Abi Algajale ?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Makuz
    FPP Pro
    • Jan 2010
    • 214

Abi Algajale ?

Tere, hakkasin umbes kuu aega tagasi mängima pokkerit, kuid nagu iga algajagi olen ma üsna koba veel. Siit minu palve teile, kes on juba kauem pokkerit mänginud, et ehk jagaks nippe kuidas ja kus mängida ? Ise mängin hetkel replaypokeris ja full tiltis freerolle, kuid kukun tavaliselt üsna kiiresti välja. Deposiiti ma ka ei julge teha veel, sest et äkki mängin korraga raha. Aitäh :)
  • InternetiPervert

Re: Abi Algajale ?

Üldiselt teadjamad ütlevad, et freerolle ei tasu mängida, sest see ei sarnane peaaegu üldse päris pokkerile(minnakse 1. käega lampi all in ja niisama mänigtakse lolli). Muidu is olen ka algaja aga soovitan mingeid artikleid netist lugeda ja väike deposiit kuskile teha(triobet on vist kõige lihtsamini biiditav tuba väikestes liimiitides). Kuna starsi roll jäi väikseks ja peaks limiidis alla liikuma, siis praegu mängin trios, kuhu sain tasuta 50 eeku ning praeguseks on seal 15 euri, mis on väga lihtsalt tulnud kuna mängijad on nii läbinähtavad.

Comment

• nomerlot
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 2233

Kõigepealt:

Pokkerikool algajatele. Leiad valitud valiku aegmuatut pokkeristrateegia artikleid, abiprogramme, videosid ja palju muud,

Comment

• InternetiPervert

Internetist on võimalik saada ka tasuta bankrolle N: pokerstrategy.com ( mina sain näiteks sealt 50 doltsi ja seal on ka kasulikke artikkleid)

Comment

• olavike
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1269

No olge ettevaatlikud nende tasuta bankrollidega.
          Hiljem, kui juba jalad all, võite väga kahetseda, et ise deposiiti ei teinud ja sellega ka paljusid hüvesid endale ei saanud.

Comment

• taipupole
            Lõpuboss
            • Oct 2008
            • 2181

Algselt postitas Makuz
            Ise mängin hetkel replaypokeris ja full tiltis freerolle,
            Ainult üks nõuanne: Full Tilti ära alla 600 dollari kanna.

Comment

• Makuz
              FPP Pro
              • Jan 2010
              • 214

Algselt postitas taipupole
              Ainult üks nõuanne: Full Tilti ära alla 600 dollari kanna.
              Seleta ära palun , miks mitte ? Muidu ma praegu ei julge üldse real money peale mängida, sõpradega oleme küll mänginud lives sentide peale , aga nad on samasugused algajad nagu mina, aga netis on ikkagi kogenenumad mängijad ja kardan kaotada liiga palju. Hetkel mängin play money peale

// Muidu tänan kiirete vastuste eest :) Lähen teen ka sinna pokerstrategysse kasutaja.

Comment

• olavike
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1269

Play Money peale mängimine ei anna sulle ka mitte midagi.
                See siiski pole pokker ja nii võivad sul lollid harjumused külge jääda :)

Comment

• InternetiPervert

Algselt postitas Makuz
                  Seleta ära palun , miks mitte ? Muidu ma praegu ei julge üldse real money peale mängida, sõpradega oleme küll mänginud lives sentide peale , aga nad on samasugused algajad nagu mina, aga netis on ikkagi kogenenumad mängijad ja kardan kaotada liiga palju. Hetkel mängin play money peale

// Muidu tänan kiirete vastuste eest :) Lähen teen ka sinna pokerstrategysse kasutaja.
                  Usu mind, et väikestes limiitides pole üldse kogenud mängijad. Garanteerin, et näed jubedaid suck oute ja mängitakse igast kräppi lampi positsioonidelt ning tilti saab ka ohtralt tunda. Ja strategys loe kindlasti artikleid. Ära niisama oma tasuta BRi jagama mine.

Comment

• Makuz
                    FPP Pro
                    • Jan 2010
                    • 214

Algselt postitas InternetiPervert
                    Usu mind, et väikestes limiitides pole üldse kogenud mängijad. Garanteerin, et näed jubedaid suck oute ja mängitakse igast kräppi lampi positsioonidelt ning tilti saab ka ohtralt tunda. Ja strategys loe kindlasti artikleid. Ära niisama oma tasuta BRi jagama mine.
                    Kindlasti teen seda :)
                    Aga mul tekkis kaks küsimust :
                    1) Mis on NL25,NL50,NL100 jms ?
                    2) Ütleme, et mul on käes K ja 2 ja vastasel on Q ja J ja lauas on K 2 Q J ja 3 ja meil mõlemal on kaks paari , kuid mul on üks paar tugevam, kuid teine paar nõrgem, siis olen mina siiski võitja eks ?

Comment

• mislinn
                      Pokkerihai
                      • Apr 2009
                      • 1734

1. nl25= 0,1/0,25 blindid, nl50=0,25/0,5blindid jne
                      2. Jah, sinu võit

Comment

• InternetiPervert

1) tähendab sisseostu või õigemini 100x big blind N: laud, kus on BB 0,25 senti on NL25, sest 100x 0,25 on 25'
                        2) vaadatakse suurema paari järgi ehk KKga paarid võidavad. Juhul kui mõlemal on 2 paari ja suurem paar on KK, siis vaadatakse teise paari suurust ning võitja selgub selle järgi.

Comment

• DanRai
                          Bännitud
                          • Nov 2008
                          • 31

täpselt nii ongi

Comment

• Makuz
                            FPP Pro
                            • Jan 2010
                            • 214

Kust saada sinna pokerstrategy.comi vastuseid õigeid ? http://pokerstrategy-quiz-answers.blogspot.com/ siin ei ole neid küsimusi mis seal küsitakse :S

Comment

• vapsik
                              Klubi Liige
                              • Apr 2009
                              • 5462

Loe need pokerstrategy artiklid läbi. Kindlasti on neist algajale kasu.

Comment

Working...