All in küssa

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Muckyourcards
    Õpihimuline Mängur
    • Dec 2009
    • 352

Re: All in küssa

Algselt postitas mcbethk Vaata postitust
    Ehh, ma küll pole MTT mängija, aga siiski ei saa imo seda sellise nurga alt vaadata. Kui sa oled QQ-ga tema rangest eest siis on +EV ja nii ongi, ka long termis. Ise ütled, et ei räägi 1 turna perspektiivis ja siis ütled, et kui seda turniiri võita tahad tuleb äkki foldida sest tal on nt. KK.. Ma saan aru küll mida sa mõtled aga ei oska hästi väljendada end. Keegi MTT kunn võiks oma arvamust avaldada.
    Kui sa cashi mängija, siis sa ei tea millest sa räägid.
    Cashis loomulikult call-iks kuna sa saad kaotada ainult BI, aga turnal jääb sul selle calliga vb 50 BI saamatta või rohkemgi

Comment

• mcbethk
      Bännitud
      • Oct 2008
      • 687

Ise küsid ise vastad. Kui sa tead, et saad flipi või oled taga otsusta siis ise kas tahad flipata v mitte, obv on mitte flipata mõtekam kui sead ohtu kogu oma stäki. Shortidega vastupidi. Ei usu et sellist artiklit on. Pmst ei ole siin midagi erilist ju arutada? Väljenda ennast järgminekord kohe selgemalt :)

Comment

• mcbethk
        Bännitud
        • Oct 2008
        • 687

Algselt postitas Muckyourcards Vaata postitust
        Kui sa cashi mängija, siis sa ei tea millest sa räägid.
        Cashis loomulikult call-iks kuna sa saad kaotada ainult BI, aga turnal jääb sul selle calliga vb 50 BI saamatta või rohkemgi
        Ma ei saa üldse aru milles siin probleem on? Kui oled tema rangest ees siis callid kui ei/või arvad et saad flipi siis fold, ongi kogu moos ju?

Comment

• cutoff
          Jube Noob
          • Jan 2010
          • 106

Hea, et tuleb välja ka minu teooria jagajaid ehk mängijaid, kes ei taha turnal minna flipi peale. Näites toodud QQ-ga shovemise kohta...ei tahax vastasel näha kindlasti KK ja AA ja samuti mitte AK ehk kahte ülekaarti. See oli küll turna lõpu kohta aga, et lõppu jõuda selleks thtipeale alguses mitmete mängijate vastu vaja foldida AA, mida oligi vaja tõestada :)

Comment

• Platinum
            FPP Pro
            • Jan 2010
            • 248

lahe teema!
            Tegemist küll rahalauaga aga jutt samasugune passiivne.

NL20
            Dealer >> (Hand# 145250329) golpher65 won $0.70, didn't show hand
            golpher65 >> hate aa
            MRCUTTS >> dificult to get max
            golpher65 >> lose lots with them'
            MRCUTTS >> yup
            golpher65 >> big raise and take the pot
            golpher65 >> i'm happy with that
            MRCUTTS >> win small lose big
            golpher65 >> better to win 60 cents than lose 20 dollars
            MRCUTTS >> yup

Ei oskagi kommenteerida.
            Turniiril ma ei foldi ka siis kui kasvõi 3 on all in enne mind. Ma ju olen ees ja võita on niiiii palju:D

Comment

• SALMOSA
              Julm Donk
              • Mar 2010
              • 48

Algselt postitas Silguniisk Vaata postitust
              Turna algfaasis. Mul HEM olemas aga ei oska kasutada :D
              Turniiri algfaasis oleks küsitav callimine kõigi nende kaartidega. Oleneb mis buy-in turniir on ja mängijatest endast.
              Selleks, et turniiri algfaasis shoveda peab sul olema mingisugunegi teadmine mängija käe ulatusest. Kas siis oled eelnevalt kokku sattunud lauas ja on mingi note, read vms.
              Kui re-buy turniir siis AQ AK kindlasti lükkaks sisse. Aga kui kaalul midagi enamat ja re-buyd ei ole siis pigem oleks kannatlik.
              Kui mängijatel on mingisugunegi teadmine pokkerist siis nad ei viska oma stacki sisse ilma tõsise käeta.

