Pargi subkultuur

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kivisaba
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2514

Re: Pargi subkultuur

Algselt postitas privador
    Jep oled pururikas astud pokkeriruumi,näed kuda rottidest reguarid vingerdavad ja kohti hõivavad hullupilk ees.
    Saad veel lisakaiffi,kui mõne regulari ära drawid ja bustoks teed saades kaasa sajatusi,missugune hull fish ma olen(mis sest et mu firma teenib miljoneid kasumeid)
    Lõpuks oled ehk mingi raha maha mänginud(mis on kommiraha)tõstad kaabut ja annad mahlaka jotsi

Lihtsalt mõni highroller võib mõeldagi nii...paneb mõtlema
    Kas idioot on see highroller kes pokkerilauas teeb väga haigeid liigutusi
    Või pokkeriprod,kes nagu penskarid Hulludel päevadel kaupu ründavad ja iga sendi eest võitlevad
    see kui pargi regularid oma leivaisasid sõimavad on puhas nende ebaproffessionaalsus

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

see kui pargi regularid oma leivaisasid sõimavad on puhas nende ebaproffessionaalsus
      Vahets ka pargis hirmuga vaatan,kuda regular sõimab fishi kui ta ära tõmbab.

Sel ajal ma alati mõtlen,et krt sa fucking regular(donk) tahad tõesti,et fish solvub ja läheb minema?

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas privador
        Vahets ka pargis hirmuga vaatan,kuda regular sõimab fishi kui ta ära tõmbab.

Sel ajal ma alati mõtlen,et krt sa fucking regular(donk) tahad tõesti,et fish solvub ja läheb minema?
        Selline käitumine on tõesti imelik ;D Siis tuleks just nalja visata jne, et fish veel kodusemalt tunneks.

Comment

• Uniquest
          Grinder
          • Oct 2008
          • 615

Algselt postitas TIGRANO
          Selline käitumine on tõesti imelik ;D Siis tuleks just nalja visata jne, et fish veel kodusemalt tunneks.
          Rääkida õnnest kogu aeg ka? Kui ära tõmmati, siis "mul täna ei vea ikka" ja kui ise ära tõmbasid või üle mängisid vastase, siis on hea run või veab täna lihtsalt. Mingitest oskustest ja sellest, kas üldse vahet on, kuidas mängida, pole vaja rääkida ju. Õnnemäng kõik, kõigil võrdsed võimalused, ühel veab lihtsalt täna rohkem kui teisel.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Jah just nimelt, tuleb öelda, et küll sul ikka täna veab ;D

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

Algselt postitas TIGRANO
              Jah just nimelt, tuleb öelda, et küll sul ikka täna veab ;D
              seda juttu tuleb tõsiselt ajada, aga ainuke asi, et seda saab pühapäeviti algajate mängus ainult teha.
              tavalisel päeval naerab su välja regular ja ka purjus soome jõuluvana........

Comment

• Uniquest
                Grinder
                • Oct 2008
                • 615

Algselt postitas vsiu100
                seda juttu tuleb tõsiselt ajada, aga ainuke asi, et seda saab pühapäeviti algajate mängus ainult teha.
                tavalisel päeval naerab su välja regular ja ka purjus soome jõuluvana........
                See kahe otsaga asi kah vist. Mõni vend jalutab võibolla just sellepärast minema, et tal "täna ei vea". Samas, kui tunneks, et tahaks oma "oskustega" tagasi võita veel midagi, siis jääks kauemaks.

Comment

• andu_andu
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 4050

Algselt postitas Uniquest
                  See kahe otsaga asi kah vist. Mõni vend jalutab võibolla just sellepärast minema, et tal "täna ei vea". Samas, kui tunneks, et tahaks oma "oskustega" tagasi võita veel midagi, siis jääks kauemaks.
                  olen ka näinud palju sellisedi vendi, kes ütlevad, et ei viitsi edasi mängida või tähendab ei tasugi edasi mängida, sest kaartipakk peksab näkku ja täna lihtsalt ei joppa milleski. Aga eks mingi tõetera ole sees, kui kaotad pidevalt, sest et Negreanu läks ka minema lauast HSP-s kui oli saanu mitu korduvat coolerit ( ehk siis ei jopanud ).

Comment

• kivisaba
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2514

Algselt postitas andu_andu
                    olen ka näinud palju sellisedi vendi, kes ütlevad, et ei viitsi edasi mängida või tähendab ei tasugi edasi mängida, sest kaartipakk peksab näkku ja täna lihtsalt ei joppa milleski. Aga eks mingi tõetera ole sees, kui kaotad pidevalt, sest et Negreanu läks ka minema lauast HSP-s kui oli saanu mitu korduvat coolerit ( ehk siis ei jopanud ).
                    negreanu ei läinud sealt lauast mitte sellepärast minema et ta mitu kuulerit sai vaid et lõpuks jõudis talle kohale et teeb sitta mängu

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

obv JJädega bustorisse ja suur pott l2ind, ime ka, ise l2heks ks aära

Comment

• andu_andu
                        Pokkerihai
                        • Jan 2009
                        • 4050

Algselt postitas kivisaba
                        negreanu ei läinud sealt lauast mitte sellepärast minema et ta mitu kuulerit sai vaid et lõpuks jõudis talle kohale et teeb sitta mängu
                        jepp, aga imo sellepärast hakkaski sitta tegema, et kaotas suuri otsustavaid potte.

Comment

• Friiko
                          Jube Noob
                          • Feb 2009
                          • 158

Üritasin, kohutavalt üritasin süveneda teemasse, aga igakord kui silmad üle andu_andu display picture'i libisevad on pea tühi. Kohutav, miski bänn oleks vaja minu arust panna.  :P,

viis minutit on möödunud ja nüüd ma ei suuda enam siit lehelt ära manööverdada.

Comment

• Rigged
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2535

Miks Sa pidid seda kirjutama, sick ;S Needus

Comment

• ok2aa
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 1903

sunnitakse eurovisiooni vaatama....vist joon täis ja lähen parki. kõik päikseprilli ja nokamõtsi vennad - fu teile juba ette.

Comment

Working...