millises toas alustada

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • olavike
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1269

Re: millises toas alustada

No algajale Starsi küll soovitada ei maksa.
    Just sellel põhjusel, et rakeback puudub.
    Õppimiseks on ikka hea selline koht vaadata, kus väike raha tagasi ka tiksub, isegi kui kaotad.

Comment

• levis
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1557

Mina soovitan alustamiseks Everesti tuba. Seal väga hea esimese deposiidi boonus, madalatel limiitidel fishe lademetes ning soft on tegelt üsna kiire ja igati ok. Ainult et kui boonus on vabastatud, siis tasub edasi kaaluda, kas on üldse mõtet seal jätkata. Samas tasub ka hoolikalt kaaluda, kas liituda läbi holdemmanager.com, et saada "tasuta" HEM või läbi mõne teise saidi, kus pakutakse ka hiljem pisikesi pidevaid boonuseid, mis võivad vabalt kaaluda "tasuta" HEM saamise üle.

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

Algselt postitas olavike Vaata postitust
        No algajale Starsi küll soovitada ei maksa.
        Just sellel põhjusel, et rakeback puudub.
        Õppimiseks on ikka hea selline koht vaadata, kus väike raha tagasi ka tiksub, isegi kui kaotad.
        Kui sa oled algaja ja mängid näiteks Triobetis microlimiite, siis sa ei genereeri enivei niipalju reiki, et rakebacki saada. Mina vähemalt küll ei saanud.

Comment

• ActionJackson
          FPP Pro
          • Jan 2009
          • 231

Stars on hea koht alustamiseks. Rackebacki nagunii micros ei tooda aga seal on vähemalt mängijaid suht suvalisel kellaajal piisavalt mistahes maitsele. Soft on ka mõngel.

Comment

• nomerlot
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 2233

Algselt postitas ActionJackson Vaata postitust
            Stars on hea koht alustamiseks. Rackebacki nagunii micros ei tooda aga seal on vähemalt mängijaid suht suvalisel kellaajal piisavalt mistahes maitsele. Soft on ka mõngel.
            +1 peale lühikest Trio-perioodi läksin Starsi ja ei kahetse. Kui First Deposit Bonus lahti mängitud, siis võib ju uuesti ringi vaadata, kus paremad diilid.

Comment

• k2snakalle
              Pokkerihai
              • Dec 2008
              • 2545

ise mängisin kunagi trios nl4-ja... rakeback oli 0, sest lihtsalt raske on 100$ raket seal genereerida ja arvan, et ka nl10-s kui lasta mingi 4-jal laual alguses.

Ja no stari ülimagus 600$ first deposti boonus. Minu arust pole mõtet küll sinna kohe pappi kanda. Mina sain oma esimese rolli starsi buddy trasferi kaudu ja hakkasin nl5-te taguma. Kuna nüüd olen juba nl25-s tänu suurele jumalale ja õpetajale (pastilaa), siis nüüd on mõtet see 600$ depo teha ja see täielikult vabastada.
              Väikese volüümiga (mängu õppides) on ikka väga raske see boonus ära vabastada. Kuigi jah 6kuud on aega, aga samas 600$ alustusroll võib algajal kiusatust tekitada +alati pole võimalust see papp sinna kanda.

Comment

• variatsioon
                Pokkeritark
                • Nov 2008
                • 5849

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
                Aga millist hindad kõige paremaks? (kui stars, siis teine koht palun :) )
                PS/FTP :)

Comment

• nomerlot
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 2233

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
                  ise mängisin kunagi trios nl4-ja... rakeback oli 0, sest lihtsalt raske on 100$ raket seal genereerida ja arvan, et ka nl10-s kui lasta mingi 4-jal laual alguses.

Ja no stari ülimagus 600$ first deposti boonus. Minu arust pole mõtet küll sinna kohe pappi kanda. Mina sain oma esimese rolli starsi buddy trasferi kaudu ja hakkasin nl5-te taguma. Kuna nüüd olen juba nl25-s tänu suurele jumalale ja õpetajale (pastilaa), siis nüüd on mõtet see 600$ depo teha ja see täielikult vabastada.
                  Väikese volüümiga (mängu õppides) on ikka väga raske see boonus ära vabastada. Kuigi jah 6kuud on aega, aga samas 600$ alustusroll võib algajal kiusatust tekitada +alati pole võimalust see papp sinna kanda.
                  algajal on 600$ boonust päris raske ükstapuha mis toas lahti mängida, selles suhtes ei ole vahet, arvan.

Comment

• k2snakalle
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2545

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                    algajal on 600$ boonust päris raske ükstapuha mis toas lahti mängida, selles suhtes ei ole vahet, arvan.
                    Ei no seda muidugi, ma lihtsalt tõin näite, et kuidas oleks parem 600$ boonus vabastada :)

Comment

Working...