Algaja mäng flopis.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • andrus69
    FPP Pro
    • Jan 2010
    • 232

Algaja mäng flopis.

Nii olen enam vähem Trigano baaskursuse algajate materjali läbi töötanud. (Varajasemalt olen mänginud erinevaid turnasid jne ja kokkuvõttes enam vähem nullis , kuid no limit cashi pole enne mänginud).

Äkki keegi viitsib väikese kokkuvõtte või mu küsimustele vastuse/kinnituse anda, et omaksin mingit ideed. mida teha flopis turnis riveris. Saan muidugi aru, et kõik on situatsioonikeskne ja oleneb mitmest tegurist kuid mingit ideed tahaks ikkagi alustuseks. Panen siia kuus olukorda ja omapoolse mõtte. Ehk keegi vaatab üle, kas olen õigel teel ja kui viitsib natuke korrigeerida või juhatada õigele teele. Samuti oleks küsimus, kui palju ikkagi umbes bettida üldjuhul nendes olukordades?

1) Olin enne floppi raisija ja ei taba floppi ja floppi on vaatamas 1-2 mängijat. Teen igal juhul beti? Kui sellega tullakse kaasa ja turnist abi ei tule ja flopi ja mängijate statsi järgi võiks arvata, et neil võib olla parem käsi kui mul, siis edasi ei panusta ja nende panuste peale fold kui abi ei tule?

2) Olin enne floppi raisija ja ei taba floppi ja floppi vaatamas on 3 või rohkem mängijat. Beti ei tee kuna suure tõenäosusega võis kellegil flopis abi olla ja beti peale fold, kui just pole bet selline, et tasuks mingit tõmmet taga ajada?

3) Olin enne floppi raisija ja taban floppi, kuid pole nuts, siis teen igal juhul beti?
    Kui tuleb kaasa 1 callija ja Kui turn ei aidanud mingit tõmmet, mis võiks flopi järgi olla, siis turnis panustan veel ?

4) Olin enne floppi raisija ja taban floppi ja hetkel nuts käes, kuid võimalik tõmme võib tuua parema käe kellegile. Suur bet? Kui tullakse kaasa ja turnis endiselt nuts siis allinn?

5) Keegi teine raisis enne floppi ja minult call. Floppi ei taba, siis ise ei beti ja beti peale fold, kui pole oddse tõmbe callmisieks

6) Keegi teine raisis enne floppi ja minult call. Taban floppi ja kui nuts siis callin beti või betin ise ja turnis kui midagi ohtlikumaks ei muutu siis bet.
  • Jennifer
    Pokkerihai
    • Dec 2009
    • 1503

Re: Algaja mäng flopis.

Need on sellised küsimused, millele sa leiad kindlalt ka ise vastuse kui mängid.
    Need tulevad kogemusega.

Comment

• andrus69
      FPP Pro
      • Jan 2010
      • 232

Seda jah, kuid kuna midagi pean ju flopis ja turnis ka koheselt tegema, siis teen praegu kuiva trenni ja mõtlen seda läbi :)

Comment

• taipupole
        Lõpuboss
        • Oct 2008
        • 2181

Internet ja eriti 2+2 on infost punnis. Ainult mine ja loe.

Comment

• andrus69
          FPP Pro
          • Jan 2010
          • 232

Aitäh.

Paneme siis teema lukku, kuna teema on pointless nagu ma aru saan ja vastused mu küsimustele on kusagil internetis olemas. Küll esmapilgul ma ei leidnud algajatele siit foorumist ja artiklitest konkreetsemalt selle teema kohta vajalikku infot ja baaskursus algajatele teine osa pole veel üleval.
          Eks leian katseeksitusmeetodil ise kas minu mõtted on õiged või googeldan siis põhjalikumalt :)
          Kui keegi oskab juhatada õigele artiklile või teemale siis olen tänulik igatahes.

Comment

• rahvavaenlane
            Klubi Liige
            • Dec 2009
            • 3040

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
            Internet ja eriti 2+2 on infost punnis. Ainult mine ja loe.

veider, mulle jäi algselt mulje, et see foorum on ka selle jaoks tehtud et algajad siit abi saaks. aga nüüd tundub, et loodi selle jaoks, et prod siin omavalel leveldada saaks.

Comment

• mkva
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 1972

Ära minu öeldud väga tõsiselt võta, aga ehk saad midagi.
              Minu mõtted nende koha pealt.

