pokkeripildid orkutis

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kollane
    Pokkerihai
    • Nov 2008
    • 2031

Re: pokkeripildid orkutis

ma küll pokkeriga seonduvat ei pane üldse sinna, endast ka pilte väga vähe aga kui paneks siis nahhui see kellegi teise perset torkima peab?
    oma konto teen mis tahan ja panen sinna ükskõik mis pilte mida heaks arvan

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Algselt postitas kollane
      ma küll pokkeriga seonduvat ei pane üldse sinna, endast ka pilte väga vähe aga kui paneks siis nahhui see kellegi teise perset torkima peab?
      oma konto teen mis tahan ja panen sinna ükskõik mis pilte mida heaks arvan
      wöörd nigga

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• vsiu100
        Moderaator
        • Oct 2008
        • 4253

siin oli juttu blogidest ka lühidalt, kelle jaoks ja miks jne.
        eile live cashis(mis oli üli-tummine, aga see on teine jutt), istus lauda öösel 1 siin elav välismaalane. rootslane.
        ütles, et loeb siinsete mängijate blogisid regulaarselt, minu oma seal hulgas. loeb selle pärast, et
        *huvitab, tahab teada siinset pokkeri elu-olu
        *õpib eesti keelt niimoodi. pidi kõvasti google translate kasutama :)

ütles, et kirjutage rohkem :)

Comment

• wedoit
          Õpihimuline Mängur
          • Nov 2008
          • 458

Algselt postitas vsiu100
          siin oli juttu blogidest ka lühidalt, kelle jaoks ja miks jne.
          eile live cashis(mis oli üli-tummine, aga see on teine jutt), istus lauda öösel 1 siin elav välismaalane. rootslane.
          ütles, et loeb siinsete mängijate blogisid regulaarselt, minu oma seal hulgas. loeb selle pärast, et
          *huvitab, tahab teada siinset pokkeri elu-olu
          *õpib eesti keelt niimoodi. pidi kõvasti google translate kasutama :)

ütles, et kirjutage rohkem :)

ma arvan, et see on see sama rootslane keda ma paar nädalat tagasi club hollywoodi wc's roomamas nägin, nii mudas oli juba :D ütlesin "oh, sa oled see soomlane ju!" vend siis läks hüdrotilti selle peale ja lõugas, et "ma olen rootslane! ma pole soomlane, ma olen rootslane". lisasin, et "vahet pole imo, ühed naabrid mõlemad" ja jätsin ta edasi ägisema sinna. trepist üles minnes lõugas vend veel edasi "ma olen rootslane, rsk!" ilmselt siis ei valetanud, soomlased ikka kannavad rohkem vist.

blogides seda slängi vist on päris kõvasti. google translator seda dešifreerida vaevalt suudab.

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

irw @hüdrotilt

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

Algselt postitas wedoit
              ma arvan, et see on see sama rootslane keda ma paar nädalat tagasi club hollywoodi wc's roomamas nägin, nii mudas oli juba :D ütlesin "oh, sa oled see soomlane ju!" vend siis läks hüdrotilti selle peale ja lõugas, et "ma olen rootslane! ma pole soomlane, ma olen rootslane". lisasin, et "vahet pole imo, ühed naabrid mõlemad" ja jätsin ta edasi ägisema sinna. trepist üles minnes lõugas vend veel edasi "ma olen rootslane, rsk!" ilmselt siis ei valetanud, soomlased ikka kannavad rohkem vist.

blogides seda slängi vist on päris kõvasti. google translator seda dešifreerida vaevalt suudab.
              tegu oli alati viisaka Ericuga(mängib siin turniire ja cashi vahest), kes töötab siin Prima networkis.
              slang pidi väike probleem olema jah, aga kuna ta pisut oskab eesti keelt, siis ütles et saab hakkama.

Comment

• wedoit
                Õpihimuline Mängur
                • Nov 2008
                • 458

Algselt postitas vsiu100
                tegu oli alati viisaka Ericuga(mängib siin turniire ja cashi vahest), kes töötab siin Prima networkis.
                slang pidi väike probleem olema jah, aga kuna ta pisut oskab eesti keelt, siis ütles et saab hakkama.
                siis päris kindlasti kohe ei ole sama härraga tegu. see keda ma mainisin, ma tean, et on teine inimene. aga nime ma ei saa öelda eelneva kommentaari pärast juba, sest ta on Eestis väga tuntud ärimees. Häbi peaks muidugi olema, et nii lollilt rihma lõdvaks lasi tookord. Eesti on väike koht, kõik teavad kõiki.

Comment

• Booyaka
                  FPP Pro
                  • Dec 2008
                  • 249

Algselt postitas vsiu100
                  Sellega koos classis cashi tagunud, väga soliidne tüüp ja tema lemmik lause on obv USKU FUCKING MATU!

