Kummaline, et sellised asjad tekivad. Ju sa ikka midagi ise seal metsa keerasid.
Minul on nüüdseks 2 nädalat vana läpakas, samuti Vista (Home Premium).
Esimesel päeval panin kohe ka HEMi peale ja ei mingeid probleeme. Mõni päev hiljem ostsin ka litsentsi ära ja töötab siiani täiesti laitmatult.
Üks tingimusi on muidugi jah see, et User Accounts alt tuleb UAC kinni keerata.
UAC asja ma panin juba enne HEMi installi kinni, ffs. Mida ma sul krt tuksi keerasin, kui windoosa hakkab ise
randomilt errorit peksma, ma pole esimene kellel seesama error ette tuleb.
ja mul on v2ga hea meel, et sul on k6ik korras.
võite teema lukku panna, yritan veel pokernewsis ja pokerclubis litsentsi maha myya.
Ei näe mõtet teema lukustamiseks ja saan täiesti aru su vihast, sest olen ise taolisi olukordi läbi elanud, kui sisuliselt teed kõik õigesti ja siis tulemus on ikka täielik null. Ja ei aita tootjad, windows ega keegi.
Ma oleks ka sellest Sinu HEM-ist huvitatud, sest netellerile mu üks dokumentidest ei kõlvanud ja midagi head sealt vist tulemas ei ole, sest mingeid elektri ja gaasiarveid mul neile aadressi kinnitamiseks saata ei ole.
Üks rumal küsimus ka veel:
1. Ega selline parooli üleandmine ei või mingeid jamasid kaasa tuua?
Aga ühele küsimusele pole sa ikka vastanud - mis morny rääkis?
EDIT: Ja seda koodi asja sa võiks ikka uurida, sest sina võid olla aus aga kui tekib miski muu jama, et keegi kolmas saab koodi siis aetakse ikka sinu kaela. Miski lifetimed lepingud ei ole eriti hea diil IMO.
kle j22b seekord myymine katki jah.
aga ei midagi k2i siin maailmas lihtsalt, nyyd uus probleem, millega saab ilmselt paar p2eva
tegeleda. importib k2si ilusti, aga HUD ei leia laudu lihtsalt
player name, autoimport folder, s2rgid v2rgid, k6ik olemas ja need vista erin6uded ka tehtud, k6ikidele antud k6ik 6igused aga ei midagi:S
Comment