1. Nagu tead, üldjuhul määrab kõik mida sa tead enda vastaste kohta ja kuidas nad nad käituvad mängus. Ehk teed paljud otsused kogutud ingormatsiooni põhjal. Sams oleneb ka palju boardist, ehk mis kaart parasjagu lauale tuleb.
              --
              Nüüd sa raisisid preflop ja said 1-2 mängijat endaga flopi vaatama, mis on väga hea, sest mida vähem mängijaid näevad flopi seda parem (?) Nüüd sa ju proovid koheselt panna oma vastased mingile rangele ja mõelda mis neil väiks käes olla.
              Järgmine asi on positsioon. Kui sa flopis oled esimene kes peab reageerima ja sa arvad, et vastased võisid missida siis sa teed kindlasti cbeti, kui aga sa missisid flopi täielikuld ja arvad, et vastane võis midagi sealt hitida siis ma checkin üldjuhul. Nüüd aga kui sa oled viimane kes peab reageerima üks või mõlemad vastased checkisid sinuni siis sa võid proovida sealsamas poti maha võta(kui sul just ei ole mingeid notesid vastase kohta, et ta chekc-raiseb sind)

See kõik on ikkagi nii *Olukorrast olenev ja kindlaks määrata midagi nii ei saa.

2. Jälle oleneb positsioonist ja muidugi jah, nagu sa mainisid. Kui sulle antakse võimalus odavalt järgmist kaarti näha ja oddsid selleks õiged ja, kui sa arvad, et turni kaart või improveda su kätt siis callida.

3. Ilmselgelt. Kui flop on drawine aga turn midagi hullemaks ei teinud siis sa ei taha ju anda odavat riveri kaarti vastasele, et tal oleks võimalus midagi kokku saada.

4. Ma ei oska sellele optimaalselt vastata.

5. Jah.

6. Jälle oleneb kõik vastasest ja boardist ja kas vastane võis midagi hitida jne.
              Kui mul nuts siis ma pigem ikka check raisen. Turnil on väga palju võimalus. Ja kõik oleneb palju sa vastast tead ja kuidas ta võib käituda. Sa võid seal ise betida,check-raiseda,check-shoveda,check-callida.. kõik oleneb ikkagi ju sellest mis plaanid sul on riveril, ja kui sa tõesti oled kindel, et sul nuts siis sa tahad ikkagi vastaselt saada ju võimalikult palju kätte.
              Aga nagu targad onud räägivad siis micro limiitides ei ole mõted fäänsi playd teha ja trikitada vms. Mängida lohtsalt straightforward mängu.

Aga need olid minu mõtted.

E: (kiiruga kirjutasin ja vabandan, kui kirjavead sees.)

Comment

• andrus69
                FPP Pro
                • Jan 2010
                • 232

Suured tänud kaasa mõtlemise eest ja enda arvamuse avaldamise eest mkva!

Seda ma mõistan muidugi, et kõik oleneb olukorrast ja vastastest ja millest iganes veel, kuid mingi idee esialgu, millest lähtuda ja vastavalt siis arenema hakata oleks ikka vaja ja selleks siin natuke enda mõtteid mõlgutangi ja sain ühe inimese mõtted sellel teemal:)

Comment

• tdx
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 768

http://forumserver.twoplustwo.com/69...hreads-430489/

Loe sealt C-bettimise sektsiooni.

Comment

• Ämmapets
                    Jube Noob
                    • Oct 2009
                    • 171

Algselt postitas andrus69 Vaata postitust
                    Nii olen enam vähem Trigano baaskursuse algajate materjali läbi töötanud. (Varajasemalt olen mänginud erinevaid turnasid jne ja kokkuvõttes enam vähem nullis , kuid no limit cashi pole enne mänginud).

Äkki keegi viitsib väikese kokkuvõtte või mu küsimustele vastuse/kinnituse anda, et omaksin mingit ideed. mida teha flopis turnis riveris. Saan muidugi aru, et kõik on situatsioonikeskne ja oleneb mitmest tegurist kuid mingit ideed tahaks ikkagi alustuseks. Panen siia kuus olukorda ja omapoolse mõtte. Ehk keegi vaatab üle, kas olen õigel teel ja kui viitsib natuke korrigeerida või juhatada õigele teele. Samuti oleks küsimus, kui palju ikkagi umbes bettida üldjuhul nendes olukordades?

1) Olin enne floppi raisija ja ei taba floppi ja floppi on vaatamas 1-2 mängijat. Teen igal juhul beti? Kui sellega tullakse kaasa ja turnist abi ei tule ja flopi ja mängijate statsi järgi võiks arvata, et neil võib olla parem käsi kui mul, siis edasi ei panusta ja nende panuste peale fold kui abi ei tule?

2) Olin enne floppi raisija ja ei taba floppi ja floppi vaatamas on 3 või rohkem mängijat. Beti ei tee kuna suure tõenäosusega võis kellegil flopis abi olla ja beti peale fold, kui just pole bet selline, et tasuks mingit tõmmet taga ajada?

