***Supernova/Elite 2010***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • McFoldberg
    Grinder
    • Nov 2008
    • 731

Re: ***Supernova/Elite 2010***

Algselt postitas -andres-
    Lihtsam tunduks aastalõiges teha keskmiselt ~5k$ kuud ja mängida kõvasti pingevabamalt pokkerit nautides.

See + mängu reaalselt õppida @ Svenza.

Comment

• Svenza
      Svetlana aka Buldooser
      • Oct 2008
      • 3591

Algselt postitas McFoldberg

See + mängu reaalselt õppida @ Svenza.
      A

Kui ma oskaks 5K kuus teha, siis ma teeks seda. Ainuke jama et siiamaani pole õnnestunud...

Comment

• McFoldberg
        Grinder
        • Nov 2008
        • 731

Aga proovi SS-i asemel reaalselt mängida, see teeb imesid.

Comment

• rohelinekonn
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 3808

bankrolli pole vast

Comment

• Svenza
            Svetlana aka Buldooser
            • Oct 2008
            • 3591

Anna mule bankroll ja ma mängin

Comment

• Svenza
              Svetlana aka Buldooser
              • Oct 2008
              • 3591

Algselt postitas rohelinekonn
              bankrolli pole vast
              good point

Comment

• McFoldberg
                Grinder
                • Nov 2008
                • 731

Tahtega 25NLi mängima ja varsti crushid 100NLi ilma SS-miseta.

Comment

• Svenza
                  Svetlana aka Buldooser
                  • Oct 2008
                  • 3591

Annan pigem eos alla ja lepin madalamaga. "Nothing is impossible", paraku mul on über tilt ja über swong. Selleks et 100K FPP bonust clearida, olen 1K maha tiltand, donkand, hävitand, ...
                  Konkreetne FAIL. Kogu operatsioon kaotab mõtte ära, parem tõesti mängima õppida ja sellega teenida. Punktid peavad iseenesest tulema, praegu ma ajan neid vägisi taga ja teen sitta mängu, viies ennast järjest sügavamale mutta. Fucking sick. 24 lauda grindida on pokkeri surm, mingit mänguilu ja loovust ei ole. Sama nagu males mõttetud positsiooninühkijad, kes mängu ilust, kobinatsioonidest ja kahinugtest mitte sittagi ei tea. Lihtsalt grindida, nii et näoast hall, alb akkab. Tervisele hakkab kah, uni on tugevalt häiritud juba. Magan suvalistel kellaaegadel, reziim jumala sassis. Pealegi pole ma vist jah see inimene kes Jaanipäeval ja sünnipäevadel ilusate ilmadega suudaks kodus istuda ja no liferit mängida. Tuleb latti alla võtta ja 500K eesmärgiks võtta. Asi seegi raskel ajal.
                  Ma ei tea mis see motivatsioon oleks grindida aastaringselt. Jube side bet vahele panna. Samas on reegleid suht sitt paika panna. Surveillance camera all ei viitisks istuda päevade kaupa... tahaks ikka rahus bokserite väel tinistada ja rahus porri vaadata. Eraelu hakkaks jubedalt häirima kui mingid vennad päevad läbi krõllavad veebikaamera kaudu kuda ma grindin :)

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

Supernova Elite Counter
                    2010: 0
                    2009: 209 (7,700 Supernovas)
                    2008: 147 (5,200 Supernovas)
                    2007: 39 (3,500 Supernovas)

