Poker tracker omaha

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Poker tracker omaha

Tal see juba olemas :) Kirjutas natuke keeruliseks aga lõpus ikka sain aru, et ta sellest pähklist oli jagu saanud.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Kas keegi oskab öelda kuda importida käsi,mida ma ei mängi.
      Nt ma kavatsen osaleda mõnel rakeracel .Jooksvat seisu aga ei avaldata.Samas mul on vaja teada nn konkurentide seisu.
      Üks võimalus oleks siis lihtsalt iga nn paari tunni jooksul lauad lahti hoida ja et tracker peaks arvet,aga see tunduks nagu tylikas.
      Ja aga kas on paremaid võimalusi andmete saamiseks.Äkki on nt mõned saidid,kes pakuvad nt sellist teenust.
      Nt ajavahemikul x vastavate laudade kohta saadud infofail.
      Või nt tahad starsis Nl100 grindima hakata ja ostad mljardi käelise faili.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas privador
        Kas keegi oskab öelda kuda importida käsi,mida ma ei mängi.
        Nt ma kavatsen osaleda mõnel rakeracel .Jooksvat seisu aga ei avaldata.Samas mul on vaja teada nn konkurentide seisu.
        Üks võimalus oleks siis lihtsalt iga nn paari tunni jooksul lauad lahti hoida ja et tracker peaks arvet,aga see tunduks nagu tylikas.
        Ja aga kas on paremaid võimalusi andmete saamiseks.Äkki on nt mõned saidid,kes pakuvad nt sellist teenust.
        Nt ajavahemikul x vastavate laudade kohta saadud infofail.
        Või nt tahad starsis Nl100 grindima hakata ja ostad mljardi käelise faili.
        Primas ainus ja kõige lollikindlam viis Omaha kätte trackimiseks ongi dataminemine.

EDIT: Ja muideks netis on mitu saiti, kes müüvad käsi aga tõenäoliselt Prima omaha käsi ei müü neist ükski.

Comment

• -andres-
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4546

Natuke offtopic, kuid kas Trios saab üle 10e laua ka mingit moodi lahti või on see Prima piirang :?.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas -andres-
            Natuke offtopic, kuid kas Trios saab üle 10e laua ka mingit moodi lahti või on see Prima piirang :?.
            Ei saa, 10 lauda max nii dataminemiseks kui ka mängimiseks.

Comment

• Keiss
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 1592

Alati on võimalik sõbra(tari) konto teha prima võrku ja siis saab 20 lauaga mängida 8)

Comment

• Maheaatom
                Grinder
                • Oct 2008
                • 958

Algselt postitas Keiss
                Alati on võimalik sõbra(tari) konto teha prima võrku ja siis saab 20 lauaga mängida 8)
                Ja üsna pea on mõlemad kontod kinni, rahast igavekseks ilma ja nimi mustas nimekirjas

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Maheaatom
                  Ja üsna pea on mõlemad kontod kinni, rahast igavekseks ilma ja nimi mustas nimekirjas
                  Seda ka pluss veel see, et primas ei olegi niipalju laudu, kus mängida ja juba 10 tablemine on liig, mis liig, kui tahad mõtlevalt mängida.

Comment

• Keiss
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1592

Huvitav, ei ole endal küll plaanis hakata primas nii mängima, aga see on üsna haige prima poolt, et ei saa mõlemas võrgus korraga olla. Näiteks on samal ajal trios ja unis 2 magusat turnat ning olen sunnitud ühest loobuma milleks on siis olnud unibeti turnad. Ei saagi aru, kas tegemist on ühe firmaga või kahe konkureeriva pokkeritoaga.

Rahast ilma, ei tea miks Maheaatom? Ja ma küll ei saa aru, kui näiteks kassike ja imre kahekesi kodus mängivad, üks unibetis ja teine triobetis, kas siis pannakse neil kontod kinni ja võetakse rahad ära? :o :o

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

Neil kodus kaks netiühendusest ja üks mängib alati vaid ühega ja teine teisega. Pokernewsis vist rääkisid sellest. Samuti on pokkeritoad ka enamjaolt sellistest asjadest teadlikud, kuid tegemist suurematel limiiitedel mängijatega.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Keiss
                        Rahast ilma, ei tea miks Maheaatom? Ja ma küll ei saa aru, kui näiteks kassike ja imre kahekesi kodus mängivad, üks unibetis ja teine triobetis, kas siis pannakse neil kontod kinni ja võetakse rahad ära? :o :o
                        Usu mind, et ei võeta! Ei panda ka isegi kontosid lukku, sest tegu on kahe erineva inimesega, kes elavad samas kohas või/ja kasutavad sama IP-d/arvutit!

Aga sinu originaalpostitusest lugesin mina (ja arvan ka, et teised välja), et tee oma sõbra(tari) nimel uus konto ja siis mängi kahe erineva kontoga samal ajal!

EDIT: Ja too viimane on keelatud! Sest igal mängijal võib olla üks konto ning oma konto andmeid teistele anda ei tohi ja ise ei tohi ka võõraste kontodega mängida.

Comment

• Klamber®
                          Õpihimuline Mängur
                          • Sep 2008
                          • 335

Algselt postitas -andres-
                          Neil kodus kaks netiühendusest ja üks mängib alati vaid ühega ja teine teisega. Pokernewsis vist rääkisid sellest. Samuti on pokkeritoad ka enamjaolt sellistest asjadest teadlikud, kuid tegemist suurematel limiiitedel mängijatega.
                          nad on jah teavitanud ja (luba küsinud) selleks

Comment

• Keiss
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1592

Nojah, aga seda ei saa ju keegi kunagi kontrollida, kas x pokkeriperekonna liikmed on reaalselt arvuti taga või toimubki see, et mängib üks mängija nn. kahe eest näiteks kahte turnat, millest üks on unibetis ja teine trios.

Comment

• Maheaatom
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 958

Algselt postitas Keiss
                              Nojah, aga seda ei saa ju keegi kunagi kontrollida, kas x pokkeriperekonna liikmed on reaalselt arvuti taga või toimubki see, et mängib üks mängija nn. kahe eest näiteks kahte turnat, millest üks on unibetis ja teine trios.
                              Õigus - ei saa. Keegi ei pane nende majja kaamerat üles ega jälgi kes parajasti millise arvuti taga ja mida mängib. Aga Imre ja Kairit pokkerifilosoofia on juba üldiselt selline, et "milleks raisata oma aega ja kulutada närve mõttetule huiamisele, kui saab ka ausa mänguga (ja oluliselt rohkem) raha teenida" ning nendel vähestel turnadel, kus nad üldse korraga ja üksteise vastu mängivad (Triobeti Balti liiga, Eesti mv jms.) mängib päris kindlasti kumbki iseenda eest ega teavita teist isegi oma kaartidest. Ühelt poolt eetika, teisalt on ka summad väga väiksesed (nende jaoks). Ma muidugi ei välistaks "inimlikku aspekti" juhul kui nad mõlemad peaksid jõudma näiteks WCOOPi finaallauda...

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

Mul on rakega probleem triobetis.
                                Poker grapheri arvates olen maxnud raket pea 4k see kuu.
                                Triobet registreerib maxtud rakena ca 3,2k.
                                Mis on mäda?
                                Kas triobet valetab või poker tarcker omaha teeb mingi vea?

Comment

Working...