Comment

• jrgn hell
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 3328

Algselt postitas wedoit
                    siis päris kindlasti kohe ei ole sama härraga tegu. see keda ma mainisin, ma tean, et on teine inimene. aga nime ma ei saa öelda eelneva kommentaari pärast juba, sest ta on Eestis väga tuntud ärimees. Häbi peaks muidugi olema, et nii lollilt rihma lõdvaks lasi tookord. Eesti on väike koht, kõik teavad kõiki.
                    see on se kes alati musta kõrge kaelusega mingi asi seljas ja selline nägu, et kohe jääb magama?

Comment

• wedoit
                      Õpihimuline Mängur
                      • Nov 2008
                      • 458

Algselt postitas jrgn hell
                      see on se kes alati musta kõrge kaelusega mingi asi seljas ja selline nägu, et kohe jääb magama?
                      ei kinnita ega lükka ümber ühtegi asja edaspidi. ahsoo, see keda sa mõtled, ma arvan, et tean teda isegi. kui on see vend, siis see on somm. tal on kogu aeg selline nägu peas nagu oleks üle tõmmanud vms ja selline kohtlane naeratus tuleb kui hea käe saab. ja ta alati kõrge musta kaelusega, tal vist muid riideid ei ole.

Comment

• tolmuahv
                        Klubi Liige
                        • Feb 2009
                        • 2502

Algselt postitas wedoit
                        ei kinnita ega lükka ümber ühtegi asja edaspidi. ahsoo, see keda sa mõtled, ma arvan, et tean teda isegi. kui on see vend, siis see on somm. tal on kogu aeg selline nägu peas nagu oleks üle tõmmanud vms ja selline kohtlane naeratus tuleb kui hea käe saab. ja ta alati kõrge musta kaelusega, tal vist muid riideid ei ole.
                        Mõnus tell - kohtlane naeratus kui hea kaart on :). Täna käisin Parkis turniiril, seal istusin 2 tundi lauas vennaga, kelle pattern oli ilmeksimatu - ta bettis, kui mitte midagi ei olnud ja checkis kui made hand. Isegi riveril buttonil checkis. Eranditult, 2 tundi.

Comment

• forell
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2009
                          • 350

nop mustas soomlane on mr all-in
                          Preflop AI kui OK käsi, kui AA siis trap. Muidu fold.

Comment

• vsiu100
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4253

veic OT aga....
                            see "must-somm" on üli kino vend
                            kui turniiri ei mängi, siis istub terve aja suitsuruumis, suitsetab ja joob väga tihti viina-coca-cola kokse :D
                            olen taga palju juttu puhunud. tööd ta ei tee, on nn vabakutseline day-trader(soome privador vms).
                            olen 2 väga funi kätt näinud, mis ta cashis võitis.
                            1. pf miski raise(100) ja paar calli. must lammas surub bb-lt 33-ga pf all in 2,5k. kõik 3 callivad.
                            somm scoopib 33 vs AK vs AQ vs JTs(miskidsellised käed)
                            2. utg venelane teeb raise 150, 1 call, somm bb-l. 1 lätlane viskab nalja , et "noh all in?"
                            somm teatabki all in(ei mäleta kas 5-7k vms). venelasel jube kopp ees. ütleb "da-nui-nahui" ja callib maha.
                            somm näitab Q7 vs J6, A K A, x, K vms. ühesõnaga kicker problem :)

Comment

• jrgn hell
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 3328

Algselt postitas vsiu100
                              veic OT aga....
                              see "must-somm" on üli kino vend
                              kui turniiri ei mängi, siis istub terve aja suitsuruumis, suitsetab ja joob väga tihti viina-coca-cola kokse :D
                              olen taga palju juttu puhunud. tööd ta ei tee, on nn vabakutseline day-trader(soome privador vms).
                              olen 2 väga funi kätt näinud, mis ta cashis võitis.
                              1. pf miski raise(100) ja paar calli. must lammas surub bb-lt 33-ga pf all in 2,5k. kõik 3 callivad.
                              somm scoopib 33 vs AK vs AQ vs JTs(miskidsellised käed)
                              2. utg venelane teeb raise 150, 1 call, somm bb-l. 1 lätlane viskab nalja , et "noh all in?"
                              somm teatabki all in(ei mäleta kas 5-7k vms). venelasel jube kopp ees. ütleb "da-nui-nahui" ja callib maha.
                              somm näitab Q7 vs J6, A K A, x, K vms. ühesõnaga kicker problem :)
                              mul selle sommiga meeldis see, kui mingi starsi adminniga, välijamaa mees, oma jutu järgi mensa klubi endine liige. Sellega joon võidu viina ja siis arutame seal, et sommid ikka nii uimased. Teema algas vist sellest juha Helppi pildist seinal. Et hüüdnimi robot jne. siis sama allini vana istub koomas nagu alati ja jutu peale tõstab üliaegalselt pea ja vastab ÜLIAEGLASELT thatssssssssssss notttttt truuuuuuuuuu vms
                              ülejäänud juttu ei mäleta, sest ise suht konditsioonis juba olin enda arust.

Comment

Working...