panna ja alles siis proovida nö shotte võtta. Et võtad ntx kaks 5bi shoti kuus 50NL. Ja mõlemal korral failid, siis 25NL saad selle tagasi teenida ning kuu jääb sellega 0-i!
                    Kui seda tagavara elamisraha pole kõrvale pandud, siis kisub küll väga kusiseks kui teenid ainult rakebacki raha endale.
                    Selleks ongi vaja natukene aega seal 25NL kauem tuksuda, et oleks riskivabam shotte 50NL-i võtta.

Seega ei saa öelda, et juba ammu oleksin 200NL regular, äkki olekski..aga kuna elu tahab elamist, siis parem kükitan väiksemas limiidis natukene kauem aega, aga siiski olen kindel, et kui shotid pekki lähevad, siis pole midagi hullu.

See jutt oli nüüd lihtsalt põhjendus, et miks osad mängijad kaua ühes limiidis on. (sealhulgas ka mina. Istun siiani 25NL-s kuigi roll lubaks 100NL-t mängida)
                    Last edited by k2snakalle; 01.06.10, 03:21.

Comment

• Oliverk
                      Moderaator
                      • Nov 2008
                      • 3016

Get a job and move up in poker.

Comment

• variatsioon
                        Pokkeritark
                        • Nov 2008
                        • 5849

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                        Haiged nitid koos siin... Cashis 50 buy-ini on pretty much ükskõik mis limiidi jaoks (enne 5000NL) enam kui küll. Alla 100NL-i 30 buy-ini on juba maa ja ilm.

Selle nititsemisega te kaotate raha, sest selle asemel et olla ammu juba 200NL regular ja teenida $5K+ kuus veeretate te 50NL-is sente, sest 2NL-ist peale on vaja olnud 100 buy-ini iga limiidi jaoks enese proovilepanekuks, tõestamiseks vms bullshit.

Tähtis on osata limiitides üles-alla liikuda ja pidevalt nö. "shotte võtta". Kui oled 25NL regular, roll $1500 (30 buy-ini 50NL jaoks), siis miks mitte võtta näiteks 5-buyiniline shot, kaotad $250 ära siis mängid 25NL senikaua kuni on uuesti roll $1500 ja kordad sama protsessi niikaua kuni läbi läheb. Loomulikult on raske algul leppida sellega kui peab uuesti alla liikuma ja topelt vaeva nägema raha teenimiseks, aga seda tuleb õppida ja see on ka osa pokkeri skillist. Long runis toob selline suhtumine kõige rohkem raha sisse.
                        +1

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                          sry.. aga karm tõde on, et ma ei ole kõige kirkam kriit.. ja enamik tüüpe ei ole kohe andega durrid vms.. seega pigem oleks ettevaatlik ja läheks kindla peale välja, mitte ei donkaks nagu elukutselised gamblerid oma BRi maha... kui ikka biiti ei jaga ja mäng kuidagi läheb käest ära nii, et ise ei märkagi.. ja siis lased madalas limiidis täpselt sama moodi oma kõrgema limiidi shote tagasi... ja jäädki neid shote ja gamblimisi tagais tegema.. imho hullem veel sellest kui shot sitasti läheb.. on see kui alguses shot läheb hästi ja siis ühel hetkel enam uut limiiti ei biidi ja pead uuetsi tagasi vanasse limiiti ronima..
                          Last edited by Rage; 01.06.10, 10:25.

Comment

• variatsioon
                            Pokkeritark
                            • Nov 2008
                            • 5849

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                            sry.. aga karm tõde on, et ma ei ole kõige kirkam kriit.. ja enamik tüüpe ei ole kohe andega durrid vms.. seega pigem oleks ettevaatlik ja läheks kindla peale välja, mitte ei donkaks nagu elukutselised gamblerid oma BRi maha... kui ikka biiti ei jaga ja mäng kuidagi läheb käest ära nii, et ise ei märkagi.. ja siis lased madalas limiidis täpselt sama moodi oma kõrgema limiidi shote tagasi... ja jäädki neid shote ja gamblimisi tagais tegema.. imho hullem veel sellest kui shot sitasti läheb.. on see kui alguses shot läheb hästi ja siis ühel hetkel enam uut limiiti ei biidi ja pead uuetsi tagasi vanasse limiiti ronima..
                            seda küll ja aga siin foorumis on raudselt 10+ inimest kes mass-multitablivad NL2s 100bi br ja winrate on 3BB/100+.

ja ma ei saa aru miks nad ei liigu limiidist üles.
                            siis nad ei saa oma winrate YES threadi postitatada?

Comment

• Karikakar
                              Vana Tegija
                              • Jul 2009
                              • 1235

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
                              seda küll ja aga siin foorumis on raudselt 10+ inimest kes mass-multitablivad NL2s 100bi br ja winrate on 3BB/100+.

ja ma ei saa aru miks nad ei liigu limiidist üles.
                              siis nad ei saa oma winrate YES threadi postitatada?
                              Jess ma ei ole enam üks nendest!

Comment

• Aadu
                                Õpihimuline Mängur
                                • Apr 2009
                                • 326

Algselt postitas antnx Vaata postitust
                                Ei tea mulle meeldib korraliku BR-iga mängida siis pole scared money tunnet ja ohtu, et äkki lähen busti. Nl100 tuleb jälle mingi 15buy in downer siis võtab ikka veits nutuseks. Aga jah br on nii suur kuna tahaks üles liikuda.
                                Scared money ongi mu A game. Tegelikult ma olen veel nii noor, et võiks vabalt paar korda bustomaal käia ja mul oleks ikka ükskõik.

Sellise suhtumisega on küllaltki raske midagi saavutada.

Comment

Working...