Comment

• Fielmann
                Räme Fish
                • Feb 2010
                • 9

Algselt postitas mcbethk
                Keegi MTT kunn võiks oma arvamust avaldada.
                Hea küll.

Algselt postitas mcbethk
                Kui sa oled QQ-ga tema rangest eest siis on +EV ja nii ongi, ka long termis. [...] Kui oled tema rangest ees siis callid kui ei/või arvad et saad flipi siis fold, ongi kogu moos ju?
                Nii lihtne see paraku pole. Turniiril, kus auhinnalisi kohti on rohkem kui üks, on iga järgmine chip väärt vähem kui eelmine. 1000 chipi kaotamisest on rohkem kahju kui 1000 chipi võitmisest on kasu.

Algselt postitas mcbethk
                V ma ei saa hästi aru mida sa praegu mõtled, sa mängid ju võidu peale right? mitte et 20$ rohkem saada..
                Algselt postitas Toots_x
                Nagu mcbethk ütles, Su eesmärk peaks olema ju võit, mitte lihtsalt ujuda 5 kohta ülespoole
                Ei. Eesmärk ei ole turniir võita, vaid teha otsus, mis tooks pikas perspektiivis kõige rohkem raha.

Algselt postitas Muckyourcards
                Ütleme et turnal on 21 mängijat alles jäänud.
                Ütleme et et 25-29 said 35$ ja 21-25 said 40$, 20- 24 saavad 50$ aga 16-20 saavad juba 80$.
                Kuidas sellises olukorras QQ mängida sul on veits üle keskmise ja suurem stack lükkab PF all-in?
                See sõltub eelkõige järgmistest faktoritest:
                1) Sinu vastase range;
                2) Sinu ja tema stacki suurus („veits üle keskmise“ ja „suurem“ ei ole piisavalt täpne määratlus);
                3) Sinu positsioon, sinust vasakule jäävate mängijate stackide suurused ja nende calling range’id;
                4) Auhindade struktuur (praegune kirjeldus on sogane + kohad 1-15 on samuti väga olulised)
                Üldiselt oled sa selles mõttes õiges teel, et sa peaksid callima väga tightilt. Olukorras, kus sul on suur stack ja vastasel on veel suurem stack, toimub kumuleeruvate chippide väärtuse kaotamine, millele eelnevalt viitasin, äärmiselt järsult.

Kui AK on vastas, mis tõenäoliselt ka on või kõrgem pocket
                Sõltub, milline mängija ta on ja mis seis lauas parasjagu täpselt valitseb, aga üldiselt arvan, et kuskil 95% juhtudest on {QQ+, AK} siiski kaugelt liiga kitsas range.

( Miks peaks peaks tugevalt ülekeskmise stackiga tüüp tuimalt all in preflop lükkama, kui niivähe mängijaid alles?)
                Sest tal on (põhjustel, mida nii mina kui sina oleme välja toonud) äärmiselt suur fold equity. Kui sa foldid QQ, siis järelikult foldid sa umbes 99% juhtudest. Ka teised mängijad ei julge callida, vaid loodavad, sõrm suus, 5 kohta ülespoole ronida. Niisuguses olukorras peaks hea mängija, kellel on suur stack lükkama all-in äärmiselt laia range’iga (pidades muidugi silmas positsiooni, vastaste täpseid stacke ja callinge range’e).
                Kokkuvõttes: kui ei ole põhjust arvata, et vastane on über-nit ja/või ei ole tegemist tõeliselt ekstreemse stack-size/prize ladder situatsiooniga, on QQ foldimine siin viga.

