coaching saidid

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mcbethk
    Bännitud
    • Oct 2008
    • 687

Re: coaching saidid

Algselt postitas Maheaatom
    PokerStarsis saab deposiitboonust $50 (läbi mõnede maailma suurimate aff-de saab ka lisaboonust), otsest rakebacki küll mitte. Lisahüved sõltuvad aff-ist ja mitmed tuntud tegijad pakuvad ikka väga häid freerolle vms. Selles mõttes minu jaoks üllatav info, et on/oli võimalik pappi PS saada, kuna PS maksab affiliate`le CPA-d (oled ikka päris kindel, et tegemist PS-ga)? Kõigest hoolimata tasub tingimused ikkagi üle vaadata ning selgitada, kas see on parim pakkumine.
    Jap PS-i saab kindlasti seda, ja minuarvates pole selles midagi halba, et sellist no deposit boonust pakutakse. Pm pole ju midagi kaotada- rake maksad sa nkn ju. Kõik osapooled saavad sellest kasu

Comment

• Maheaatom
      Grinder
      • Oct 2008
      • 958

Algselt postitas Tuul
      Sa vist mõistsid, et Pokerstars annab raha? Ma püüdsin öelda, et Pokerstrategy annab iga kuu top250 rake genereerinud kasutajale kokku 100.000$, aga rake'i võib genereerida ka Pokerstarsis.
      Jah, saan aru. Minu jaoks oli uudis, et nad PS tasuta raha pakuvad ning eriti see, et seal genereeritud reiki arvestatakse. Sest mul puudub hetkel info, et PS väljastaks aff-ile trackerit iga mängija kohta (see ongi tehtud just nimelt selleks, et keegi ei saaks n.ö. "ümbernurga" rakebacki pakkuda). Või siis peab mängija ise oma mängu trackima ning saatma vastava info PokerStrategyle?

Comment

• Maheaatom
        Grinder
        • Oct 2008
        • 958

Algselt postitas mcbethk
        Jap PS-i saab kindlasti seda, ja minuarvates pole selles midagi halba, et sellist no deposit boonust pakutakse. Pm pole ju midagi kaotada- rake maksad sa nkn ju. Kõik osapooled saavad sellest kasu
        Kaotada on sel juhul kui pead oma raha kättesaamiseks teenima rohkem punkte/maksma reiki jne. kui "tavalisel" puhul sama suure boonuse vabastamiseks . Või siis kui tavaline boonus on suurem kui "tasuta-raha" sait pakub (PS puhul pole vist jah vahet). Või kui plaanid jääda püsimängijaks ning sait pakub rakebacki. Selle vastu räägib jällegi asjaolu, et mängija ei pea oma rahaga riskima. Eks sõltub mida keegi oluliseks peab - ma pole ju väitnud, et ei soovitaks mingil juhul läbi nende liituda. Aga ise pole selliste projektide abi küll kunagi kasutanud!

Comment

• Tuul
          Grinder
          • Oct 2008
          • 989

Algselt postitas Maheaatom
          Jah, saan aru. Minu jaoks oli uudis, et nad PS tasuta raha pakuvad ning eriti see, et seal genereeritud reiki arvestatakse. Sest mul puudub hetkel info, et PS väljastaks aff-ile trackerit iga mängija kohta (see ongi tehtud just nimelt selleks, et keegi ei saaks n.ö. "ümbernurga" rakebacki pakkuda). Või siis peab mängija ise oma mängu trackima ning saatma vastava info PokerStrategyle?
          Ei, pokkerisaidiga liitumisel tuleb ainult märkida, et liitud läbi pokerstrategy ja kõik ülejäänud toimub automaatselt.

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Mina soovitan Deuces Crackedi. Lähinädalatel proovin sealsed coachid ka ära, siis saan rohkem öelda.

Video materjal on 5+, võrrelda oskan Stoxiga(4-).

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas lenC
              Mina soovitan Deuces Crackedi. Lähinädalatel proovin sealsed coachid ka ära, siis saan rohkem öelda.

Video materjal on 5+, võrrelda oskan Stoxiga(4-).
              Kas sa seda ei maininud miski ~2 nädalat tagasi? Ma ei küsi seda halva pärast aga jube dejavu tunne tuli seda posti lugeda ja seega tahaks saada kinnitust :)

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

Algselt postitas ranka
                Kas sa seda ei maininud miski ~2 nädalat tagasi? Ma ei küsi seda halva pärast aga jube dejavu tunne tuli seda posti lugeda ja seega tahaks saada kinnitust :)
                Ühes teises Eesti foorumis 2. augustil :D

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas lenC
                  Ühes teises Eesti foorumis 2. augustil :D
                  ARE U SERIOUS????

