Very low Fixed limit kasumlikkus?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • olavike
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1269

Re: Very low Fixed limit kasumlikkus?

FL200 pole enam very low limit ka :)

Comment

• sorm
      Pokkerihai
      • May 2009
      • 1511

Algselt postitas olavike Vaata postitust
      FL200 pole enam very low limit ka :)
      Mis on FL200? 1/2 pimedatega? Fixed Limit kutsutakse võimalike panuste suuruse järgi. Fixed 1/2 näiteks on pimedad 0,5/1 ja betid siis vastavalt 1 või 2.

Kui satute mingit kirjandust lugema, siis seal on Low Limit kuni 3/6 (5/10), middle on kuni 15/30 ja high 100/200.

0,02/0,04 on microlimit :)

Comment

• qjet
        Grinder
        • Apr 2009
        • 806

ma proovisin ka 1/2 pärast 10 kätt panin kinni. liiga retarded minu jaoks

Comment

• olavike
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1269

Algselt postitas qjet Vaata postitust
          ma proovisin ka 1/2 pärast 10 kätt panin kinni. liiga retarded minu jaoks
          Kiire töö, kui 10 käega juba aru saad, kas on sobiv või mitte

Comment

• Kosmonaut
            Grinder
            • Feb 2010
            • 584

Ise FLi ei ole mänginud, sõber aga pelas seda umbes aasta. Jõudis lõpuks 10/20 mängima.
            Fixis on asi see, et su edge fishi suhtes pole väga suur. See tähendab esiteks suuremat variance (fixi variance on tõesti legendaarne :P), teiseks on fishe rohkem: nad tunnevad, et oskavad mängida (raha kaob aeglasemalt).
            Fixi eeliseks on see, et saad alguses kiiresti norm taseme mängu selgeks aga et kõrgetel (keskmistel) limiitidel mängida, peab ikka väga palju vaeva nägema (rohkem kui NL siis). Lisaks muidugi rake genereerimine - igasugused bonused jms tiksuvad iseenesest lahti.
            Ja loomulikult saab fixiga palju raha teenida: pokerstrategys on küllaga tüüpe, kes ikka väga palju teenivad. Samas tean sealt ka küllalt mängijaid, kes on NLi üle tulnud erinevatel põhjustel (kaasa arvatud mu sõber) , ja ma räägin võitvatest midstakes mängijatest.

Comment

• cutoff
              Jube Noob
              • Jan 2010
              • 106

Mängisin 2500 kätt FL100 ja FL200 ja ikka ei sobinud mulle. KK ja AA kräkiti mul stabiilselt ära ja ok poti sain siis kui hittisin neliku, tekkis tunne et set pole midagi väärt. Läksin tagasi NL-i ja kiiresti võitsin 100 taalase poti. Minu arvates FL ikka superkannatlikkusega mängijatele, respekt neile

Comment

Working...