millises toas alustada

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • paulmae
    Räme Fish
    • Feb 2010
    • 2

millises toas alustada

Tere.

Olen algaja pokkeri mängija. Olen lugenud nüüd 2 nädalat kirjandust ja Full tiltis mängisin maha oma esimesed 70$. Sai muretsetud ka selline programm nagu pokker office. Nüüd peale pikkasid teooria õpinguid tunnen, et võiks proovida uuesti mängu. Kuid küsimus selline, et kas peaksin valima mõne toa kus saaksin kasutada pokker officit või võiksin ka proovida cake poker toas kus ei saa kasutada hud progesid? Miks just cake aga sellepärast, et sealt saaksin racepaki ja poonust. Teistes lihtsamates tubades nagu party ja pacific sai kunagi lollipeaga ruttu konto avatud ja nüüd pole mingit poonust sealt enam saada. Muidugi on veel teisi tubasid, aga äkki peaks harjutama just enne ise mängijaid hindama? Kas peaks alustama kohe näiteks 4 lauaga või algul võib ka 1 ga.

Kas pokker office on palju kehvem kui holdem manager algajale?

Jutt sai segane, kuid ehk saate anda soovitusi. Tänud.
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: millises toas alustada

Ei tee mingid poker officed ega holdem managerid kellestki võitvat mängijat, jää keskenduma mänguteooria õppimisele ja küll tulemused paranevad.

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

ma vist alustasid ka POiga.. solid programm.
      ürita võimalikult vähe lauda mängida ja võimalikult palju õppida.
      imo stars on selleks ideaalne koht!

Comment

• Ski
        Julm Donk
        • Feb 2010
        • 97

Kindlasti ära võta rohkem laudu, kui sa jälgida suudad. Mina alustasin 2 lauaga ja harjudes võtsin juurde. Alguses kindlasti üle 4 ei soovita, vbl 4 isegi liiga palju, oleneb sust endast tglt. Caket ära võta, kuna imo algajal on HEMist ja laadsetest progedest ikkagi väga palju abi.

Comment

• paulmae
          Räme Fish
          • Feb 2010
          • 2

Netis oleva eestikeelse teooria olen kõik läbi käinud. Hetkel siis kordan Ranka tabelit (oli vist Ranka). Soetasin ka ühe ingliskeelse pokkeri raamatu ja sellega poolepeal. Vaatasin siin foorumis üleval olnud videot kus keegi mängis 12 lauda. Kas pot odside jälgimine pole siis nii oluline? Sedasi lihtsalt ei jõua ju jälgida neid.

Comment

• Toots_x
            Õpihimuline Mängur
            • Sep 2009
            • 320

Algselt postitas paulmae Vaata postitust
            Sedasi lihtsalt ei jõua ju jälgida neid.
            Mingil hetkel muutub kõige "arvutamine" automaatsemaks, tunned ära sarnaseid olukordi etc.

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

Tule pacificusse!
              Mängu 2-4 lauda korraga, kui beadid, siis võta rohkem laudu ette!
              Pacificu mängijate tase on kohutav! Kui soovid pacificusse mängima minna, võta minuga ühendust !!!!!

Comment

• k2snakalle
                Pokkerihai
                • Dec 2008
                • 2545

kui pokkeriga tõsiselt tegelema plaanid hakata, siis mina soovitan siiski starsi...võib öelda, et seal on ikka kõvem tase kui mujal. Ja kui õpid hea tasemega mängu biitima (noh fish on fish) siis on palju kergem mujal pappi kokku kraamida.
                Õpid pacificus mängima ja fishidele teed vabalt tuule alla, aga siis lähed kuskile mujale ja saad regside käest nagu tuppa si**unud kass.
                Kui plaan vaid raha kokku kraamida alguses ja mäng poolenisti selgeks saada, siis anna pacificus minna.
                Mina lähtun selle järgi, et raske õppustel-kerge lahingus. Lahing alles algab siis kui starsist ise ära kolin, kuskile väga fishisesse tuppa.

Comment

• Keiss
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1592

U-ni-bet!!!

Comment

• k2snakalle
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2545

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
                    U-ni-bet!!!
                    ootaks kindlasti ka põhjendust. Mingi aeg ikka starsist ära kolida- kuu/kahe pärast ja siis ei tea kohe üldse, mis tuba valida.. FTP 600$ boonus tundub muidugi ahvatlev :)

Comment

• flipmachine
                      Pokkerihai
                      • Jul 2009
                      • 1857

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
                      ootaks kindlasti ka põhjendust. Mingi aeg ikka starsist ära kolida- kuu/kahe pärast ja siis ei tea kohe üldse, mis tuba valida.. FTP 600$ boonus tundub muidugi ahvatlev :)
                      Unibetis on algajal hea, sest näitab ära, mis kätt sa parasjagu käes hoiad ..ala 2 paari, rida ja mängijad on ka puuga pähe saanud. Turniiridel (kuni 10€ ) ei ole taset olemas .. Softi pean mina nutsiks, sest see on nii ilus lihtsalt. Rakebacki ei saa, aga ega seda micros eriti tulegi ,see eest saad VIP koguda, millega neid übernutse turkasid teha. Super lihtsalt ..ise ka varsti kannan väikese rolli sinna, et saaks taas seal koduses õhkkonnas mängida :)

Comment

• variatsioon
                        Pokkeritark
                        • Nov 2008
                        • 5849

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
                        Unibetis on algajal hea, sest näitab ära, mis kätt sa parasjagu käes hoiad ..ala 2 paari, rida ja mängijad on ka puuga pähe saanud. Turniiridel (kuni 10€ ) ei ole taset olemas .. Softi pean mina nutsiks, sest see on nii ilus lihtsalt. Rakebacki ei saa, aga ega seda micros eriti tulegi ,see eest saad VIP koguda, millega neid übernutse turkasid teha. Super lihtsalt ..ise ka varsti kannan väikese rolli sinna, et saaks taas seal koduses õhkkonnas mängida :)
                        olen mänginud ca 20 erinevas ruumis ja unibet on kindlasti kõige halvem neist.

Comment

• olavike
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1269

Unibetis on kindlasti kõige kehvem klienditeenindus ja kõige aeglasem igasuguste probleemide lahendamise protsess.
                          Kui mõni Prima tuba valida, siis kindlasti Triobet.

Comment

• k2snakalle
                            Pokkerihai
                            • Dec 2008
                            • 2545

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
                            olen mänginud ca 20 erinevas ruumis ja unibet on kindlasti kõige halvem neist.
                            Aga millist hindad kõige paremaks? (kui stars, siis teine koht palun :) )

Comment

• adam_q
                              Vana Tegija
                              • Feb 2009
                              • 1453

miks teha algajale asja raskeks? eniveis on peatselt üks valik vaid ju.

Comment

Working...