3) Olin enne floppi raisija ja taban floppi, kuid pole nuts, siis teen igal juhul beti?
                    Kui tuleb kaasa 1 callija ja Kui turn ei aidanud mingit tõmmet, mis võiks flopi järgi olla, siis turnis panustan veel ?

4) Olin enne floppi raisija ja taban floppi ja hetkel nuts käes, kuid võimalik tõmme võib tuua parema käe kellegile. Suur bet? Kui tullakse kaasa ja turnis endiselt nuts siis allinn?

5) Keegi teine raisis enne floppi ja minult call. Floppi ei taba, siis ise ei beti ja beti peale fold, kui pole oddse tõmbe callmisieks

6) Keegi teine raisis enne floppi ja minult call. Taban floppi ja kui nuts siis callin beti või betin ise ja turnis kui midagi ohtlikumaks ei muutu siis bet.
                    Üldiselt oled asjast õieti aru saanud. Muidugi oleneb kõik su vastastest, boardist, stäkkidest ja paljudest teistest asjadest ka. Ja fancyplay kohta micros niipalju, et täieliku nutsiga (nt nelik), mida tõenäosus showdownil beatida on nullilähedane, tasub ikka slowplayda, et hoida vastaseid potis ja lasta neil hittida midagi, et käest võimalikult suurt valuet saada.

Comment

• Poku
                      Bännitud
                      • Mar 2010
                      • 295

Algselt postitas andrus69 Vaata postitust

Jah oled asjadest põhimõtteliselt õigesti aru saanud, mõne punkti korral lisaks natukene edasi mõtlemiseks:
                      1) Ühe mängija puhul alati uuesti bet (eestikeeles jätkupanud, ingl. cbet), kahe mängija puhul tõmmete rohke flopi puhul mikros ma isegi checkiks kui pihta ei saa ja endal tõmbeid pole. Mikros meeldib väga kõigile tõmbeid mängija ja nad ei foldi neid käsi, 2he vastase korral on suurem tõenäosus et kellegil tõmme on.
                      2)correct
                      3)correct, aga ära panusta turnis liiga suurelt, piisavalt, et raise korral saaksid vajadusel foldida.
                      4)flopis pot size bet ja turnis ära pane kohe all-inn, mõtle alati mis neil olla võiks ja kui palju nad võiksid ära callida.
                      5)correct
                      6)correct
                      Mida öelda tahtsin on see, et alati oleneb sinu käitumine ka väga palju positsioonist ja vastase stäki suurusest ning vastasest.
                      Ühe kiire näitena, sul on nuts käes, vastas supper aggro mingi tõmmete või nõrga asjaga, siis ei tasu teha niisuurt panust et ta all-in peaks panema, vaid tuleks panna selline panus, et ta saaks sind raiseda suurelt. Supper aggrod ei taha enda käsi maha panna ja nad tahavad bluffida, neile tuleb see võimalus anda, kui teed liialt suure panuse, siis ta ei saa bluffida ja võib foldida.
                      Muidu oled suht kenasti põhitõed selgeks saanud ja hakka neid korrigeerima vastavalt tehtud märkmetele vastaste kohta, situatsioonile, vastastele ja positsioonile.
                      Kui oled tõmbe peal ja kõik checkinud ees, siis tihti on nt kasulik ise bet teha, et saada foldima eelnevad ja ilma käeta pank maha võtta flopis juba, aga beti suurus niisuur et sul oleks samas ka piisavad oddsid olemas jne.

Ja viimasele vastusele vastaks niipalju, et tõmmete rohkel boardil tasuks ikka absoluutse nutsiga valuet võtta. Kui ta seda riveriks kokku ei saa siis folditakse ja sa ei saa midagi. Täiesti kuival boardil jah ehk slowplay kasulik, kuid kui sul on maja või nelik, see eelab et maas on vähemalt paar, seega ei saa selline board täiesti kui olla.
                      Last edited by Poku; 15.03.10, 02:49.

Comment

• andrus69
                        FPP Pro
                        • Jan 2010
                        • 232

Tänud. Uurin natuke veel netist ja proovin vaikselt katsetama hakata.

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

Minuarust on pea võimatu nendele vastata..
                          Sai saa ju mängida nagu robot.
                          Sul on üldjuhul oma mängustiil ja kuskil pole kirjutatud, mida tegema peab kui sul teatud hand ja teatud board.
                          Kui sul nuts siis ära slowplayga liiale mine, sest kui juhtumisi checkid riverini, võib su nuts ära drawitud olla või siis pot on liiga väike, et mingit valuet võtta.
                          Aga ilmselge, et mitu inimest potis ja sai hittinud, siis natuke optimistlik minna ja loota, et kõik foldivad.

Comment

Working...