Tere, hakkasin umbes kuu aega tagasi mängima pokkerit, kuid nagu iga algajagi olen ma üsna koba veel. Siit minu palve teile, kes on juba kauem pokkerit mänginud, et ehk jagaks nippe kuidas ja kus mängida ? Ise mängin hetkel replaypokeris ja full tiltis freerolle, kuid kukun tavaliselt üsna kiiresti välja. Deposiiti ma ka ei julge teha veel, sest et äkki mängin korraga raha. Aitäh :)
Abi Algajale ?
Collapse
X
-
Re: Abi Algajale ?
Üldiselt teadjamad ütlevad, et freerolle ei tasu mängida, sest see ei sarnane peaaegu üldse päris pokkerile(minnakse 1. käega lampi all in ja niisama mänigtakse lolli). Muidu is olen ka algaja aga soovitan mingeid artikleid netist lugeda ja väike deposiit kuskile teha(triobet on vist kõige lihtsamini biiditav tuba väikestes liimiitides). Kuna starsi roll jäi väikseks ja peaks limiidis alla liikuma, siis praegu mängin trios, kuhu sain tasuta 50 eeku ning praeguseks on seal 15 euri, mis on väga lihtsalt tulnud kuna mängijad on nii läbinähtavad.
-
Seleta ära palun , miks mitte ? Muidu ma praegu ei julge üldse real money peale mängida, sõpradega oleme küll mänginud lives sentide peale , aga nad on samasugused algajad nagu mina, aga netis on ikkagi kogenenumad mängijad ja kardan kaotada liiga palju. Hetkel mängin play money pealeAlgselt postitas taipupoleAinult üks nõuanne: Full Tilti ära alla 600 dollari kanna.
// Muidu tänan kiirete vastuste eest :) Lähen teen ka sinna pokerstrategysse kasutaja.
Comment
-
Usu mind, et väikestes limiitides pole üldse kogenud mängijad. Garanteerin, et näed jubedaid suck oute ja mängitakse igast kräppi lampi positsioonidelt ning tilti saab ka ohtralt tunda. Ja strategys loe kindlasti artikleid. Ära niisama oma tasuta BRi jagama mine.Algselt postitas MakuzSeleta ära palun , miks mitte ? Muidu ma praegu ei julge üldse real money peale mängida, sõpradega oleme küll mänginud lives sentide peale , aga nad on samasugused algajad nagu mina, aga netis on ikkagi kogenenumad mängijad ja kardan kaotada liiga palju. Hetkel mängin play money peale
// Muidu tänan kiirete vastuste eest :) Lähen teen ka sinna pokerstrategysse kasutaja.
Comment
-
Kindlasti teen seda :)Algselt postitas InternetiPervertUsu mind, et väikestes limiitides pole üldse kogenud mängijad. Garanteerin, et näed jubedaid suck oute ja mängitakse igast kräppi lampi positsioonidelt ning tilti saab ka ohtralt tunda. Ja strategys loe kindlasti artikleid. Ära niisama oma tasuta BRi jagama mine.
Aga mul tekkis kaks küsimust :
1) Mis on NL25,NL50,NL100 jms ?
2) Ütleme, et mul on käes K
ja 2
ja vastasel on Q
ja J
ja lauas on K
2
Q
J
ja 3
ja meil mõlemal on kaks paari , kuid mul on üks paar tugevam, kuid teine paar nõrgem, siis olen mina siiski võitja eks ?
Comment
-
1) tähendab sisseostu või õigemini 100x big blind N: laud, kus on BB 0,25 senti on NL25, sest 100x 0,25 on 25'
2) vaadatakse suurema paari järgi ehk KKga paarid võidavad. Juhul kui mõlemal on 2 paari ja suurem paar on KK, siis vaadatakse teise paari suurust ning võitja selgub selle järgi.
Comment
-
Kust saada sinna pokerstrategy.comi vastuseid õigeid ? http://pokerstrategy-quiz-answers.blogspot.com/ siin ei ole neid küsimusi mis seal küsitakse :S
Comment
Comment