Mida rohkem sa selle ajajooksul stackide peale flippad seda suurem on tõenäosus sul enne FT välja kukkuda. Sest need on ju ikkagi pm 50-50 olukorrad.
                Mina leian et mida vähem flipata seda parem ( ma ei räägi sellest kui on below avg. stack)
                Ja mängida oskuste peale.
                Väga hea, et sa mõtled, aga siinkohal oled siiski veidi eksiteel. Loe artiklit, mille lingi ma postitasin (selle threadi viiendal leheküljel). See on hea tekst ja käsitleb üsna täpselt sinu küsimust.

Millise stackiga näiteks sellise kaardiga callida ja millise stacki vastu callida? Samamoodi AK, AQ kaartidega jne. Ma ei oska täpselt seletada mida ma mõtlen ja keegi ei follow mind ka.
                Kas on sellist artikklit?
                Tegemist on turniiripokker teooria äärmiselt keerulise ja fundamentaalse aspektiga. Ei tasu loota, et üks artikkel nõiaväel sulle vastused annaks. Aga üks paremaid asju, mis selle kohta olemas on, on raamat „Kill Everyone“, autoriteks Lee Nelson, Tysen Streib ja Kim Lee.
                Last edited by Fielmann; 06.03.10, 11:43.

Comment

• Muckyourcards
                  Õpihimuline Mängur
                  • Dec 2009
                  • 352

Thanx fielmann.
                  Et, aga tegelikult kui turnal on mingi 1% mängijatest alles.
                  Siis QQ ma foldiks sellepärast ülekeskmisestackiga mängijavastu (ise omades keskmist), et vaata nagu sa ise ka mainisid:
                  ( No ütleme et keskmine 200K, tal 260K ja meil 205K ja blindid näiteks 2k/4k)
                  "Nii lihtne see paraku pole. Turniiril, kus auhinnalisi kohti on rohkem kui üks, on iga järgmine chip väärt vähem kui eelmine. 1000 chipi kaotamisest on rohkem kahju kui 1000 chipi võitmisest on kasu."

Ma lihtsalt ei leia põhjust miks ta peaks ilma AA,KK vb ka AK omamatta preflop kogustacki sisse lükkama? Ma ei usu, et ta blinde noolib. (ehk loodab mingilt shortstackilt calli saada).

Cutoff:
                  Jah turnaalguses kindlasti foldiks QQ mitmemängija vastu. Aga AA ja KK-ga peaks olema rõõmust laes kui keegi preflop nuppe lükkab

Comment

• Fielmann
                    Räme Fish
                    • Feb 2010
                    • 9

Algselt postitas Muckyourcards Vaata postitust
                    Ma lihtsalt ei leia põhjust miks ta peaks ilma AA,KK vb ka AK omamatta preflop kogustacki sisse lükkama? Ma ei usu, et ta blinde noolib.
                    Parem hakka uskuma. Veel enam: hakka seda ka ise tegema.

Kui sinul on suur stack ja vastastel väike stack, siis on vahe 1000 chipi kaotamise ja 1000 chipi mittevõitmise vahel suhteliselt väike. Sinu vastaste jaoks aga on see vahe palju suurem + paljud neist (cutoff, sina, jne) mängivad, nagu see vahe oleks veel suurem, kui see on. Seda tuleb ära kasutada halastamatult raise'ides.

Comment

• Muckyourcards
                      Õpihimuline Mängur
                      • Dec 2009
                      • 352

Algselt postitas Fielmann Vaata postitust
                      Parem hakka uskuma. Veel enam: hakka seda ka ise tegema.

. Sinu vastaste jaoks aga on see vahe palju suurem + paljud neist (cutoff, sina, jne) mängivad, nagu see vahe oleks veel suurem, kui see on. Seda tuleb ära kasutada halastamatult raise'ides.
                      Eks see oleneb stiilist ka.
                      Kusjuures mulle meeldivad sellised halastamatud raisejad, saavad küll mõned korrad blindid/raise kätte minult aga lõpptulemus on ikka see, et saan neilt duubli.
                      Ise kindlasti nii ei mängiks.

Turna sellises fraasis mängin kätt küll alati raisega aga ilma AA, KK-ta stackide peale ei mängi.

Comment

Working...