Kas keegi oleks mind nõus aitama(treenerit)???

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: Kas keegi oleks mind nõus aitama(treenerit)???

Esimest coachi ma enne 100NL-i ei otsiks, rääkimata 2NL-st. Fundamentalid pead ikka ise selgeks tegema endale.

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

Algselt postitas lenC
      Esimest coachi ma enne 100NL-i ei otsiks, rääkimata 2NL-st. Fundamentalid pead ikka ise selgeks tegema endale.
      +1

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Kui sa mängid NL2, ära hüppa vahepeal NL25. See on 10 korda kõrgem limiit ja väga erinev mäng. 13/8 stattidega 6maxi mängides pole võimalik võita. Blindid söövad su raha ära, enne kui hea kaart kätte tuleb. Vaatasin kah natuke su käsi PTR-ist, nii see mäng ei käi. Video võid teha küll oma mängust, aga häälega oleks parem, nõuandjaid oleks küll.

Comment

• Sebastian_du
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 232

Algselt postitas alaska
          Kui sa mängid NL2, ära hüppa vahepeal NL25. See on 10 korda kõrgem limiit ja väga erinev mäng. 13/8 stattidega 6maxi mängides pole võimalik võita. Blindid söövad su raha ära, enne kui hea kaart kätte tuleb. Vaatasin kah natuke su käsi PTR-ist, nii see mäng ei käi. Video võid teha küll oma mängust, aga häälega oleks parem, nõuandjaid oleks küll.
          What? 14/8 lasen küll 10bb-12bb/100 ja ei kurda

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Ah võibolla tõesti, edu siis, mul on üldse tunne, et raamatutarkusega ja tuntud võitvate strateegiatega enam ei biidi seda mängu.

Comment

• donkament
              Pokkerihai
              • Apr 2009
              • 1945

Algselt postitas alaska
              Ah võibolla tõesti, edu siis, mul on üldse tunne, et raamatutarkusega ja tuntud võitvate strateegiatega enam ei biidi seda mängu.
              Raamatu järgi ei saagi ainult mängida. Inimene ise otsustab situatsioonide üle oma kogemuste ja vastase põhjal, mitte raamat. Olen ise ka nühkinud "kindlate strateegiate" järgi, kuid need on pigem algajatele, kes on alla 50k käe mänginud, edasi tuleks hakata ise adjustima, muidu ei arene mängija mitte kuhugi ja võib elu lõpuni 3bb winratega nl10t toksima jääda.(sama kehtib ka nl2 kohta).

Comment

• variatsioon
                Pokkeritark
                • Nov 2008
                • 5849

Algselt postitas alaska
                tegu on ikkagi NL2ga.. imo seda limiiti peaks beatima ainult fold nuppu vajutades :)

Comment

• MadisRa
                  Julm Donk
                  • Jun 2009
                  • 36

Raske on foldida kogu aeg... eriti teades mis mängu osad teevad...
                  Ml on arusaamatuks jäänd mängu beatimine... Kas see eeldab, et ma olen võitev mängija või on seal muid tagamaid ka?(vb loll küsimus :D)

Raamatu tarkused ja võitvad strateegiad on mängu beatimis alus või mis.... Mina kes olin enam kui pool aastat tagasi täielik võhik pokkeris ja vaadates oma esimese video mis oli tehtud Jhonny Cosmo poolt mõistsin, et see mäng vajab ikka kõvasti rohkem kui lihtsalt arusaamist positsioonist ja kaartidest. Aga vb micros ei kehti siuksed reeglid ja mängu alustalad kui kõrgemates limiitides

Igastahes ma sain siit teemast endale vastu, et enne NL100 pole ml mõtet treenerit otsida. Ma siis püüdlen edasi ja kui hakkama ei saa siis tuleb pokker sinna paika jäta ja endale võimete kohasem hobi/tegevus vaadata :)

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas MadisRa
                    Igastahes ma sain siit teemast endale vastu, et enne NL100 pole ml mõtet treenerit otsida. Ma siis püüdlen edasi ja kui hakkama ei saa siis tuleb pokker sinna paika jäta ja endale võimete kohasem hobi/tegevus vaadata :)
                    Hmm, ma ei usu, et see kahjuks tuleks. Areng on ikka kõige kiirem treeneriga, iseasi kas leiad kellegi sellise kes sind õpetada viitsib. Jah, vähegi mõistusega ja distsiplineeritud inimene jõuab ka ise nt. NL50 tasemele, aga milleks teha seda aastaga kui treeneriga saaks 2x (kui mitte rohkem) kiiremini.

Comment

• B3ckha
                      Julm Donk
                      • Apr 2009
                      • 84

No cmon, 3x oled raamatu läbi lugenud?

OT: On üldse deali nuruda mõtet praegu? 1 Jaanuarist peaks vist üldse lõpparve tulema igal pool?

Comment

• vapsik
                        Klubi Liige
                        • Apr 2009
                        • 5462

Algselt postitas B3ckha
                        No cmon, 3x oled raamatu läbi lugenud?

OT: On üldse deali nuruda mõtet praegu? 1 Jaanuarist peaks vist üldse lõpparve tulema igal pool?
                        Ma arvan ka, et ei ole mõtet ning samuti tasuks elu nautida ja teha seda mida hing ihkab, sest kuulsin sellist asja, et 2011. aastal pidi maailma lõpp tulema ning kuna ainult aastakene veel jäänud, siis ei tasu seda niisama ära raisata.

Comment

• teerajaja
                          Grinder
                          • Feb 2009
                          • 815

Algselt postitas taipupole
                          Alustada võiks tõenäoliselt siit: http://www.gamblingsystem.biz/books/2p2NL6max.pdf (Ryani enda leht ryanfee.com on mingil põhjusel maas). Lugeda mõttega ja mitu korda.

Kui tunneb end ebamugavalt, siis võid ka vähem avada.

Tundub väga asjalik jutt seal, suht puust ja punasest seletatud :)

Comment

Working...