Ausalt ka, täiega dejavu lendas ette, et ma olin seda kohta 100%-liselt enne näinud just siin foorumis ja alles hiljuti!! Hakkan vist lolliks minema... Aga noh las ta jääb, see juba niigi offtopic.

Comment

• antnx
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3102

Ranka - seal DC ma küll triali ajal videosid vaadata ei saa - st. saan aga need kestavad kõik mingi 30sekundit umbes?

Comment

• Aristotep
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 605

Saad küll vaadata. Valid endale mingi liitumise ära, ntx. kuu aega.

Comment

• FishTom
                        Räme Fish
                        • Nov 2008
                        • 2

Proovisin ka Pokerstrategy't ning ei saa midagi halba öelda. Nad kannavad sulle 50$ ühte kolmest toast, Full Tilt, Party ja Stars. Lisaks on Full Tiltis deposiidi boonus ja rakeback, Party's ja Starsis kuni 100% 100$ deposiidi boonus (Starsis tänavalt liitujale 50$, ja rakebacki sealt niikuinii ei saa). Lisaks teenid sa iga player point'iga nn strategy pointe, mis võimaldavad sul liikuda tasemelt üles ning avada uusi artikleid ja videosid. Ning iga kuu enim SP'si kogunud mängijatele jagatakse ära 100000$ (esimesed 250 vist said sealt osa). Lisaks saad peale 1000 SP kogumist omale tasuta Pokerstrategy Elephant litsensi. See ei ole küll nii põhjalik kui Pokertracker või Holdem Manager, kuid on siiski väga hea abi- ja analüüsivahend, kuniks mängija suudab omale parema lubada.
                        Hiljem pokkeritubade, kust saada nende läbi boonuseid ja rakebacki, suureneb (betfair, ladbrokes jne).

Shortstack strateegiat õpetavad nad algul, et mängija kohe bustoks ei läheks ning suudaks omale tasapisi normaalse rolli tekitada, kui punkte piisavalt kogutud, siis avanevad ka big stack strateegia artiklid ning coaching videod, samuti ka live coachingud, kus saad mõnda pro'd jälgida. Ja muidugi korralikud artiklid ka turnade ning ka teiste pokkeri versioonide peale holdemi kohta.
                        Ise praktiseerisin shortstack strateegiat ca 3 nädalat vaid rolli kasvatamiseks, kuna tegelikult olin mänguga kokku puutunud ka varem (nii raamatuid lugenud kui ka mängupraktikat saanud:). Samas aegajalt teen seda siiani, kui tunnen et pea on paks, kuid mängida võiks. Samas olen nõus, et SSS on igav ja masinlik ning võtab ära selle mängu võlu.

Seega julgen soovitada seda saiti, kuna esiteks annavad raha, teiseks õpetavad mängima erinevaid strateegiaid ning jagavad ka ise boonuseid lisaks pokkeritoa boonustele, millest sa nende läbi ilma ei jää. Ja nemad teenivad sinu rake pealt. Nende jaoks on see äri, mängija jaoks aga väga hea võimalus panna alus oma bankrollile. win win.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Tere tulemast foorumisse, FishTom!

Esimene post ja väga hea jutt FishTom. Lühidalt, konkreetselt kõik ära öeldud - alates saidi eesmärgist, lõpetades sellega, mida nad täpselt pakuvad.

Comment

• FishTom
                            Räme Fish
                            • Nov 2008
                            • 2

tänud:)

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Tahaks teada, milline on Pokerstrategy poolt välja aretatud, katsetatud shortstack strateegia

Comment

• Tuul
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 989

Hand Raises in front of you early pos. middle pos. late pos. blinds

AA, KK Doesn't matter ------------- Raise ----------------------

QQ, JJ None ------------- Raise ----------------------
                                AK One ------------- Raise ----------------------
                                More than one ------------- Fold ----------------------

TT, 99 None Fold |--- Raise ----------------------
                                AQ One or more ------------- Fold ----------------------

88, 77 None Fold ------------------| Raise
                                AJ, KQ One or more ------------- Fold ----------------------

selline on starting hand chart, + igal flopil 2/3 pot c-bet

Comment

Working...