Kumb valida? Hind sama ja nägin ka, et võimalik kasutada 2-l arvutil, keegi sooviks osta koos minuga?
PockerTracker või HEM?
Collapse
X
-
-
Re: PockerTracker või HEM?
Miks siis isegi, kui hetkel ei mängi üle 100k kuus peaks võtma PT? Mõne kuu pärast mängib äkki juba üle 100k..Algselt postitas variatsioon Vaata postitustPT
HEM siis kui mängid üle 100k käe kuus
Comment
-
99%+ inimestest ei hakka kunagi üle 100k käe kuus mängimaAlgselt postitas mkva Vaata postitustMiks siis isegi, kui hetkel ei mängi üle 100k kuus peaks võtma PT? Mõne kuu pärast mängib äkki juba üle 100k..
ei oska öelda.. tundus kuidagi et HEM rohkem sellistele mängijatele.Algselt postitas speedi Vaata postitustMul siuke küss, et miks siis HEM kui üle 100k käe kuus?
aga OP proovi mõlema programmi free trial ära ja siis otsusta kumb rohkem meeldib.
Comment
-
PT3 oli?Algselt postitas mkva Vaata postitustIgatahes mul oli kunagi PT trial ja nüüd HEM ja elusees ei vahetaks PT vastu tagasi sest ..no ma ei tea, see sakkis
mis siis sakkis?
Comment
-
Algselt postitas variatsioon Vaata postitustPT3 oli?
mis siis sakkis?
PT3 jah. Vb selle trialiga oli ainult minul probleeme, aga tihti ta jooksis kokku, ei joonistanud korralikult graafikuid ja no lõppus ta kuvas mul veel terve laua avatult statte täis nii, et ma lauda ei näinudki
Ei tea millest see tulenes, aga kui see kõik kõrvale jätta siis lihtsalt mul ei olnud teda mugav kasutada, erinevalt HEMist.
Comment
-
Milleks reinstall, aitab ka kui teeb Service'ile restardi :)Algselt postitas nomerlot Vaata postitustveits ebastabiilne on ta raibe küll, just postgreSQL, pidevalt pean reinstalli tegema.
Mina igatahes eelistan HEMi :)
Ei oska absoluutselt mitte millegi üle kurta.
Comment
-
Ei aita kusjuures, see oli esimene asi, mis ma alguses proovisin.Algselt postitas olavike Vaata postitustMilleks reinstall, aitab ka kui teeb Service'ile restardi :)
Mina igatahes eelistan HEMi :)
Ei oska absoluutselt mitte millegi üle kurta.
Nüüd kui PT käivitades uimama jääb, siis juba enne veateate ilmumist ma otsin juba add/remove välja, et mitte aega raisata, seljaaju tasandil toimiv protsess juba.
Comment
Comment