FOLD

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • liifer
    Räme Fish
    • Nov 2009
    • 15

FOLD

Oma hand historyt analüüsidel olen täheldanud, et kui rumalusi ei teeks, siis oleks rämedalt plussis praegu. Põhiline viga tundub olevat broadway pocket pair ja AK kaartide puhul. Kus preflopis on ootused nii suured, et flopis, turnil ja veel hullem riveril lihtsalt ei suuda foldida.

Tüüpiline käsi: QQ, preflop raise. Yks tegelinski tuleb kaasa. Flopis kolmikut ei tule, aga samas pole suuremaid lehti J'st. Siis turnal tuleb ka mingi mõtetu leht, panen uuesti bet. Tyyp paneb all-in ntx. Endal tekib kohe kuri kahtlus, et tegelane bluffib ja lähen kaasa ja siis tuleb välja, et tal flopis oli krt kolmik ntx või turnal sai rea, masti, kolmiku vms.

Krt kui vaid õigel ajal suudaks foldida. Kas mingit head drilli pole selleks või tulebki lihtsalt vastu näppe saada seni kuni mõistus kodus. NL2 on asi ok ja sellegipoolest graafik ronib yles, aga kui aegajal NL5 teed, siis seal paari käega suudan ntx tunni jagu tööd ära nullida...
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: FOLD

Passiivsed callingstationid bluffivad heal juhul 10%. Niiet üheksal juhul 10 oled taga, kui turnis reraise allin saad oma ülepaariga.

Comment

• Provoker
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 3067

Kuskilt olen lugenud harjutuste kohta boardi lugemiseks, kuid hetkel ei meenu. Ühesõnaga peaks olema nii, et iga flopiga poüüad peas välja mõelda millised holekaardid annaksid nutsi, second nutsi jne. Samas pead suutma jälgida ka tõmbeid, et kui palju tulevastest kaartidest annaksid sulle nutsi või tõenäoliselt improvesid vastase kätt. Väike laudade arv on sellise drilli jaoks parim.

Comment

• liifer
        Räme Fish
        • Nov 2009
        • 15

Algselt postitas Provoker
        Kuskilt olen lugenud harjutuste kohta boardi lugemiseks, kuid hetkel ei meenu. Ühesõnaga peaks olema nii, et iga flopiga poüüad peas välja mõelda millised holekaardid annaksid nutsi, second nutsi jne. Samas pead suutma jälgida ka tõmbeid, et kui palju tulevastest kaartidest annaksid sulle nutsi või tõenäoliselt improvesid vastase kätt. Väike laudade arv on sellise drilli jaoks parim.
        Ma just mõtlen, kui mängid väheste laudadega, siis on liiga palju aega mõelda ja tavaliselt siis tekibki isu kohe riskida. Mis asi on nuts.

point on selles ka, et NL2 on tihitpeale turnil all-in meestel flopist saadud parima lehe paar koos. ja siis on kahju nagu oma kena paar ära foldida. samas olen võtnud põhimõtteks, et kui maas parasjagu maja, masti või rea varianti pole, siis yldiselt alla kolmiku ikka all-in ei tasu ära.

Comment

• Provoker
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 3067

nuts on parim võimalik kombinatsioon.

Comment

• kuco
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1910

Tegemist on Baluga Teoreemiga.

Kui saad turnis raise ja sinul on kõrge paar siis oled sa üldiselt taga.
            Ideeliselt kehtib see juba kahe kõige väiksema paari puhul

Comment

• liifer
              Räme Fish
              • Nov 2009
              • 15

Algselt postitas kuco
              Tegemist on Baluga Teoreemiga.

Kui saad turnis raise ja sinul on kõrge paar siis oled sa üldiselt taga.
              Ideeliselt kehtib see juba kahe kõige väiksema paari puhul
              väga huvitav teooria. kui ikka mustaga valgel kirjas, et sellistes olukordades mõistlikum foldida, siis loodetavasti suudan nyyd tervet mõistust säilitada.

muideks, mis oleks need statsid mille järgi vastaste mängu hinnata. ma mõtlen, et HUDis saab seadistada mingid statsid. Mis oleks need põhilised? By default on muidugi HEMil olemas valik ja mindagi saab ju VPIP, PFR, agg ja 3bet öelda. Mis oleks veel sellised head indikaatorid, mille järgi võiks ntx otsustada, kui inimene turnil raise peale reraise või all-in paneb. Üldiselt ma ikka vaatan, et bluffitakse vähe. Ma just pkr.com'is mängisin, siis võisid vabalt AA'ga turnil all-in kaasa minna kuna tyybid NL4 ja NL10 bluffivad või mängivad oma väikese paari, rea, masti tõmbed täiega yle.

Comment

Working...