Kõige paremad soovitused algajatele!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: Kõige paremad soovitused algajatele!

Algselt postitas vennike
    enne sessi 2 xanaxit sisse ja ei mingit tilti :D

dno, ise olen jube ära harjunud. kunagi läksin ikka heledalt närvi, nyyd ei pilguta suurt silmagi. donkamendid on muidugi iseasi, võimatu vist tilt vältida.
    Krt, kas 2 pakki natuke paju pole ??? Ühest pakist ikka reeglina piisab, et õhtu tildivabalt mööda saata.

Comment

• K2snakas
      Pokkerihai
      • Feb 2009
      • 2388

Algselt postitas Fortune
      kogemusega, lõpuks harjud ära ja mind nt mingid biidid ei nühi absoluutselt, ainuke asi, mis tilti ajabki on ainult enda halb mäng.
      enda mäng vb ajab kh mingil määral tilti, aga k6ige rohkem ajavad need jobud kelle vastu ma mängin tilti, et kuidas nad saavad nii m2ngida jne..aga samas nende pealt me teenimegi, kyll 2ra harjub!

Comment

• daljoh
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1032

mida rohkem mängid seda rohkem harjud....alguses oli mul ka et wtf....ropendasin jne jne....
        aga point vist selles ka et kui mitmel laual mängid siis ei jõua kõige peale tilti minna mis toimub

Comment

• muhkLionu
          Grinder
          • Jan 2009
          • 522

• Kui päeva graafik on oma kõrgeimast punktist ~10% allapoole langenud, siis aitab tänaseks

Comment

• Sass
            Bännitud
            • Dec 2008
            • 1889

mul tildiga samamoodi... kui vanasti oli nii et kui ära tõmmati siis tuli kohe "NO TYRA KÄI VITTU FISH NAHUI!!!" siis nyyd vaatan lihtsalt tuimalt ekraani kui biit tuleb.. mõtlen.. noh ju see siis pidi tulema ja mängime edasi:D

Comment

• Provoker
              Pokkerihai
              • Jan 2009
              • 3067

Ma vehin sõrmega vahetevahel ekraani suunas ;D

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

ma siiamaani lõugan ikka tihti rõvedalt ja klaviatuuri vahetan ka 1-2 kuu tagant :-\

Comment

• daljoh
                  Vana Tegija
                  • Feb 2009
                  • 1032

pead endale läppari võtma...seda ju ikka ei taha puruks lüüa!

Comment

• levis
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1557

Algselt postitas incpoker
                    Küsiks veel mõne küsimuse:
                    1) Kumb võib olla tulusam teie arvates - kas fullring või 6max, on sellel üldse vahet, kas mõlemas on võimalik sama kasum teenida, kummas rohkem mängitakse, kummas teie mängite.
                    Ma olen üsna kindel, et 6max laudades on võimalik paremat hour/$ näidata kui FR peal, seda muidugi juhul kui oleme väga hea mängija! Peamine põhjus vahest selles, et vastased on sunnitud mängima palju marginaalseid käsi ning seal on väga lihtne lollusi kokku keerata. Fishe on vist kah 6max peal rohkem, aga tihti nad kipuvad oleme sellised LAG maniakaalsed fishid, kes ajavad variatsiooni üsna suureks.
                    Kui me ei ole väga hea mängija, siis pigem tasub kaaluda madalamatele limiitidele ABC pokkeri ja FR juurde jäämist. Samas proovida tasub 6max ikkagi ja usinalt õppida ning areneda!

2) Mis limiidist võiks algust teha, kui sa juba tunned, et oled ennast pokkeris piisavalt harinud (foorumeid lugenud, mõne pokkeriraamatu läbi lugenud ja piisavalt käsi mänginud). Mõtlen siin seda, et need mikrolimiidid on ikka tõsiselt unbeatable, sealt ju mingit normaalset kasumit ei saa?!. Millisest limiidist alates hakkasite teie võitma ja tundsite, et see limiit sobib "minu" pokkerikarjääri alguseks. Mis limiidist kaovad need rämedad fishid ära (tegelt olen mina ka "räme fish" foorumis ;D)
                    Alustada tasuks kõige madalamalt (NL2) ja enne kui seda korralikult ei biidi, siis kõrgemale pole mõtet ronida.

3) Kas soovitaksite alguses pigem suurema deposiidi teha või kerjata seal mikrolimiitides nii kaua kui on piisav BR koos, et kolida sealt ära. Samas jääb ka see võimalus, et klõbistad seni turnasi, kuni tuleb kopsakam summa dollareid... kuidas teil see toimus, kas tegite deposiidi, võitsite turna, või tõesti ehitasite oma BR suureks ainult mikrolimiite klõbistades.
                    Sõltub oskustest ja rahakotist. Üks pokkerimängu alustalasi on õige bankrolli majandamine! Kui meil juhtubki olema suhteliselt korralik BR, aga me pole kindlad oma võimetes, siis tasub ikkagi algul klõbistada kuskil NL10 või NL25 peal ja kui mingi ~20BI+ võidetud, siis limiit kõrgemale jne.

4) Kas kohe algusest peale HM ja PT3 kasutama hakata? Hakkasite kohe kasutama, või enne saite võitvaks mängijaks ja siis ostsite?
                    Alustasin ilma abiprogrammideta FL 0.5/1 ja siis 6max NL25 ning kuna kogemusi juba kaardimängudega oli, siis võitma hakkasin kohe.
                    HM või PT3 on väga vajalikud kui mängida palju laudu korraga ja/või päevast päeva samade vastastega, sest ise ei jõua ju kõike meeles pidada.

5) Mis arvate kas ainus mõistlik tegevus on maksimum stackiga lauda minna?, muidu võib tekkida "scare money" vaimuseisund :D (oli vist nii)
                    Kui mingil põhjusel tuleb mängida üle BRi, siis võib olla soovitav variatsiooni vähendamise eesmärgil istuda väiksema stackiga. Kui me ei tunne ennast full stackiga kindlalt, siis tasub mängida madalamal limiidil ja kui enam madalamat ei ole, siis istuda tõesti väiksema stackiga, mis muudab mängu mõneti lihtsamaks (vähem keerukaid otsuseid). Samas vabalt võib olla, et mõnele sobibki shortstackeriks olemine hästi, sest ega seal mõtlema palju ei pea.
                    Omahas istun isegi tihti väiksema stackiga, sest seal ikka coinflippe nii palju ja flopist ennast nii lihtne suure stackiga pot commitida ja siis jälle vaadata, et kuidas kellegile mingi backdoor vidin kätte jookseb... halliks ajab!

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas daljoh
                      pead endale läppari võtma...seda ju ikka ei taha puruks lüüa!
                      obv viskaks... suht tihti mõte ka monitor aknast välja visata, aga õnneks klaviatuuri peal varem välja elanud

Comment

Working...