mul jääb see ära, sest mina sana aru, kui inimene tahab teha SNE peab ta olema päevas valmis tegema vähemalt 8kVPP, et hoida keskmist ca 3 k
Sest iga päevtõesti ei suuda mängida-ei suuda lihtsalt.
eelmine aasta sain aprilli alguses SN-ks tahaks nüüd märtsis saada, aga eks näeb kuidas grinderipisik areneb, hetkel 779 kätt mängitud, kehvemaks minna eriti ei saa vähemalt
eelmine aasta sain aprilli alguses SN-ks tahaks nüüd märtsis saada, aga eks näeb kuidas grinderipisik areneb, hetkel 779 kätt mängitud, kehvemaks minna eriti ei saa vähemalt
Kui joppab saan ka supernovaks kuigi see eeldab, kindlalt paar levelit limiitides liikumist. NL25 ma seda kindlasti üritama ei hakka. Ja krdi vpp-d tulevad ka aeglasemalt kui varem.
eelmine kuu mängisin kuni 24 detsembrini, pärast seda tegin ühe sessi aga ikkagi sain 54k vpp-d vist, niiet rahu dude. aega on sitaks. ja nüüd proovin veel limiit kõrgemal
Comment