Algaja.
Collapse
X
-
-
Re: Algaja.
Ei usu, et palvetamisest ka seal suurt kasu on :D.Algselt postitas R1naldo Vaata postitustkui sa kaotad KK vs Ax pre allin, siis sa mängid hästi, väga hästi. lihtsalt pead palvetama rohkem
Comment
-
Nojah, proovida võib, installisin ära. Soft ei istu üldse, aga elab üle vast.Algselt postitas miksnii Vaata postitustProovi Unibeti freerolle....väiksem field.
// FTPs 7500 inimest $150stes freerollides ja 45 kohta makstakse kinni; unibetis $200, 5k inimesi ja 5 kohta makstakse kinni, erilist vahet polegi, unibetis isegi raskem ju kohati o_O. või siis 10k/50 paid.
Algselt postitas R1naldo Vaata postitustkui sa kaotad KK vs Ax pre allin, siis sa mängid hästi, väga hästi. lihtsalt pead palvetama rohkem
Last edited by hoax; 05.05.10, 19:57.
Comment
-
Ise mängingi viimasel ajal ainult nii freerolle (nii harva kui ma neid veel mängin), aga ette on näidata 10-s koht, 5000 osalejat oli.Algselt postitas variatsioon Vaata postitustimo saab küll freerollidega raha "teenida".
folidid 95% kätest ja ülejäänutega preflop all in.
overlay on olemas nii et raha peaks vaikselt tiksuma.
Comment
-
Praegu unibetis ju mingid 1000eurosed freerollid ka.Algselt postitas hoax Vaata postitustNojah, proovida võib, installisin ära. Soft ei istu üldse, aga elab üle vast.
// FTPs 7500 inimest $150stes freerollides ja 45 kohta makstakse kinni; unibetis $200, 5k inimesi ja 5 kohta makstakse kinni, erilist vahet polegi, unibetis isegi raskem ju kohati o_O. või siis 10k/50 paid.

Comment
-
Mina olen küll omal ajal täitsa freeroll "pro" olnud ja ma arvan, et kui kõik pildid kokku arvutada on prizei ikka mitme tuhande dollari eest
Obv insta maha ka mängitud sel ajal need rollid ulmelaudades, aga point on selles, et kui end parimate "private" freerollidega kurssi viia peaks FTP-ski väga võimalik olema end freerollidest üles mängida.
Näe vaeva ja hunti kasvõi passworde, et väiksemate fieldidega mängida.
....or deposit.
Comment
-
Mitu tuhat on ehk liialdus, aga paar tuhat kindlasti.
aga neid sai ka ikka paar aastat iga päev tehtud
Comment
-
Kui bankroll on mõni kuni mõniteist dollarit, siis soovitan Pokerstarsi 0,25 $ sisseostuga 40 ja 90 mängijaga SNG turniire. Seal ei ole võimalik kaotada, kui neid piisavas koguses mängida.
Olen ise seal korduvalt praktiliselt nullist omale stardiraha teeninud.
ROI üle 70% üle pooleteise tuhande turniiri kohta.
Comment
Comment