Comment

• Davy
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1341

Algselt postitas Svenza
                      Annan pigem eos alla ja lepin madalamaga. "Nothing is impossible", paraku mul on über tilt ja über swong. Selleks et 100K FPP bonust clearida, olen 1K maha tiltand, donkand, hävitand, ...
                      Konkreetne FAIL. Kogu operatsioon kaotab mõtte ära, parem tõesti mängima õppida ja sellega teenida. Punktid peavad iseenesest tulema, praegu ma ajan neid vägisi taga ja teen sitta mängu, viies ennast järjest sügavamale mutta. Fucking sick. 24 lauda grindida on pokkeri surm, mingit mänguilu ja loovust ei ole. Sama nagu males mõttetud positsiooninühkijad, kes mängu ilust, kobinatsioonidest ja kahinugtest mitte sittagi ei tea. Lihtsalt grindida, nii et näoast hall, alb akkab. Tervisele hakkab kah, uni on tugevalt häiritud juba. Magan suvalistel kellaaegadel, reziim jumala sassis. Pealegi pole ma vist jah see inimene kes Jaanipäeval ja sünnipäevadel ilusate ilmadega suudaks kodus istuda ja no liferit mängida. Tuleb latti alla võtta ja 500K eesmärgiks võtta. Asi seegi raskel ajal.
                      Ma ei tea mis see motivatsioon oleks grindida aastaringselt. Jube side bet vahele panna. Samas on reegleid suht **** paika panna. Surveillance camera all ei viitisks istuda päevade kaupa... tahaks ikka rahus bokserite väel tinistada ja rahus porri vaadata. Eraelu hakkaks jubedalt häirima kui mingid vennad päevad läbi krõllavad veebikaamera kaudu kuda ma grindin :)
                      Supernova Eliteks NL100s grindivad need, kes kas mängu soliidselt biitivad mängijad( kellel "enda mäng" nii selge, et 98% nende mängust on 3 sekundiline standard otsus). Või siis täiesti emotsioonitud tegelased, kellele väike kaotaja mängus olla eriti korda ei lähe.

Soliidsetel võitjatel lihtsalt ei teki emotsioone, kuna nad stabiilselt ronivad graafikuga üles a la " iga minut mis ma ei mängi ma kaotan raha"
                      Teised on lihtsalt kivid.... ei tea mis neil peas toimub.

Soliidne võitja sa vist ei ole svenza cashis.
                      Kivi sa ei ole kaugeltki.

See mõte Eliteks saada.... peaksid ju ennast veidi tundma .

Mina näiteks ei ole never ever võimeline seda tegema nl100s.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Svenza
                        A

Kui ma oskaks 5K kuus teha, siis ma teeks seda. Ainuke jama et siiamaani pole õnnestunud...
                        Kindlasti ma ei oska kedagi teha $5k võitjaks ühe päevaga aga ma arvan, et statistika analüüsimises, teooriast ja teiste mängus vigade leidmises olen ma üks parimaid siin foorumis (mis ei tee mind praktikas parimaks).

Seega kui tahad abi siis teen ükskõik, mis NL Hold'em limidi kohta (6max või FR) lihtkoelise käteanalüüsi ja hinnaks on kaks selle limiidi buy-ini milles analüüsi teen ette ja kui arvad, et mu analüüs aitas siis hiljem kaks buy-ini pärast (see aumeeste värk).

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

Algselt postitas ranka
                          Kindlasti ma ei oska kedagi teha $5k võitjaks ühe päevaga aga ma arvan, et statistika analüüsimises, teooriast ja teiste mängus vigade leidmises olen ma üks parimaid siin foorumis (mis ei tee mind praktikas parimaks).

Seega kui tahad abi siis teen ükskõik, mis NL Hold'em limidi kohta (6max või FR) lihtkoelise käteanalüüsi ja hinnaks on kaks selle limiidi buy-ini milles analüüsi teen ette ja kui arvad, et mu analüüs aitas siis hiljem kaks buy-ini pärast (see aumeeste värk).
                          Avatar on ilmselt mõju sulle avaldanud LOL. Väga meeldib selline suhtumine. Foorumi peaingel?

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas pastilaa
                            Avatar on ilmselt mõju sulle avaldanud LOL. Väga meeldib selline suhtumine. Foorumi peaingel?
                            Angel

Comment

• kollane
                              Pokkerihai
                              • Nov 2008
                              • 2031

93k veel supernovani.. polegi nagu midagi ;D
                              tahab kiirelt tulla

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss